Arama sonuçları

1. Melek Kaya

Çöp adam Clip art

Yaşar Bey öncelikle ilginizden ötürü teşekkür ederim.Aslında istediğim sizin örneğiniz gibi değil,hani düğün davetiyelerinde falan da kullanılır,gelin ve damatı sembolize eder.Elimdekini yüklemek istedim ama çok küçük ve belli bile olmuyor.Anlatabildim umarım.:confused:
  2. Melek Kaya

Çöp adam Clip art

Arkadaşlar, psd de, frh de kullanabileceğim çöp adam clipartlarına ihtiyacım var,yardımcı olabilecek arkadaşlarıma duyurulur ! :)
  3. Melek Kaya

leon film afişi

hakan Bey vakit ayırıp,uzun uzun yorumladığınız için çok tşk ederim,tüm yönlendirmelerinizi dikkate alıp,yeni çalışmamı daha güzel yapacağım.:ptşk ederim.
  4. Melek Kaya

leon film afişi

biliyorsunuz arkadaşlar yeni yeni öğreniyorum,bana yapıcı eleştirilerde bulunursanız,kendimi daha çok ve daha çabuk geliştirebilirim.Bu çalışmayı ben çok sevdim,bakalım sizler nasıl yorumlayacaksınız.Şimdiden teşekkür ederim.
  5. Melek Kaya

seminer davetiyesi

Evet aslında biraz karışık göründüğünün bende farkındayım ama okul özellikle bu şekilde istedi.Fontlar ve efektler ile ilgili değişiklikleri yapıyorum.Hepinize yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim.
  6. Melek Kaya

Adobe InDesign Cs3 Yükleme Sorunu

Programı kurma aşamalarında yardımcı olabilir misiniz bana acaba , çünkü ben kuramadım,adım adım yazarsanız sevinirim.Teşekkürler şimdiden.
  7. Melek Kaya

nereye gidiyorum

Açıkçası ben de ilk baktığım da bir çocuk fotoğrafı diye düşündüm,yorumları okuyunca farkı anlayabildim,cidden çok güzel.Evet siz nereye gidiyorsunuz?? :) tebrikler.
  8. Melek Kaya

seminer davetiyesi

arkadaşlar merhaba, özel bir kolej için hazırladığım seminer davetiyesini sunuyorum size.Yapıcı eleştirilerinizi bildirirseniz sevinirim.
  9. Melek Kaya

word den resmi photoshop a aktarma

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden ötürü.
  10. Melek Kaya

Ben de öyle yaptım ama nedense içimden bir ses bana bunun doğru bir yol olmayacağını söylüyordu fakat sizden de onay alınca gönül rahatlığıyla yapabilirim.Teşekkür ederim Süleyman Bey.
  11. Melek Kaya

arkadaşlar merhaba, word de bulunan resim veya resimleri photoshop a nasıl aktarabilirim acaba?
  12. Melek Kaya

font ekleyemiyorum

Merhaba arkadaşlar, Freehand' e yeni fontlar yüklemek istiyorum fakat bir türlü yüklenmiyor,muhtemelen hata yapıyorum,rica etsem yardım eder misiniz? Teşekkürler şimdiden. Hallettim arkadaşlar,tşk ederim.
  13. Melek Kaya

okul projelerim için yaptım poster çalışmalarım

Sizi tebrik ediyorum,ince ince pek çok detayı olan , çok başarılı bir çalışma bence.Emeğinize sağlık.
  14. Melek Kaya

kitap kapağı tasarımı

yorumun için teşekkür ederim Elif cim, çabaladıkça daha güzelleri çıkacaktır tabii ortaya.:)
  15. Melek Kaya

font isteği

İlginize çok teşekkür ederim Yaşar Bey,hemen inceliyorum.Çok mersi.
  16. Melek Kaya

font isteği

Arkadaşlar freehand mx11 kullanıyorum,yeni fontlara gereksinimim var,bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  17. Melek Kaya

kitap kapağı tasarımı

Fatih Bey,Uğur Bey her ikinize zaman ayırıp incelediğiniz için teşekkür ederim.
  18. Melek Kaya

kitap kapağı tasarımı

Hatalarımı görmemi sağlıyorsunuz, çok tşk ederim ilginizden ötürü Yaşar Bey.
Yukarı Alt