Şubat Ayı Grafikerler.org Logo Yarışması Sonuçları

Fairytale

Üye
Kayıt
16 Ocak 2010
Mesaj
184
Tepki
3
Sagat,Ahmet ALTUN ve Erkan NEHİR'i başarılarından dolayı tebrik ediyorum.Gerçekten güzel iş çıkarmışlar.Özellikle sagat'ın çalışmasını çok beğendim.
 
Kayıt
31 Aralık 2009
Mesaj
478
Tepki
2
Her konu nedense bir arkadaş sayesinde tartışmaya doğru ilerliyor.. bırakın da kazanan arkadaşların sevinçleri boğazlarında kalmasın lütfen.. aynı şey alpay ekmek yarışmasında da olmuştu. bu tür polemiklere girmeyelim lütfen..
kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.. başarılarının devamını diliyorum..
 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
Sayın aspirin_00, ılımlı mesajınızdan dolayı teşekkür ederim.. Algılanır uyarısını da yanlış anladığım için bende özür dilerim.

Şöyle algılanır böyle algılanır diye hareket edersek birşeylere ulaşmakta bir arpa boyu yol gidemeyiz. haklısınız yarışmalarda yöneticiler, jüri yakınları vs yarışmaya katılamazlar. Niçin böyle bir şart konmuş kayrılma olmasın diye veya böyle düşünülmesin diye..

Eğerki birisi kayrılacaksa jüri üyesinin bir tanıdığı veya yönetici olmasına gerek yok ki.. Misal bu yarışmada ben yönetici olmasam fakat jürideki birinin amcasının oğlu olsam... ve beni kayırsalardı sizin ruhunuz duyarmıydı...?

Ben bu yarışmalara uzun zamandır katılıyorum.. profilimi inceleyip takip edebilirsiniz.. Hiç dereceye girmedim.. İlk defa bir derece alıyorum bu yarışmalarda.

Ve bakın yönetici olmamın öyküsünü de anlatayım ; 6 yıldan fazladır üye sayısı 1.200.000 'aşkın bir forumda adminlik yaptım. Çok yoğun bir forum idi ve gece yarılarına kadar uğraşmak yaşım gereği yoruyordu beni.. bu sebeple bıraktım. Bu foruma geçen yıldan beri üyeyim.. Sayın admin arkadaşımız Ömer Bey'in dikkatini çekmişim ve yönetime davet edildim.. Çok güzel ve onur duyulacak bir davet.. Fakat daveti pek kabul etmek istemedim.. Niçin, yarışmalara katıldığım için.. Niçin yarışmalara katılıyorum ; seviyorum kendimi geliştiriyorum.. herkes ne sebepten katılıyorsa işte..

Bunun bir sorun olmayacağını, jürinin yönetimden bağımsız olduğunu söyledi Ömer Bey.. Jüride Bu ülkenin çok saygın hocaları var.. Foruma üyeler, fakat yönetimde değiller.. Ve hepimiz de şahitiz ki tarafsızlar.

Ben yarışmalara katılacağım.. Kimse beni bundan mahrum edemez. Kim nasıl algılayacaksa onun sorunu. Fakat yarışmalara katılmam bu forumu yıpratacaksa; hemen o noktada ben yöneticiliği bırakmaya hatta forumdan uzaklaşmaya hazırım. Zira bu forumu hiç kimsenin yıpratmaya hakkı yok.

Sayın aspirin_00... yukarıdaki mesajımı doğrudan size yazmadım.. Tamam siz uyarıyorsunuz böyle algılanabilir diye.. Ben de diyorum ki böyle algılanacak diye ben niçin yarışmaya katılmaktan mahrum kalayım.. Böyle algılamak isteyen varsa işte durum bundan ibarettir..
Sevgi ve saygılarımla.
 

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Aralık 2007
Mesaj
1.394
Tepki
19
Forum için hayırlı uğurlu olsun isabetli bir seçim olmuş. Dereceye giren Arkadaşları tebrik ederim.
 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
@Erkan_Nehir

@aspirin_00

@Hasan Güner

@Fairytale

@Seyit Ali Başer

@sercan_90

@Kerim Öksüz

Teşekkür ederim.. :)
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.524
Tepki
54
Ben de öyle bön bön bakıyorum mesajlara. Bir teşekkür bile etmeden. Bu kargaşada dereceye girdiğimin bile farkında değilim.. :)
Herkese teşekkürler arkadaşlar.
Hayırlısı olması dileği ile..
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
Yarışmada dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum.
3'üde güzel çalışmalardı. Başarılarınızı devamını dilerim.
 
Yukarı Alt