Arama sonuçları

1. İlyas ATMACA

Yalnızlığın Biyografisi

Değerli Forum Arkadaşlarımın Dikkatine ! Son Günlerde Şiir Paylaşımı Yapmıyorum, Kusurumu Bağışlayın, Herhangi Bir Aksilik Olmaz ise, Yaklaşık 1 Ay İçinde Şiir Kitabımı, Yayınlamayı Düşünüyorum... Okumak İsteyen Arkadaşlar Benimle İrtibata Geçebilir... Kitap İsmi : Yalnızlığın Biyografisi...
  2. İlyas ATMACA

Hüzünlü maske

lösemin li bir çocuk olmuşum sanki gülmeyi özleyen gözlerimden çok yüzümdeki maskelere dikkat ediyor ebeveynler... İlyas ATMACA
  3. İlyas ATMACA

Sensiz Aşk Masasında

İtiraf ediyorum; kusursuz bir katilim ben! Dilekçeleyin beni, yardım ve yataklık ediyorum kendime. Nasıl bir ceza verilir ? Başkalarının yaşama sevincini, öldüren birine...
  4. İlyas ATMACA

Dokunmayın

İtiraf ediyorum; kusursuz bir katilim ben! Dilekçeleyin beni, yardım ve yataklık ediyorum kendime. Nasıl bir ceza verilir ? Başkalarının yaşama sevincini, öldüren birine...
  5. İlyas ATMACA

Sen

Teşekkür ederim Şerife Han'ım...
  6. İlyas ATMACA

Sen

Seni tanıdığımdan beri, Her akşam yalnızlık bedenime sarılıp uyuyor. ve gelen geçen saat kaç demekten çekinmiyor... Aldıkları cevap; sadece seni içeriyor, Saat anca O'nu geçiyor İlyas ATMACA
  7. İlyas ATMACA

Yalnızlık

8. İlyas ATMACA

Ömür Denilen

Teşekkür ederim tüm insanlık için aynı dilekleri ben de diliyorum ayrıca iyi bayramlar ...
  9. İlyas ATMACA

Ömür Denilen

10. İlyas ATMACA

Bayram Gelmiş

teşekkür ederim, eskiden yaramazlık yapar ortalığı kırıp dökerdim... şimdi, etrafım beni kırıp geçiyor. sanki; ben büyüdükçe etrafımdakiler çocuklaşıyor...
  11. İlyas ATMACA

Bayram Gelmiş

mutluluk, sevinç, kavuşma ... bu kelimeler sıcacık akıyor insanın içine, bunlardan birine hasret olduğunuzda... sadece içinizi eritir, eritir bir buzul parçası gibi.... ben teşekkür ederim... iyi forumlar sizede ....
  12. İlyas ATMACA

Bayram Gelmiş

13. İlyas ATMACA

Güvercin

çok teşekkür ederim hocam ...
  14. İlyas ATMACA

Güvercin

15. İlyas ATMACA

Yazık

ben teşekkür ederim anlamlı kelimeleriniz için...
  16. İlyas ATMACA

Yazık

İnsanım diyenlerin, insanlıktan haberi yok... o insanlarla aynı kefeye konulmak, salatalıkla aynı tasa konulmak gibi bir şey, varlığıma sebep olan ak süte yazık.... İlyas ATMACA
  17. İlyas ATMACA

Ela Gözlüm

lösemin li bir çocuk olmuşum sanki gülmeyi özleyen gözlerimden çok yüzümdeki maskelere dikkat ediyor ebeveynler...
  18. İlyas ATMACA

Bu Aşk

lösemin li bir çocuk olmuşum sanki gülmeyi özleyen gözlerimden çok yüzümdeki maskelere dikkat ediyor ebeveynler...
  19. İlyas ATMACA

Neden

20. İlyas ATMACA

Ne oluyor ?

Yukarı Alt