Arama sonuçları

1. Arsenal

El ilanı çalışmam

Arkadaşlar eli ilanı çalışmam nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum :clap2::clap2:
  2. Arsenal

İndesign CS5 kroslar

@Yaşar KARADENİZ Bugün siz bana bende yarın bilmeyenlere bu işi gönülden sevenlere :)
  3. Arsenal

İndesign CS5 kroslar

@Yaşar KARADENİZ Evet adını şimdi hatırladım hatta usta ile yaptığım sohbeti bile hatırladım ahh ne günlerdi ya tabii insan askerlikden sonra afallıyor :D hocam Allah senden razı olsun ya en yardımsever sizsiniz bu forumda.:grafikerler:
  4. Arsenal

İndesign CS5 kroslar

@Yaşar KARADENİZ 50*70 için evet doğru söylüyorsunuz benim söylediğim küçük özel makineler var ya hani A4 ebadında basıyor her işi ismini unutdum o makinelerin onun için öyle dedim tamam fakat benim montaj bilgim çok az demek istediğim filmci kardeşimize bunu bildirirsek kaç adet ve neye...
  5. Arsenal

İndesign CS5 kroslar

@Yaşar KARADENİZ Teşekkürler Yaşar bey valla ne diyim ya Harikasınız, çok yardım ediyorsunuz :clap2::clap2: ne kadar teşekkür etsem azdır, şimdi hocam biz daha çok 64-32-16 sayfa gibi işleri tasarlıyoruz mesela bir katalog,brosur gibi bu işlerde ben taşma payı verip göndersem ve tabii ki...
  6. Arsenal

Logo Yaptık, daha iyi nasıl olur ?

Yazılarda orantı sorunu var ve daha güzel bir font kullanırsanız, gölgeyide kaldırırsanız güzel bir logo olur.
  7. Arsenal

İndesign CS5 kroslar

@Yaşar KARADENİZ Hocam doğru görmüşsünüz fakat bazı ayarlardan tam 5mm'den kesim payına krosluyor bu olayda var indesignde :cool: ama benim kafamı en çok kurcalayan olay şu hocam ben matbaaya taşma paylı 5mm göndersem abiler montajlayıp filme atarlar mı ? :D
  8. Arsenal

Smartlight Kurumsal Kimlik Calismam

@Erkan_Nehir sayenizde öğrenmiş olduk :D
  9. Arsenal

4x4 Enerji İçeceği İmaj Çalışmalarım (3 Adet)

Sedat Bey ellerinize gözlerinize sağlık çok güzel olmuş sizi eleştirmek haddime düşmez ama en sondaki sağdaki adamın renk tonlaması çok açık çıkmış bir de aynı resimde dekupe pek olmamış....
  10. Arsenal

@Erkan_Nehir Evet Space Age fontu altındaki çizgi ek olarak çizdim o kadar :) ama sonuçda onların tercihi Microsoft yazısı bile logo olarak kabul görüyorsa bu neden görmesin saygılar :D
  11. Arsenal

@Erkan_Nehir Smartlight :) basit ama böylesini beğendiler işik şirketi olduğu için renkli ve sade istediler
  12. Arsenal

İndesign CS5 kroslar

Arkadaşlar indesign cs5 kullanıyorum yaptığım işi pdf olarak ne şekilde matbaaya göndersem daha iyi olur ? 1) 5mm Taşma veripde krossuz göndersem mi ? 2) Yoksa indesign kendi otomatik montajı yeterli mi ? ı yalnız bu formalarda olmaz gibime geliyor ?
  13. Arsenal

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

Merhaba arkadaşlar illustratore yeni başladım illustratorden PDF baskı için matbaaya gönderirken hangi seçenekleri uyguluyoruz ? Birde 5mm taşma payı verip filme göndere bilir miyiz ? Ayrıca 5 mm verdiğim bir döküman vardı arkadaşlar ama PDF de açıyorum kenarları tam hizalı değil neden ?
  14. Arsenal

@xalix evet bana ait :)
  15. Arsenal

İndesign PDF yaratma

Arkadaşlar Bildiğiniz üzere İndesignde PDF export ederken seçenekler vardır Small size yani en düşük kalite sadece mail yoluyla müşteriye göndermeye yarıyor. Press Quality High Quality PDF 3 XA2 gibi... Peki bunlardan hangisi en yüksek kaliteyi sağlar baskı için yardım ederseniz teşekkür...
  16. Arsenal

Acilen indesign 16 sayfa montajı

nasıl teşekkür etsem bilemiyorum harikasınız... Montaj konusunda düz montahlarda bilgim var yani mesela 4 sayfa montajı basit düz montajlarda uygulama yapdım oldu, heralde zamanla bunuda öğreniriz oldukça geniş ve zor bir konu bir müddet zorlanacağım kesin..
  17. Arsenal

@Erkan_Nehir Erkan hoca valla ne desem azdır çok teşekkür ederim :clap2::clap2::clap2:
  18. Arsenal

Erkan hoca harikasınız yaaa çok mutlu oldum vallahi elinize sağlık yalnız burda 12 sayfa ben 16 sayfa yapıcam ya böyle bu sistemde devam ede bilir miyim ? birde verdiğiniz yatay ölçülerde bu dikey ölçüden fark eder mi yoksa aynı mı ?
  19. Arsenal

Forma Montaj Tanımları (Resimli Anlatım)

Hocam çok güzel açıklamışsında anlayamadığım nokta şu burda ki, 1 numaralı sayfa hangi sayfa oluyor yani ÖN sayfa mı yoksa iç sayfa mı ? hani ÖN ve arka yan yana olur ya onun için sordum kusura bakma montaj konusunda hiç bilgim yok şöyle açıklayım ben mesela 4 sayfalık sayfa montajı yani burda...
  20. Arsenal

@Erkan_Nehir Bunu açarsanız biraz çok sevinirim yani mesala tek tek her sayfanın taşma payını verdim ve krosları koydum böyle filme göndere bilir miyim ? ve ya bu işi filme gönderirsem numaralandırılmış şekilde (PDF) olarak onlar özel montaj programları ile montaj yaparlar mı ?:confused...
Yukarı Alt