Arama sonuçları

1. Arsenal

Restorant El İlanı

teşekkürler :D
  2. Arsenal

Restorant El İlanı

Merhaba değerli arkadaşlar A5 çift taraflı 170.gr =) el ilanı çalışmam ;) Ön ve arka tarafların farklı renkli olmasını ben istedim nitekim onaylandı ve şu an baskıda :D
  3. Arsenal

4 kırımlı Broşür Tasarımım

baskıdan çok başarılı bir şekilde çıktı hatta anlamadığım kadar hoş oldu, o derece ki, bize gelen müşteriler bunu çok beğendiler biraz şans birazda sadelik =)
  4. Arsenal

Bu fontu bilen var mı ? Acil

eyvallah hocam bulmuştum zaten emeğine sağlık :D
  5. Arsenal

Baskı sonrası sıkıntı yaşıyoruz.

@Zeki KAYNAK bir kere yazdıklarımı iyi okumadığınız kesin ben orda dijitalden çıkanla matbaadan çıkan bir birlerini tutmuyor demiyorum aynen tutuyor sorun şurda müşteri kendi adresinide kontrol etmeyi bilmiyor onay veriyor sorun orda zaten :(
  6. Arsenal

4 kırımlı Broşür Tasarımım

Merhaba arkadaşlar bir restorant için hazırladığım 4 kırımlı (akordiyon) çift taraflı broşür tasarımım :)
  7. Arsenal

Baskı sonrası sıkıntı yaşıyoruz.

Arkadaşlar öncelikle benim en büyük 2 problemim var. birincisi : bu sektörde hiç tecrübesi olmayan patronum ikincisi : bizim dikkatsizliğimiz. Problemimiz şu : bir tasarımı yapıp müşteriye onaylatıyoruz fakat iş baskıdan çıktıktan sonra müşteri ya ama bu benim numaram değil bir harf ve...
  8. Arsenal

insert çalışmam

Merhaba çift taraflı A4 insert çalışmam :)
  9. Arsenal

Hayali bir İphone çizimim

microsoftun zunesi gibi olmuş apple görmesin sakın
  10. Arsenal

Spor Merkezi için el ilanı

teşekkürler a dostlar ;)
  11. Arsenal

Spor Merkezi için el ilanı

Merhaba arkadaşlar bir spor merkez için el ilanı tasarımım...müşteri beğendi artık baskıdan çıktı doğrusu :D sizinde yorumlarınızı bekliyourm..:grafikerler: firma adresini blurladım :D ebat A5 çift taraflı ;)
  12. Arsenal

Bu fontu bilen var mı ? Acil

Arkadaşlar şu G yazılı fontu bilen var mı ? :o:o:o:o ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
  13. Arsenal

indesign export Pdf ve EPS

Öncelikle vakit ayırdığınız için teşekkürler 2 gündür sinirden çatlıyorum tekrar matbaayı aradım yahu kardeşim bu ne demek PDF olarak ben size iş gönderemiyorsam ne programı kullanıyorsunuz dedim kadın bana yooooo PDF kullanıyoruz siz bize işi böyle göndere bilirsiniz dedi, tam delirdim. Dedim...
  14. Arsenal

Bu sitede Yaşar Karadeniz beyden başka kimse yardımcı olmuyor yaaa bilgileri paylaşmaktan korkmayın fakirlemezsiniz
  15. Arsenal

Merhaba arkadaşlar anlaştığımız bir matbaaya işleri PDF olarak göndericeğimizi söyledik ama adamlar bizde pdf programı yok siz bize corel olarak gönderin dedi peki ben bu çok sayfalı işleri indesignde yapıyorum EPS olarak export yapsam ve corele atsam baskıda herhangi bir sorun olur mu ? benim...
  16. Arsenal

Acilen Cepli Dosya Bıçak izi

Arrkadaşlar acilen 22x32 cepli dosya ölçülerinde bıça izi lazım ya da örnek resimleri koyarsanızda olur teşekkürler :)
  17. Arsenal

El ilanı çalışmam

@Arzu ULUIRMAK evet haklisiniz ama zaten 4dk tasarladim bu el ilanini tamamen :) bende bir hastalik var cabuk bitirmeye meyilliyim :grafikerler:
  18. Arsenal

Maserati - Vektörel

Çok güzel olmuş Tebrikler....Harika
  19. Arsenal

Yaptığım baz çalışmalar

eyvallah doğrusu ilkini bende beğenmedim zaten 3dk ortaya çıkan bir şey oldu ilki. diğerleri tamamen vectorel çalışmam. Arkadaşlar bu nasıl olmuş ?
  20. Arsenal

El ilanı çalışmam

zaten gerçek bir el ilanı değil yani tamamen can sıkıntısından =)
Yukarı Alt