Merhaba değerli arkadaşlar A5 çift taraflı 170.gr =) el ilanı çalışmam ;)
Ön ve arka tarafların farklı renkli olmasını ben istedim nitekim onaylandı ve şu an baskıda :D
baskıdan çok başarılı bir şekilde çıktı hatta anlamadığım kadar hoş oldu, o derece ki, bize gelen müşteriler bunu çok beğendiler biraz şans birazda sadelik =)
@Zeki KAYNAK
bir kere yazdıklarımı iyi okumadığınız kesin ben orda dijitalden çıkanla matbaadan çıkan bir birlerini tutmuyor demiyorum aynen tutuyor sorun şurda müşteri kendi adresinide kontrol etmeyi bilmiyor onay veriyor sorun orda zaten :(
Arkadaşlar öncelikle benim en büyük 2 problemim var.
birincisi : bu sektörde hiç tecrübesi olmayan patronum
ikincisi : bizim dikkatsizliğimiz.
Problemimiz şu : bir tasarımı yapıp müşteriye onaylatıyoruz fakat iş baskıdan çıktıktan sonra
müşteri ya ama bu benim numaram değil bir harf ve...
Merhaba arkadaşlar bir spor merkez için el ilanı tasarımım...müşteri beğendi artık baskıdan çıktı doğrusu :D sizinde yorumlarınızı bekliyourm..:grafikerler: firma adresini blurladım :D
ebat A5 çift taraflı ;)
Öncelikle vakit ayırdığınız için teşekkürler 2 gündür sinirden çatlıyorum tekrar matbaayı aradım yahu
kardeşim bu ne demek PDF olarak ben size iş gönderemiyorsam ne programı kullanıyorsunuz dedim
kadın bana yooooo PDF kullanıyoruz siz bize işi böyle göndere bilirsiniz dedi, tam delirdim.
Dedim...
Merhaba arkadaşlar anlaştığımız bir matbaaya işleri PDF olarak göndericeğimizi söyledik ama adamlar bizde pdf programı yok siz bize corel olarak gönderin dedi peki
ben bu çok sayfalı işleri indesignde yapıyorum EPS olarak export yapsam ve corele atsam
baskıda herhangi bir sorun olur mu ?
benim...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.