Arama sonuçları

1. Melek Kaya

Adobe Freehand ile İzometrik Ev Çizimi

şu an ben hiçbirşey göremiyorum,resimleri tekrar aktif edermisiniz?
  2. Melek Kaya

Rekor Katılımla Gerçekleşen 1. Ankara Üyeler Buluşması Fotoğrafları

İstanbul buluşması olacak mı?
  3. Melek Kaya

kitap kapağı tasarımı

Hakan Bey,tespitleriniz için tşk ler,ilk ve tek kitap kapağı çalışması aslında bu,çünkü ben henüz 1-2 aydır programları öğrenmeye başladım ve yeni yeni kafamdakileri ortaya çıkarmaya çalışıyorum.Sizlerin yanında yolun en en başındayım ben.Yapıcı eleştirileriniz sayesinde,kendimi daha da...
  4. Melek Kaya

Sizce hangi Kutu, yardım eder misiniz?

Bence 2 numara ! renkleri daha güzel.
  5. Melek Kaya

kitap kapağı tasarımı

Arkadaşlar merhaba, ödev olarak hazırladığım ilk çalışmalarımdan bir kitap kapağı tasarımı.Eleştirilerinizi bekliyorum.
  6. Melek Kaya

yeni çalışmalarım

Cidden hepsi de çok hoş..elinize sağlık,,forum daki tüm arkadaşlarımdan feyz alıyorum,umarım ben de sizler kadar güzel çalışmalar ortaya çıkarabilirim zaman içerisinde.
  7. Melek Kaya

Africa...

2008 Ocakta Juhannesburg a gitmiştim,kaldığımız yerlerde bu tarz pek çok posterler vardı,bence siz bu çalışmayı kruger park a gönderin,bir türk imzasıyla,turistik bölgelerdeki evlerin,otellerin duvarına yapıştırılsın:)hatta zorlayın biraz dünya kupası ile ilgili birşeyler çıksın ortaya,cuk...
  8. Melek Kaya

Kendi Fotoğraflarım üzerinde Yapmış olduğum bi kaç çalışma Yorumlarınızı Beklerim

Galatasaraylı poster çalışması dışındakileri çok beğendim.GS li çalışmada logo yerini bulamamış sanırım,bilemiyorum,hoş gelmiyor göze.Ayrıca en alttaki çalışmanın yazı fontu değiştirilebilir bence.Elinize sağlık,güzel çalışmalar.
  9. Melek Kaya

Corel mx4 yükleyememe problemim

Teşekkürler Yaşar Bey,donanım bilgilerimizi de pekiştirmiş olduk,paylaşımınız için çok sağolun.
  10. Melek Kaya

tv ünitesi çalışması

Teşekkür ederim Seda Hn, ileride kullanabilirim dediğiniz gibi.
  11. Melek Kaya

AçLık(2008)

Bu filmi merak ediyorum,izlediğimde gözlemlerimi paylaşırım :)
  12. Melek Kaya

Google Ofisi (Zürih)

Ben de bir yayınevinde çalışıyorum,bizim depo kısmımızda da masa tenisimiz var,akşam 5 den sonra (18.30 a kadar) masa tenisi turnuvaları düzenliyoruz,buna da şükür :)
  13. Melek Kaya

Freehand'de Modify - Combine İşlemleri

Ben hemen denedim bile,:)çok tşk ler paylaşımınız için Dilek Hn.
  14. Melek Kaya

Corel mx4 yükleyememe problemim

Arkadaşlar Corel i yeniden yüklemem gerekiyor fakat bir türlü başaramıyorum.Yükleme işlemini bitiriyorum activate cod istiyor,text de yazan actv.codu yazıyorum ama kabul etmiyor,muhtemelen gözümden kaçan bir nokta var,yardımcı olursanız sevinirim bana.
  15. Melek Kaya

Amatör eşarp desenlerim-3

Eşarp modellerinde daha minik desenler daha hoş duruyor sanki,küçük küçük çiçekler vs gibi..Desen 7 yi beğendim. Emeğinize sağlık.
  16. Melek Kaya

tv ünitesi çalışması

Öncelikle yorumlarınızla beni ne kadar motive ettiğinizi tahmin bile edemezsiniz arkadaşlar,çok ama çok sağolun.Henüz programları öğrenme aşamasındayım aslında,yeni birşeyler öğrendikçe hemen bir uygulama yapmaya çabalıyorum.Ortaya birşeyler çıkardığını görmek insanı daha da istekli hale...
  17. Melek Kaya

Photoshop cs4 indirme

Her ikinize de teşekkürler :)
  18. Melek Kaya

tv ünitesi çalışması

Önerilerinizin hepsini uygulayacağımdan emin olabilirsiniz,zaman ayırıp yorum yaptığınız için çok teşekkürler Yaşar Bey.
  19. Melek Kaya

ilk çalışmam

arkadaşlar merhaba,ben henüz yeni yeni öğreniyorum programları ve kendimce birşeyler hazırlayıp,yapıcı eleştirilerinize sunmak istiyorum.Bu benim ilk çalışmam,eklemek istedim.Yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.
  20. Melek Kaya

Photoshop cs4 indirme

Arkadaşlar CS4 ü netten güvenli bir biçimde nereden indirebilirim acaba?
Yukarı Alt