Arama sonuçları

1. Arsenal

Restoran için Logo Tasarımı

Eleştirileriniz çok yerinde arkadaşlar fakat inanın müşteri böyle sade düz logo gibi logo istemiyor. Adamın istediği yemek çeşitleri olacak logoda kebaplar vs... Buda beni çok kötü etkiledi tabii ortaya böyle tabelacı logoları çıktı ya'ni ben suçsuzum :D:D:D
  2. Arsenal

İlk Tipografi Çalışmam

İkinci Çalışmam :D Devamı gelecek :rolleyes:
  3. Arsenal

Sanırım bir yanlış anlaşılma var müşteriye 30 logo gitmedi 6 logo seçilerek gönderildi..
  4. Arsenal

İlk Tipografi Çalışmam

@Kerim ÖKSÜZ Teşekkürler evet baya bir zaman aldığı ve zahmetli bir iş olduğu doğru ama Tipografi'ye bayılıyorum ;)
  5. Arsenal

Arkadaşlar bir restoran için yaptığım logo çalışmaları ve şunu belirtmek isterim ki, bu logolardan önce yaklaşık 30 logo daha yapmıştım ve müşteri o güzelim logoları istemedi... sizce bu aşağıdaki logolardan hangisi güzel ve daha değişik neler yapılabilir. Müşteri logoda tabak ve yemek...
  6. Arsenal

İlk Tipografi Çalışmam

Merhaba arkadaşlar ilk kez bir tipografi çalışması yaptım... Yorumlarınızı bekliyorum :D
  7. Arsenal

İndesign PDF yaratma

@Threebudha Teşekkürler ya'ni high quality işimi görür diyorsunuz matbaada bile olsa :clap2::clap2::clap2:
  8. Arsenal

İstanbul Park Dizayn Katalog | Sedat Gül

Renk uyumu harika ellerinize sağlık..:):) forewer Corel :D
  9. Arsenal

Londra Sular Altında !

Kişisel Bir Çalışmam :D
  10. Arsenal

4 Farklı etiket Çalışmam

Herkese Merhaba Oto Parfümü için yaptığım 4 farklı koku için etiket çalışmalarım :D
  11. Arsenal

Font istek

Arkadaşlar Acilen Nimbuss Sans Novus Font ailesi lazım..Çok Acil... Link verirseniz çok sevinirim.
  12. Arsenal

Nimbus Sans Novus Font ?

Arkadaşlar bize acil olarak Simbus Sans Novus light ve Medium lazım....(((
  13. Arsenal

Corel Draw X5 sistemden Kaldırmak

program filesden herşeyi sildim lakin coreli yeniden kurucam yine o ekra geliyor repair remove büyük ihtimalle zararlı yazılım var :o
  14. Arsenal

Selam Kerim Şöyle sistemden kaldırdıkta önüme 3 seçenek geliyor Modify Repair REMOVE ben removeyi seçiyorum fakat NEXT denilecek bölüm çıkmıyor dolayısı ile sistemden kaldıramıyorum
  15. Arsenal

Arkadaşlar Corel x5 sistemden kaldırmak istiyorum ama olmuyor nasıl kaldıra bilirim =?
  16. Arsenal

çift kirim broşür montaji

resim yok ? Çift kırımlı broşür nasıl montaj olunur onumu soruyorsun ?
  17. Arsenal

Acil! Yardımcı Grafiker Aranıyor. - İçerenköy

Bende ilgileniyorum açıkçası :)
  18. Arsenal

1 ayda grafiker

Şuan piyasada özellikle istanbul tabanlı operatör arkadaşlara grafiker sıfatını veren ve bu işin kalitesini düşüren matbaalar vardır, kendi bazlarında 20 ve ya daha fazla operatör çalıştırırlar üstelik o kendini grafiker sanan arkadaşlar hazır kartvizit şablonları üzerinden tasarım yaparlar çok...
  19. Arsenal

1 ayda grafiker

1 ayda Grafiker olunmaz, olsa olsa operatör olur. Çizim bilmeyen grafiker değildir, herhangi bir programda el ilanı ya da benzeri birşey yapan grafiker sıfatını alamaz.Nitekim bu sektörde 3 yıldır çalışıyorum kurs eğitiminide aldım ama hala grafiker değilim, olmaya çalışıyorum.Bence 1 ayda...
  20. Arsenal

menü kapağı corel çalışması

Ben beğendim ama en soldaki resim karışık olmuş..elinize sağlık.
Yukarı Alt