Eos Compucon Program Menüleri Açıklamaları

Kayıt
5 Ekim 2007
Mesaj
224
Tepki
2
@torukojin

elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışırım arkadaşım.
 
Kayıt
21 Şubat 2008
Mesaj
18
Tepki
0
bilgilerin için çok saol eos için açıkladıklarını accurate içn de yaparsan daha verimli olu kanatindeyim teşekürler.
 
Kayıt
18 Ocak 2008
Mesaj
18
Tepki
0
tesekkurler emegine saglik, acaba accurate ogrenen biri eos u da rahatca kullanabilir mi, benzer programlar midir, yoksa cok farkliliklar var midir
 

sarp230

Üye
Kayıt
3 Aralık 2007
Mesaj
71
Tepki
0
eos 3 ile accurate farklı programlar ama genede sana bağlı kullanıp kullanamayacağın kafa yorup uğraşırsan çözersin tabii ama eos 2 eos 3 accurate hepsi farklı geçişler zor oluyo ..
 

selman91

Üye
Kayıt
14 Mart 2008
Mesaj
2
Tepki
0
teşekür ederiz bide acuurete 4 programı varmı sizde varsa nasıluplad edebilirim
 
Kayıt
15 Haziran 2008
Mesaj
2
Tepki
0
selamlar eos progamını öğrenmek istiyorum nakışta yeniyim başlamam için neler yapmam lazım yardımcı olursanız cok sevinirim.
 
Kayıt
15 Haziran 2008
Mesaj
2
Tepki
0
@yaşar metin----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

kerso

Üye
Kayıt
2 Kasım 2007
Mesaj
79
Tepki
0
@yaşar metin

daha hiç başlamadıysan eos 3 ten başla. 2 ye alışırsan pek destek bulamazsın. ama eos3 ile ilgili firma kendisi profesyonel destek veriyo. ve eos 3 e tam anlamıyla alışınca 2den daha pratik oldugunu görebilirsin. ama eos 3 şu an tam oturmadı eos2 gibi. en son cıkan 3.015 versiyonunda bile arada hatalı olabiliryo. accurate kullananlar kızıcak ama accuareti tavsiye etmiyorum. tabi elimde sadece accurate war dersen tabi başla. ama secim yapman gerekirse eosu tercih et. bak wilcom es 2006 700 mb, eos3(tümn kataloglar dahilken) 500 mb. accurate 60mb gibi bişiydi. programların kodlarından belli :D yada nakışta prof birine sor. sıralama genelde wilcom, eos accurate diye gider. ama eos'a herkes önyargılı gibi geliyo bana.yada bilinmiyo.
 
Kayıt
16 Ağustos 2008
Mesaj
355
Tepki
28
faydalı bilgiler için saol ders videosuda yapsan çok güzel olurdu biliyosunuz milletçe okumayı pek sevdiğimiz söylenemez bende dahil videolu camtasia ile cuk olurdu engin bilgilerinizden faydalanmış olurdukbu arada proğramların kıyaslanması dooru olmaz en zaif proğramda dahi eli iyi olan azmi olan neler yapıyo eski dos altında kullanılan meşhur nejat proğramını bilirsiniz editör menager proğramı onda bile kaç tane desen yaptığımı bilirimhemde ne desenler her biri bir hafta sürerdi 5-6bin vuruşluk desenler neticesi yani kısacası proğramları kıyaslamak yerine maarifetlerini uygulamalı hem video hemde dosyaların aslının linklerini koyarsanız ziyadesiyle herkes mutlu olacaktır sevgi ile kalın.
 
Yukarı Alt