Şubat Ayı Grafikerler.org Logo Yarışması Sonuçları

kerem23

Üye
Kayıt
23 Mayıs 2009
Mesaj
25
Tepki
0
Dereceye giren arkadaşlarıma tebrik ediyorum. Hepsi birbirinden güzel.

Azzam arkadaşımız logo benzerliğinden dolayı diskalifiye edilmiş.

Bilal Erçek arkadaşımızında yaptığı çalışma www.seeklogo.com da Grafis olarak mevcut o da çalıntı. Ben şunu anlamıyorum emek harcamadan yapılan çalışmalardan o kadar güzel övgü alıyorsunuz ki ne düşündüğünüzü merak ediyorum. Bizleri ne yerine koyuyorsunuz.

 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
Sayın kerem23 ; bilalercek beyin de bu çalışması değerlendirmeye girmemiştir. Bu çalışması alıntı yada çalıntı değildir. bizzat kendisine aittir. Bu logoyu bildiğim kadarıyle bir firmada kullanmış firma kapanmış ve çalışmasını burada kullanmıştır. Seeklogo'ya ekleyen kendisidir.
jüri böyle de olsa daha önce kullanıldığı için değerlendirmeye almamıştır.
 
Kayıt
9 Eylül 2008
Mesaj
1.562
Tepki
25
dereceye giren arkadaşlarımı (Ahmet bey ve Erkan bey) tebrik ediyorum başarılarınız daim olsun...
 

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
Sayın Altun, Sayın Nehir ve Dilek hanım, yaptığınız çalışmalardan dolayı sizleri tebrik eder, meslek hayatınızdaki başarılarınızın sürekli sizlerle olmasını temenni ederim...


Yarışmaya katılarak, dereceye girememiş olan arkadaşlarımızın üzülmemesini, önlerinde daha uzun yıllar olduğunu unutmamalarını, icra etmiş oldukları mesleğin çok özel ve önemli bir meslek olduğunu akıllarından asla çıkarmayarak, ne yarışma sürecine, ne jüri üyelerine, ne de kendilerine haksızlık etmemelerini rica ediyorum.

Elbette ki yaptıkları çalışmalar çok özel ve emek harcanmış çalışmalardı, takdir edersiniz ki tüm katılımcılar arasından, sadece üç kişi dereceye girecekti, bunu en baştan biliyor olduğumuza göre, sonuçları da kabul etmemiz gerekir.

Kaldı ki tüm yarışmalarda ve yarış olan her kulvarda, herkes kendi yaptığının daha güzel olduğunu düşünür fakat burada sizin ne düşündüğünüz değil, jüri üyelerinin ne düşündüğüdür, bunu aklımızdan çıkarmayalım lütfen.

Ben tüm katılımcılara ve jüri üyesi arkadaşlarımıza, şahsım adına teşekkür ediyor, dereceye giren arkadaşlarımızı tekrardan tebrik ediyorum...
 

Fairytale

Üye
Kayıt
16 Ocak 2010
Mesaj
184
Tepki
3
Bundan sonra sadece yarışmaların sonucuna bakıp çıkacağım :) Kafam daha rahat olur sanırım :)))
 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
@sagat

Eseriniz jüri tarafından birinci seçilmiş, fakat yapılan şikayet sonrası benzer bir çalışmanın daha önce kullanıldığı tespit edilmiştir. Yarışma kuralı gereği çalışmaların özgün olmasından yola çıkılarak çalışma dereceden jüri kararı ile sadece bu sebepten çıkartılmıştır.

Sayın sagat emin olabilirsiniz ki kimse sizi zan altında bırakmıyor. Ben hiç kimsenin şu an siz biryerlerden çalıntı yaptınız diye düşündüğünü zannetmiyorum.. bunu mesaj yazanlar dile getiriyorlar zaten.. Bu konuda kendinizi rahat hissetseniz iyi olur.:)

Sayın Fairytale'nin sözüne de katılmamak elde değil.. Fakat hayatın kendisi bir yarış ve her yarışta bir karışıklık olması ihtimaldir.Buna hazır olmak gerekir. Önemli olan karışıklık değil onu nereye kadar götürdüğümüzdür. Kavagaya da dönüşebilir, tecrübe edinme ile de son bulabilir... benim temmenim ikinci seçenekten yana.. :)
 
Kayıt
2 Kasım 2008
Mesaj
302
Tepki
10
Ahmet bey,Erkan bey,Dilek hn, hepinizi ayrı ayrı kutluyorum,başarılarınızın devamını diliyorum.
Her çalışma birbirinden güzel.
Birinci,ikinci,üçüncü diye sıralamaktansa ,benim için herbiri birinciliği haketmiş çalışmalar,herbiri sitemize laik.
Sitemiz için,hepimiz için hayırlı olsun. :)
 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
@Dilek Doğrusöz

Ben de sizi tebrik ediyorum..

Teşekkürler Gül Hanım...

:)
 

*F.BEKGÖZ*

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
393
Tepki
7
Dereceye giren Ahmet beyi,Erkan beyi,Dilek hanımı kutlar,başarılarının devamını dilerim...
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlara da ayrıca teşekkürler.
 
Yukarı Alt