Rekor Katılımla Gerçekleşen 1. Ankara Üyeler Buluşması Fotoğrafları

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
Sayın üyelerimiz


21 Şubat saat 15:00 / 17:00 tarihinde gerçekleşen Grafikerler.Org 1. Ankara buluşması rekor katılımla(?) :D sona erdi. Buluşmamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için teşekkür ederiz. Buluşmamıza katılan ve katılamayan bütün arkadaşlarımıza teşekkür eder en kısa zamanda düzenlenecek olan 2. Buluşmaya hepinizi bekleriz. 2. Buluşma tarihi,zamanı ve yeri yine bu kategori altında mesaj olarak açılacaktır.

Ayrıca buluşmamıza iştirak eden Oktay Doğaner'e ve Ali Akgün'e burdan ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Kendileri ile tanışıp gayet eğlenceli, neşeli, bol espirili güzel saatler geçirip 2. buluşma için sözleştik.

Ne derler ; " Az oldu ama öz oldu " :D

( İnşallah yakında düzenlencek 2. Buluşmada sayımız artar :D )


-----Oktay Bey yalnız kaldım mı acaba ! Başka gelen yokmu diye bakınıyor :D




-----Ben ise gözlerim uzaklara dalmış neden gelmediler ki acaba diye düşünüyorum :D




----- Buluşma saatini yarım saat geçti . Gelen giden yok. Ben gözüm kapıda kapıdan her gelen acaba buluşma için mi geldi diye bakınıyorum :D




-----Solda Ali Akgün bey sağda Oktay Doğaner bey muhabbeti koyulaştırmışlar. Benim onları çektiğimin farkında bile değiller :D




----- Gelenler rezervasyon yaptırdığım masayı rahatça görebilsinler diye logomuzu başköşeye koydum .




-----Aslında bütün herkes Oktay Bey'in ve benim arkama saklandı . Bakmayın iki kişi olduğumuza . Normalda gelenlere oturacak yer bulamadık :D :D :D




-----Son pozu " Grafikerler.Org Hatırası " olarak çektirdik. Bu masanın baştan sona dolmasını bekledik ama olmadı :D Nasip birdahakine :D

 
Kayıt
28 Aralık 2008
Mesaj
4
Tepki
0
Abdullah Bey'e yürekten katılıyorum. Çok neşeli, eğlenceli ve öğretici vakit geçirdik. İlerdeki projelerden bahsetme imkanı bulduk. Diğer etkinliklerde buluşmak üzere sözleştik. Gelen-gelemeyen tüm arkadaşları diğer buluşmamıza şahsım adına bekliyorum.

Abdullah Bey'e ve Ali Bey'e geldikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum...
 

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
@Yaşar Karadeniz

Hayır Yaşar Bey. Gerçek katılım bu kadar. Toplamda 8 kişi falan bekliyorduk ama olmadı .3 kişi ilede güzel vakit geçirdik.

@oktaydoganer

Teşekkürler Oktay Bey. Dediğiniz gibi forumun Ankara ekibinin gerçekleştirmeyi hedeflediği projeler üzerinde konuşma ve tartışma imkanı bulduk. Bu projelerle ilgili gerekli fizibiliteler bittikten sonra diğer üyelerimizede duyuracağız. Yakında düzenlenecek olan diğer etkinliğimizde sizi tekrar görmek isteriz.
 

AliAkgun

Üye
Kayıt
9 Aralık 2008
Mesaj
25
Tepki
0
> Abdullah beye ve Oktay beye bugunku hos sohbetleri icin tesekkur ederim...
> Soyutluktan somutluga gecen iki yeni arkadas kazandigim icin kendimi sansli hissediyorum.. Umarim diger arkadaslarimiz da bu firsati bir dahaki sefere yakalarlar...
> Bu guzel gun icin Oktay beye ve Abdullah beye tekrar tesekkurler... En yakin zamanda tekrarlayalim...
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Öncelikle böyle bir buluşmada Abdullah arkadaşımızı yalnız bırakmadığınız için grafikerler.org yönetimi olarak sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Asıl olan bir arada olmak ve sanalda gelişen dostlukları gerçek hayata taşıyabilmektir. Bunu fotoğraf karelerinde görebiliyoruz. İlk olması nedeni ile katılım sayısı az olabilir fakat eminim bir dahaki buluşmada bu sayı daha da artacaktır.

Bu tür etkinliklerin devam etmesi dileği ile..

Saygılarımla..
 

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
Öncelikle böyle güzel bir organizasyonun altına adını yazan Abdullah Beyi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum.

Ayrıca 1. Ankara buluşmasına katılan tüm üyelerimize de teşekkür ederim.

İyi vakit geçirdiğinizden kesinlikle şüphem yok. Daha önceki İstanbul buluşmasına ve bir kaç yönetim organizasyonuna katılmış bir yönetici olarak bunu gönül rahatlığı ile söyleyebiliyorum.

2. Ankara buluşmasında katılımın daha fala olacağına inanıyorum.

Saygılarımla.
 

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
Ömer Bey'e ve Serkan Bey'e yorumları için teşekkür ediyorum. Yoğun hava şartlarından ve ilk olmasından dolayı katılımın az olduğunu düşünmekteyim. Bundan sonraki organizasyonda katılımın artacağına can-ı gönülden inanıyorum. Sanalda başlayan dostluklarımızı gerçek ortama taşımaktan ayrıca mutluyuz. Buluşmalara ek olarak çeşitli organizasyonlar düzenlenecektir. Bunlar herkese süpriz olsun :)
 

Meman Çiçek

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
19 Ağustos 2007
Mesaj
1.588
Tepki
39
Abdullah Bey İlk Önce Size Teşekkürü Bir Borç Bilirm Böyle Bir Organizasyonun Altına İmza Attığınız İçin... Katılım Az Olsada Hoş Vakit Geçirdiğinizden Şüphem Yok... İşlerimin Yoğunluğu Nedeni İle Yapılmış Olan Organizasyonlara Adımı Yazdıramadım Oralarda Olup Sohbet Etmek Benim Açımdan da Çok İyi olur du ve Dostluğumuz Bu Şekilde Pekişmiş Olurdu... Umarım Birdahaki Buluşmalarda İşler Biraz Olsun Hafiler ve Hep Birarada Oluruz... Yeniden Teşekkürler...
 

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
18 Ekim 2008
Mesaj
1.325
Tepki
39
Başlığı ilk okuduğumda hiç şaşırmamıştım Abdullah, yani bol katılımlı bir buluşma olması kaçınılmaz gibiydi.. :)

Bu tarz sosyal aktiviteler çok çok zevklidir, fikir alış-verişleri yeni arkadaşlıklar içilen çaylar.. Buluşma günün Cumartesi olması nedeniyle belki de katılmak isteyen kişiler katılamamıştır. Bir sonraki buluşmayı Pazar gününe denk getirirsen katılacak kişiler için daha uygun olabilir.

Yalova'dan Ankara altı buçuk saat, bir de bunun dönüşü var :) neredeyse bir gün. O yüzden Ankara buluşmasına katılmam biraz zor, belki ileride ortak bir şehir kararlaştırılır ve İstanbul - Ankara - Bursa - İzmit - Adapazarı ve çevrelerindeki şehirlerde yaşayan üyelerimizle genel bir toplantı yapılabilir.

Ayrıca buluşmaya katılan arkadaşlara da sonsuz saygılarımı sunuyorum, eksik olmayın.

Bol katılımlı buluşmalara..
 
Yukarı Alt