Yaşar Bey öncelikle ilginizden ötürü teşekkür ederim.Aslında istediğim sizin örneğiniz gibi değil,hani düğün davetiyelerinde falan da kullanılır,gelin ve damatı sembolize eder.Elimdekini yüklemek istedim ama çok küçük ve belli bile olmuyor.Anlatabildim umarım.:confused:
hakan Bey vakit ayırıp,uzun uzun yorumladığınız için çok tşk ederim,tüm yönlendirmelerinizi dikkate alıp,yeni çalışmamı daha güzel yapacağım.:ptşk ederim.
biliyorsunuz arkadaşlar yeni yeni öğreniyorum,bana yapıcı eleştirilerde bulunursanız,kendimi daha çok ve daha çabuk geliştirebilirim.Bu çalışmayı ben çok sevdim,bakalım sizler nasıl yorumlayacaksınız.Şimdiden teşekkür ederim.
Evet aslında biraz karışık göründüğünün bende farkındayım ama okul özellikle bu şekilde istedi.Fontlar ve efektler ile ilgili değişiklikleri yapıyorum.Hepinize yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim.
Açıkçası ben de ilk baktığım da bir çocuk fotoğrafı diye düşündüm,yorumları okuyunca farkı anlayabildim,cidden çok güzel.Evet siz nereye gidiyorsunuz?? :) tebrikler.
Ben de öyle yaptım ama nedense içimden bir ses bana bunun doğru bir yol olmayacağını söylüyordu fakat sizden de onay alınca gönül rahatlığıyla yapabilirim.Teşekkür ederim Süleyman Bey.
Merhaba arkadaşlar,
Freehand' e yeni fontlar yüklemek istiyorum fakat bir türlü yüklenmiyor,muhtemelen hata yapıyorum,rica etsem yardım eder misiniz? Teşekkürler şimdiden.
Hallettim arkadaşlar,tşk ederim.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.