coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Durum
Konu kapatılmıştır.

meta52

Üye
Kayıt
20 Eylül 2009
Mesaj
1
Tepki
0
Öncelikle sitede emeği geçen herkeze cok teşekkür ediyorum, çok güzel ve eğitici bilgiler içeriyo ve hakettiği ilgiyi de görüyo budan sonrada görmeye devam edeceğine de kuşkum yok.
Benim sorunum şu, corelDRAW x3 yükledim, açılışta "To start this application for the first time or to activate, log in using an administrator-level account. From then on, you can use any user account to start this application." hatası veriyo.Bu sorunun çözümünü verebilen bi siteye rastlamadım inşallah burda makul bi cevap alabilirim şimdiden ilginize teşekkür ediyorum.
wista home basic kullanıyorum.
 

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Kayıt
7 Eylül 2008
Mesaj
3.274
Tepki
75
Sayın meta52 programın vermiş olduğu hatayı türkçeleştirmeye çalıştığımda şöyle bir sonuçla karşılaştım:

"Ilk kez bu uygulamayı başlatmak veya etkinleştirmek için, bir yönetici düzeyinde hesabı kullanarak giriş. O andan itibaren, bu uygulamayı başlatmak için herhangi bir kullanıcı hesabını kullanabilirsiniz."

CorelDraw'da fazla bilgi sahibi olmamakla birlikte, yardımcı olmak adına anladığım kadarı ile programı yüklemiş olduğunuz kullanıcı hesabınızla ilgili bir sorun var. Bilgisayarınızda farklı bir kullanıcı hesabınız varsa o kullanıcı hesabınız üzerinden programı tekrar yükleyiniz diyebiliriz. Yinede program hakkında bilgi sahibi arkadaşların da yardımcı olmaya çalışacakları ümidindeyim, kolay gelsin, saygılarımla...
 

Decomix

Üye
Kayıt
5 Haziran 2009
Mesaj
142
Tepki
0
Arkadaslar ikinci defa sormam gereken soru:confused:

Ben Corel 12 kullaniyorum, Eps formatli vektörleri corel ile nasil acabilirim.?? import ediyorum ama ya görüntü cok bozuk yada gree bir görüntü geliyor üstünde EPS yazisi görünüyor:eek:
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
arapça yazı karakteri var ama nekdar doğru sonuç veriyor bilmiyorum yazdıktan sonra muhakkak bilen birine kontrol ettirmelisniz
 

jennifer

Üye
Kayıt
28 Eylül 2009
Mesaj
18
Tepki
1
corel x4 kullanıyorum.. bu güne kadar böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.. her zamanki gibi çalışmasını yaptığım dergiyi pdf yaptım ve baskıya gönderdim.. baskıda ki arkadaş, film çıkışında psd formatındaki resimlerin zemini görünüyor dedi.(dekupeli resimler) buna bir çağre bulamadım.. baskıdaki arkadaş sorunun benden kaynaklandığını söyledi ama bir türlü bulamadım neden olduğunu bir fikri olan var mı?... pdf yaparken seçeneklerde bir hata yapmış olabilirmiyim.. baskıya gönderirken pdf nasıl yapılıyor .. tam bir döküman bulamadım... teşekkürler...
 

jennifer

Üye
Kayıt
28 Eylül 2009
Mesaj
18
Tepki
1
@Decomix

bazı eps formatlarını corel 12 desteklemiyor.. ben eps formatındaki dosyayı illistratorde açıyorum ve tekrar illistratör 8 olarak kaydediyorum ve corelde o zaman açılıyor..
 

abuzer xx

Üye
Kayıt
8 Eylül 2009
Mesaj
3
Tepki
0
arkadaşlar corel draw x4 zoom,un sonseviyesinde program kasıyor ne yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt