Arama sonuçları

1. Arsenal

Acil Grafiker Acemide Olur...

=)) Başlık çok güzelmiş. Martı güzel bir yer gitmek isteyen arkadaşlara önere bilirim. İnsert işleri çok fazla yapılıyor diye biliyorum Martı'da.
  2. Arsenal

Mac OS X'in Dock'u Windows 7'de

Arkadaşlar eminim bir çoğunuz mac osx'in dockunu çok beğeniyorsunuz.. Windows 7 için geliştirilmiş en iyi docku sizlere sunuyorum..:D 1 haftadır denedim ne bir kasılma ne de ki, bir problem söz konusu üstelik mac osx'in dockundan çok daha fazla özelliklere sahip bedava programdır. İçeriğinde...
  3. Arsenal

Varak ve Gofre Hakkında

@may_mun Evet çok açıklayıcı oldu, doğru düşündüğüme sevindim sizede Teşekkür ederim :s8:
  4. Arsenal

Varak ve Gofre Hakkında

Arkadaşlar altın,gümüş varak yaldız ve gofreleri işleri baskıya gönderirken belirtmemiz için neler gerekiyor ? Gofre diğer adı ile kabartma baskıdır, diğerleri zaten aşikar ama anlamak istediğim bunları yapacağımız işin belli bir kısmına uygulayacağız ya onu baskıya gönderirken en sağlıklı...
  5. Arsenal

128 Sayfa Katalog Montajı

@brujuva sıralama olarak doğru ama dediğiniz gibi yön olarak ters olması lazım evet orda dikkat ;)
  6. Arsenal

Bu Fontu bilen var mı ? Acil Lütfen

Arkadaşlar kalbim duracak neredeyse bu fontun adını bilen var mı ? Resimde gördüğünüz gibi iki farklı font kullanılmış ama bulamadım bir türlü :confused::o:o
  7. Arsenal

Taha Ajans Kurumsal Kimlik Çalışmam

Merhaba arkadaşlar kurumsal kimlik çalışmamı siz değerli üyelere sunuyorum... Tümü ile bana aitdir. logo ve sloganda dahil ;)
  8. Arsenal

Iluustrator Bmw çizimim

Teşekkürler ya'ni illustrator'de ilk çizimim anlamında.)
  9. Arsenal

Iluustrator Bmw çizimim

Merhaba arkadaşlar illustratorde bugün gibi yeniyim Bmw araba çizimim. Daha geliştiriyorum zamanım oldukça bakalım en sonda nasıl olacak ilk halini size sunuyorum.:)
  10. Arsenal

Windows 7 İnternet i %20 Hızlandırma

Çok yararlı bir bilgi elinize sağlık, bu bildiğim kadarı ile windows bunu kendi bünyesinde bağlantıyı güvenlik sebeplerinden dolayı kısıyor :) yani kullanıcının seçimine kalmış.. 4ever Win 7 :s8:
  11. Arsenal

Amerikan Cilt 112 Sayfa Montajı

Yaşar Bey yeniden düzenledim bu kez eminim doğru yaptım :) Değerli Yorumunuzu Bekliyorum Yukleresim.com
  12. Arsenal

Amerikan Servis Hakkında

Merhaba arkadaşlar 32x45 ölçülerinde 4 renk bir amerikan servis çalışması yapacağım 5.000 adet ve ya 10.000 adet basılacak ama daha önce hiç yapmadım bu tür bir çalışma. Sizce bu işi hangi gramaja ve kağıda basılsa daha iyi olur ? Kraft mı, Kuşe parlak mı ? 1.hamura mı ? :)
  13. Arsenal

40.000 Mega Pixellik Fotoğraf

Ben Teşekkür ederim ayrıca sitede çok daha farklı resimler mevcuttur, ben çok beğendim ;) artık 3D resimlere geçtik geçiyoruz
  14. Arsenal

Hatayı Buldum 1 saat içinde siteye koyacağım ;):o
  15. Arsenal

Merhaba arkadaşlar :) Montaj Çalışmamı sizlere sunmak istiyorum geçen sefer Tel dikiş 128 sayfa montajını yayınlamıştım, bu kez 112 sayfa amerikan cilt montajını yayınlıyorum. 64x90 makineye A4 olacak şekilde montajladım.Toplam 7 Formadan oluşuyor. :clap2::clap2: Üstadlardan yorum bekliyorum
  16. Arsenal

40.000 Mega Pixellik Fotoğraf

Evet arkadaşlar yanlış okumadınız tam 40.000 Mega Pixel bu fotoğraf ya'ni 40 Gigapixel Dünya'nin En iyi çözünürüklü resmi ben bakdım aşık oldum sizde bakın bence :clap2::clap2::clap2: World's Largest indoor Photo: Strahov Philosophical Library, Prague - 40 Gigapixel 360º Panorama
  17. Arsenal

128 Sayfa Katalog Montajı

@Yaşar KARADENİZ Teşekkürler Yaşar bey :):clap2::clap2:
  18. Arsenal

İstanbul Hatırası

@Yaşar KARADENİZ evet tabii ki yeni hedefim bir otomobil çizmek ama baya güzel olsun istiyorum :D
  19. Arsenal

Corel Draw makroları 3 Tek tıklamayla tüm text'leri "konvertleyin"

Link bozuk...Tekrar koyarsanız eğer mutlu oluruz.. Teşekkürler.
Yukarı Alt