Photoshop & Imageready gif yapımı Bar yükleme dersi (resimli anlatım)

Kayıt
22 Şubat 2008
Mesaj
57
Tepki
0
çok güzelbir ders ellerinize sağlık
sizden bir ricam olacak bana önerebileceğiniz corel ya da freehand dersleri bulunan ve bu site kadar
güzel olan bir site var mı?
 
Kayıt
31 Mayıs 2008
Mesaj
2
Tepki
0
Selam, Güzel bir çalışma ama tam olarak anlatmamışınız. Image Reader'e tasımaya gerek yok bunu WINDOW menusunden ANIMASYON secenegını secerek bu calısmayı yapabılırsınız. Ayrıca Frame kullanımı daha ıyı ve hızlı sonuc alabılırsınız Anımasyon baslamasını ve yapımı gayet guzel olarak anlatılmıs burada ama eksık olan anımasyonu su kadar sanıye dursun son sahnede yada daha karısık ve efeklı bır anımasyon olusturulusunuda anlatırsanız daha yararlı olur elıne saglık herkeze kolay gelsın.

Not: Arkadaslar Yaptıgınız anımasyonları kayıt etmek ıcın File menusunden Save as altında WEB save for olması gerekıyordu suan bakamıyorum bende Photo olmadıgı ıcın o secenek ıle sıze Image Reader ı acacak sız sadece kayıt edın o kendısı gıf olarak kayıt eder Save As secenegınden GIF olarak sız secmeyın.
 
Kayıt
7 Mayıs 2008
Mesaj
623
Tepki
74
@Yuksel Nalbat

yanlış anlamadıysam sizde birşeyler anlatmaya çalışmışsınız ama ben ne yazıkki bu dilinizden yazılımınızdan hiçbirşey anlamadım size ilk tavsiyem konu açmadan veya yorum yapmadan forum kurallarını okumanız iyi forumlar.
 
Yukarı Alt