Photoshopta Logo yapmak ( resimli anlatım )

tabanca

Üye
Kayıt
11 Nisan 2008
Mesaj
2
Tepki
0
öncelikle herkese merhaba,
siteye bi kaç saat önce üye oldum harika paylaşımlar var;bunun için paylaşımları yapanlara teşekkür ediyorum.
Tam anlamıyla bi photoshop cahiliyim tek kelime bilmişliğim yok ve sadece bu siteden tek bi tekniği uygulayabildim :D çıldırmak üzereyim şu an :mad: 4 saattir uğraşıyorum bir şeyler yapabileyim diye :D
yuvarlanabilir dikdörtgen için ayrı bi layer mı açılcak onun üzerinde bi oynama yapmadım ben daha :D buna bi cevap gelirse sevinirim.şimdiden sağolun paylaşımlar için tekrar teşekkürler.
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
sanırım siz emeklemeden yürümeye çalışıyorsunuz:) photoshopa yeni başladıysanız öncelikle menü ve araçları öğrenin, daha sonra layer mantığını. bunların hepsi sitemizde "adobe photoshop" bölümünde yer almaktadır.

sorunuza gelince evet her dairesel bir çizim için yeni bir layer yaratmanız lazım.

Elliptical shape tool aracıyla daire oluşturursanız sizin ayrı bi layer açmanıza gerek yok. kendi layerini kendisi oluşturacaktır.

son olarak; hangi layer secili ise sadece o layerde işlem yapabilirisiniz.
 

tabanca

Üye
Kayıt
11 Nisan 2008
Mesaj
2
Tepki
0
cevap için teşekkürlerr admin.photoshop dersleri aroyodum burası çıktı;iyiki de burası çıktı:Dtabii ki haklısın ama sormadan edemdim.
ah bi de indirdiğim eğitim dosyalarını açabilsem:)tekrar teşekkürler .
 
Kayıt
13 Nisan 2008
Mesaj
24
Tepki
0
Bende siteye bugüm üye oldum. Aklıma takılan soruların cevaplarının hepsi burda.. desinatör olmak için uğraşıyorum :) Bu arada admin verdiğin ders için teşekkür ederim sayende kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıyorum bende.. eline sağlık..
 
Kayıt
2 Mayıs 2008
Mesaj
1
Tepki
0
Gusel Calısma eline sağlık bu logonun psd sini gondere bilirmisin cok ısıöe yarıyacak odevimde
 

c_sinoplu

Üye
Kayıt
4 Mayıs 2008
Mesaj
2
Tepki
0
kardes çok güzel yapmıssın paylasımın için tesekkürler ama ben yapamadım senin yaptıklarının aynısını uyguladım sen bi yer i eksik yazdın galiba yuvarlagın etrafı bende sarı olmadı burada sadece profesyoneller yok ki biraz açıklamalı yaparsanız daha verimli olur diye düsünüyorum
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
dersi sizin için baştan tekrar uyguladım sonuç aynı.. herhangi bir eksiklik yok. takıldığınız yeri yazarsanız yardımcı olurum.
 
Yukarı Alt