Arama sonuçları

1. Arsenal

Baskı sonrası sıkıntı yaşıyoruz.

@Nitrogenius Söylediklerinize katılmamak elde değil ama takdir ederseniz çok zor bir durum evet acele ediyoruz bazen doğru ve hatalarda bundan kaynaklanıyor ama anlamadığım nokta şu tamamda örnek veriyorum, 16 sayfalık bir çalışma yaptık grafikten çok yazı var, ya'ni ben kontrol ediyorum...
  2. Arsenal

Tüsiad a yeni logo

Microsoft'un logosundan esinlenme var gibime geldi.. Ama öyle ve ya böyle sonuçta beğenilmiş, bizede tebrik etmek düşer.:clap2: Koskoca Microsoft bu logoyu beğenmişse Tüsiad öpsün başına koysun :D Doğrusunu söylemek gerekirsen kendi adımdan konuşursam eğer bu logoyu eleştirme gibi...
  3. Arsenal

24 Sayfa Montajı

Yardımlarınız için çok teşekkürler Yaşar bey. Tuncer bey evet tel dikiş için istiyordum.
  4. Arsenal

24 Sayfa Montajı

Arkadaşlar artık düz montajları çok rahat yapabiliyorum ama çoklu sayfalarda bilgim yok denecek kadar az, şöyle 24 sayfalık bir montaj yaptım tel dikişli bir iş 64x45'e basılacak A5 için doğru mu ? :)
  5. Arsenal

Zümrüt yeşili için

evet Yaşar bey teşekkürler..zaten ben verdiğim değerlerden siyahı 15 'e indirdimn dijital çıktısını aldım gayet güzel duruyor..ama müşteri ankarada ya ona maille atdım beğendi ve ona baskıda ekranda gördüğünüz gibi değilde yaklaşık %25 fark eder dedim razı oldu :D bir tecrübe daha kazanıyorum :D
  6. Arsenal

Zümrüt yeşili için

Arkadaşlar müşteri işin pantone olmasını istemiyor zaten orda zorlandım :) ya'ni bu güne kadar zümrüt yeşili neredeyse hiç kullanmadım çalışmanın boyutu 3x2 metr afiş olacaktır. birde broşür var çift taraflı komple zemini zümrüt yeşili istiyor yardım lütfen :)
  7. Arsenal

Zümrüt yeşili için

Merhaba arkadaşlar zümrüt yeşili için girebileceğim en iyi renk ayaları nedir ? :confused: Bir Broşür üzerinde çalışıyorum ve zemin komple zümrüt yeşili olacak ben C77 M21 Y54 K28 kullandım daha iyi renk değeri var mı ?
  8. Arsenal

İPOD servis İstanbuş ?

Merhaba arkadaşlar Azerbaycandan aldığım bir apple ipdodum bozuldu.. şarj olmuyor ve bilgisayarda görmüyor bunu ilk kez böyle oldu 7 ay oldu bugün. İstanbul Avrupa yakasında nerde apple'in servisi var ? Birde Azerbaycandan aldığım apple ürününü istanbulda servise alırlar mı ?
  9. Arsenal

İE 9 çıktı indirin

Microsoftun aslanı İE 9 çıktı arkadaşlar..hemen indirdim pekde ümitli değildim açıkçası çünkü chorme'nin hızı ve esnekliğini çok benimsemiştim ama şunu rahat diyebilirim ki, gerçekten çok güzel bir tarayıcı olmuş ilk başlarda alışmak zor gibi görünebilir adres yeri sağa doğru çekilmiş ama...
  10. Arsenal

Ön Kapak Hangisi Olmalı ?

her ikiside güzel olmuş seçemedim ama bence ikincisi daha güzel :D
  11. Arsenal

A4 Menü Çalışmam

Merhaba arkadaşlar A4 ortadan tek kırım menü çalışmam.. onaylandı baskıda şu an..tasarımdaki menü etrafındaki deri menünün kalıbı anlaşılabilir olması için onları koydum ve restorant logosunu kaldırdım :)
  12. Arsenal

Barkod Hakkında Yardım Lütfen

anladım elinize sağlık emeğnize sağlık çok teşekkür ederim.;)
  13. Arsenal

@Abdullah YİĞİT evet anladım elimde tek bir ürün var ve 10.000 adet basacağız anladığım kadarla eski tasarımdaki barkodun aynısı bu tasarımda olacak ve 10.00 adetde de bu olacak öyle mi ? :D
  14. Arsenal

Merhaba arkadaşlar elimde bir tavuk firmasına ait bir iş var.. Bu işden 10.000 adet basılacak ve bu işin eski tasarımı bana geldi işte barkod var. Sorum şu Bu barkodun rakamsal olarakta aynısını yaparsam sorun ortadan kalkar mı ? İkinciside yani demek istediğim barkod numarası her kağıtda...
  15. Arsenal

bir türlü dekupe yapamadım....

İndesign daha çok photoshop'a muhtaçtır bir yönden'de Adobe'nin pazarlama stratejisine kurban olmuş bir program olarak bakıyorum özetle dekupe etmek istediğimiz objeyi seçip sağ tıklayıp photoshop'la indesign içinde açarsak save yaptığımız zaman dekupe olmuş olacaktır. İndesign cs5 daha çok...
  16. Arsenal

Grafikerler tanışma ve kaynaşma alanı :)

Güzel bir kaynaşma olur diye düşünüyorum.. Ben Rafi, 22 yaşındayım 3 yıldır grafik tasarım sektöründeyim özellikle bu işte daha çok matbaa ağırlıklı bir çalışma sürem oldu.Şimdilerde özel bir ajans'ta çalışıyorum.Bu işi gerçekten çok seviyorum ama açıkçası uzun vadeli düşünmüyorum ( 5 yıl...
  17. Arsenal

Herkes Kendi Tuttuğu Takımı Kullansın !

Ben Fenerbahçeliyim ama Arsenal'i daha çok seviyorum o yüzden bunu kullandım avatarda =)
  18. Arsenal

Digiturk Yeni Logo

bu logoda güzel ama eskisi daha güzeldi doğru arada afişlerini görüyorum avatarlı ve ya balık tutan bir adamla tasarım hoş ama :o
  19. Arsenal

Kongre Broşürü

Klasik ben senden daha iyiyim tartışmaları arkadaşlar hepiniz bir yerlere gelmiş bu işi iyi bilen insanlarsınız ama biz gençlere hiç iyi örnek olmuyorsunuz :o:o lütfen daha düzeyli eleştirelim..
  20. Arsenal

Kongre Broşürü

kapak güzel olmuş fakat iç tarafdaki resimlerin altındaki gri zemin pek olmamış ya'ni renkten değilde daha farklı bir uygulama yaparsanız çok güzel bir çalışma ellerinize sağlık.
Yukarı Alt