Photoshopta Logo yapmak ( resimli anlatım )

Kayıt
25 Haziran 2008
Mesaj
1.278
Tepki
4
Çok güzel bir ders teşekkür ediyoruz. Bel ki arkadaşlar belirtmişlerdir ama en güzel logo vektörel (Çizim) logodur. Bunu ömer bey de iyi biliyordur ama kendisi bu işin Photosop'ta nasıl yapılabileceğini göstermiştir.
Emeğine sağlık.
 
Kayıt
3 Şubat 2009
Mesaj
10
Tepki
0
Öncelikle herkese selamlar. serigrafi I. sınıf öğrencisiyim ve bu programı öğrenebilmek için elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Böyle bir siteyle karşımıza çıktığınız için sizlere çok teşekkür ederim. Ancak bir problemim var bunu danışmak istedim.

Elliptical shape toolda bir daire oluşturdum. Layer style window'u açtım ve gerekli ayarları yaptım ancak şöyle bir sorun oluştu. Gri- siyah - ve beyazdan başka herhangi bir renk kullanamıyorum hangi rengi seçersem seçeyim seçtiğim o renge göre gri kendisini traspoze ederek oraya geçiyor bunun nasıl düzeltilebileceğini bana iletirseniz eğer sevinirim. (Photoshop Cs3 Extended kullanıyorum.)

Şimdiden Teşekkürler..
 
Kayıt
3 Şubat 2009
Mesaj
10
Tepki
0
''D'' Tuşuyla sıfırlamayı denemiştim dün ama kabul etmemişti. Yada dün çıldırdığım için ben hep ''D''ye bastığımı sanıyorum :D nedendir artık bilmiyorum. Yardım için teşekkür ederim sağolun...
 

seker_sey

Üye
Kayıt
12 Mayıs 2009
Mesaj
7
Tepki
0
modify dediğiniz yerde takıldım kaldım o köşesiz dikdörtgeni çizdikten sonra ctrl ye basılı tutup tıklıyorum am sonra modify acık degil select menusun de onu anlamadım. artı ondan sonrasında nasıl çogaltılacagını ve orda metal efekt vermeden bi ayrıntı daha var
onu neyle hangi araçla yapacagız onu soylememişssiniz
 

guasto

Üye
Kayıt
19 Mayıs 2009
Mesaj
1
Tepki
0
ben logonun güzel oldugu dusuncesinde değilim arkadaslar.ama ders anlatımı için teşekkürler en azından..
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.386
Tepki
716
@guasto

Tabiki bu tamamen bir görece.Beğenmeyebilirsiniz, yalnız dikkat ederseniz bu bir ders, burada verilmek istenen logonun nasıl göründüğü değildir, önemli olan bu logo yapılırken izlenen yolları öğretmek, belki bunları öğrenen ileride daha iyilerini yapabilir.
Sizin çalışmalarınızı merak ettim şimdi.
 
Yukarı Alt