Arama sonuçları

1. Arsenal

Kurumsal çalışmam :)

hepsi güzel yalnız ben zarfın daha iyi olabileceğini düşünüyorum.. başarılar...
  2. Arsenal

İç dekorasyon el broşür

etkileyici bir çalışma... Paylaşım için teşekkürler.
  3. Arsenal

İstanbul Hatırası

Arkadaşlar boş zamanımda illustratorde yaptığım eğlenceli çalışma, Bugün bilmem nedendir çocukluğumu hatırladım ve bir çocuk oldum :D Umarım beğenirsiniz..
  4. Arsenal

Kontrast Renkler

Çok sıkda olmasa grafikle uğraşan çoğu insanın bildiği renklerdir. Dün bir müşterinin bana kontrast renklerle harmanlanmış bir çalışma istiyorum dedikten sonra bu konuyu açmaya karar verdim. Bildiğim kadarı ile yardımcı olucam sizlere eğer eksiklerim varsa Profesyonel arkadaşlardan düzeltme ve...
  5. Arsenal

En Sevdiğiniz Yanınız Nedir Desem ?

Espiritüel, içime kapanık, merhametli ve çok duygusal birisiyim bildiğiniz yengeç işte.)
  6. Arsenal

En sevdiğiniz Film Hangisi ?

Sedat bey ikincisini izlemedim ama birincisini izledim beğendim. Alyazmalım Özellikle Türk sineması için çok önemli bir aşk filmi ve Rome Juliet'de baya güzel bir film.
  7. Arsenal

En sevdiğiniz Film Hangisi ?

Benim en sevdiğim Aşk filmi Sweet November ya'ni Kasımda aşk başkadır :o:o:utan22:
  8. Arsenal

Çankaya Belediyesi Organik Pazar

desenize kulağımın burkulma zamanı gelmiş =)) Yorumlar için Teşekkürler Herkese
  9. Arsenal

128 Sayfa Katalog Montajı

@Yaşar KARADENİZ Teşekkürler Yaşar Bey... Çok Yakında Amerikan cilt forma montajları ile karşınızda olacağım :D:D Durmak yok Formaya devam :)
  10. Arsenal

@Kerim Öksüz Doğrusu bende aynı görüşteyim ama artık baskıdan çıktı bile :D neyse ki ,yazılar okunuyor :)
  11. Arsenal

Merhaba arkadaşlar Organik pazar için 2x3 metre olan Afiş Çalışmam... Onaylandı ve şuan baskıda :D
  12. Arsenal

Sayfa kıvırma plug-ın

Bunu sevdim.;)
  13. Arsenal

Teşekkürler Üstad Sedat Bey =))
  14. Arsenal

Montaj Hastası Ben :D Yine iş başındayım çok uğraştım 128 sayfa tel dikiş için A4 (64x90) makineye Montajım.Ustalardan yorum bekliyorum Toplam 8 Formadan oluşuyor.
  15. Arsenal

Olta Bayrağı Çalışmam.

Teşekkürler Sedat bey..
  16. Arsenal

Olta Bayrağı Çalışmam.

Merhaba arkadaşlar Bayrak Tasarımına başladık, benimde bu alanda ilk tasarımım 3 metreye 75 cm Olta bayrağı Çalışmam...:) 300x75cm
  17. Arsenal

El ilanı Tekirdağ Köfte

@Kerim Öksüz Yorumlarınız için teşekkürler öncelikle..:) Font ve Logo kuruluşun kendisine ait öyle ki, font ve logonun böyle kalmasını istediler. Evet bende aşçı clip artını beğenmedim değiştirdik. Diğerlerinide aynı şekilde düzene koydum :grafikerler:
  18. Arsenal

tipografi çalışmaları

güzel olmuş hepsi ellerine sağlık.
  19. Arsenal

okul tanıtım broşürü - yorumlarınızı bekliyorum...

Genel olarak gayet hoş, fakat kapakta neden 3 aynı resmi kullanmışsın onu anlamadım bence okulun farklı farklı pozlardan olan resimleri olsaydı gayet şık olurdu.
  20. Arsenal

El ilanı Tekirdağ Köfte

Arkadaşlar Merhaba umarım benden sıkılmamışsınızdır,:) A5 çift Taraflı 170.gr El ilanı
Yukarı Alt