coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Durum
Konu kapatılmıştır.

sexen6

Üye
Kayıt
21 Şubat 2008
Mesaj
24
Tepki
0
arkadaşlar benim bu bahsettiğim sorunum devam ediyor. yani çalışmadaki siyahları değiştiremiyorum. bahsettiğiniz yol işe yarıyor fakat birazını değiştiriyor. içerisinde daha siyah çok var. ama değiştiremiyorum. renk siyah değil diye düşündüm. mixer den baktım K yı 100 olarak gösteriyor. ama seçmesi için denediğimde olmuyo. bu konuda yardımcı olabilir misiniz. eğer evet diyorsanız ben upload edeyim bir parçasını bi bakın acaba ben mi yapamıyorum. cevabınıza göre upload edicem. acil olarak yardıma ihtiyacım var.
 

Canan ERDE

Üye
Kayıt
19 Ekim 2007
Mesaj
502
Tepki
19
@aylut

Bunu Photoshopla Yapıp Çalışmaya Kaldığınız Yerden Corelden Devam Edin.
Biliyorsunuzki Corel Vektörel Çizimlerde Profesyonel Bir Programdır İnce Kesimlerde Photoshopla Ortak Kullanılır.

Bunu Photoshopla Kesip Giff Olarak Kaydettim Corelde Rahatlıkla Kullanabilirsiniz.
 

esrarengiz

Üye
Kayıt
4 Nisan 2008
Mesaj
4
Tepki
0
iyi gunler
arkadaşlar ben corel 12 kullanıyorum corel de renk menüsüyle birileri oynamış şimdi renk menüsünü ekranda görünmüyor programı kaldırdım tekrar kurdum fakat renk menüsü yine gelmedi bilen arkadaşlar varsa hemen yardımcı olurlarsa sevinirim acil
 

Maxix

Üye
Kayıt
13 Mart 2008
Mesaj
10
Tepki
0
Corel sayfasında boş yerde sağ tıkla çıkan menüden View i tıkla. gelen menüden Color Palette menüsünde Default CMYK Palette yi işaretle renk menüsü sol tarafa tekrar geri gelir.
 

Spesifik

Üye
Kayıt
1 Nisan 2008
Mesaj
5
Tepki
0
@Shahyn

Öncelikle yardım ettiğin için teşekkür ederim, aynı zamanda ne demek istediğimi tamıtamına anladığın için daha çok teşekkür ederim :) yalnız bu makro işini kafam pek almadı - bu sefer ben senin ne demek istediğini anlamadım. bana nekadar faydası olur bilmiyorum ama sanırım benim sorumun cevabı yok... çok teşekkür ederim ilgilendiğin için kolay gelsin...
 

sexen6

Üye
Kayıt
21 Şubat 2008
Mesaj
24
Tepki
0
@aDoBe
yardımın için çok teşekkürler üstat. o işi hallettim. tek tek değiştirdim. vaktinde işi yetiştirdim. şimdide sendika logoları lazım. internette de bulamıyorum. çizmek için baktım o da yok. yardımcı olur musunuz.sendikaraı aşşağıya sıraladım. jpeg olsa da olur. çizerim. yeterki görünsün ayrıntıları.


*Türk Sağlık-Sen
*Türk Büro-Sen
*Türk Diyanet-Sen
*Yerel Hizmet İş-Sen
 
Kayıt
13 Nisan 2008
Mesaj
24
Tepki
0
Mrb siteye dün üye oldum yardım alabileceğim çok şey war. Desinatör olabilmek için corel ve photoshop kursuna gidiyorum. Kurstaki hocanın bizden hiç bi farkı yok ne sorsam bilmiyorum yanıtını alıyorum :( Aklıma takılan bi soruyu size sormak istedim.. Benimde arkadaşın dediği gibi teknik bi bilgim yok açıklayabildiğim kadar anlatmaya çalışacağım. Deseni çizmeye başladığımda ilk çizgiyi çizdikten sonra yaylar farklı yerlere doğru kayıyor düzeltmek için uğraştığımda desen tamamen bozuluyor bunun için ne yapmam gerekiyor? Şimdiden teşekkür ederim..
 

Superturkishman

Emprime
Kayıt
24 Ağustos 2007
Mesaj
580
Tepki
5
@jasmin


ilk çizgiyi çizmeye başladıgınızda yaylar farklı yönlere doğru gidiyor ? coreldemi photoshoptamı

corelde ise son attıgınız çizgi noktasına mosueyle 2 kere tıklamanız yeterli
psd de ise alt tuşunu kullanarak yayı istediğiniz yöne dogru çevirebilirsiniz iyi çalışmalar iyi forumlar
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt