Arama sonuçları

1. İlyas ATMACA

Tahliye

sen yanmakta oldun içimde, çok karmaşık düşünceler geziniyordu, aklımın farklı köşelerinde, yanmayı kabullenmedim, kaçıp gitmeyi de beceremedim, öyle olduğu için oturup kaldım, kalbimde yangın var iken, oturdum öylece tahliye merdivenine tahliye olamadım aşkın ve acının içinden...
  2. İlyas ATMACA

Ben yandım

teşekkürler
  3. İlyas ATMACA

Ben yandım

aşk için yandım kaç aşk gördü bu yangın yerini kaç kurtar kendini eskicinin bile yüzüne bakmadığı eski sevgili sen olmadan, ben yandım aşk olmamıştı, biz olgunlaşmadık belki tadını alamadık aşkın sen kaçamak kaldın korktun ürkütün duygularını ben mahkum olmaktan kaçtım...
  4. İlyas ATMACA

Sevgili

Dezenfekte ettim gönlümü Kirli duygularınla düşüncelerime Bulaşma sevgili... İlyas ATMACA
  5. İlyas ATMACA

Baba

Gölgeni engelleyen bulutlar Ay olmuş dünyam ile güneş arasına Tutuluyor gözlerim varlığın harici Her şeye kapalıyım bu aralar Titreyen emekçi ellerinde bardağın dolu tarafı olmuşum üstüm başım derecelerce yanmakta uzaklığın 8.1 deprem kalbimi acı acı yıkmakta Kaç kurban kesildi ayak...
  6. İlyas ATMACA

Yalnızlığıma

Yıldızlar kadar uzak kalasım var aşklarıma Göz bebeklerimi görenler yıldızım dese de Bir sevgili bir hayat daha bırakıyorum ardımda İsminizi sildim dudak ve kulaklarımda Bu geceden itibaren yalnızlık koyacağım ayaklarımın altına Annem hariç Tüm aşklarım ezilsin yalnızlığımın altında...
  7. İlyas ATMACA

Düşümdeki Barış

Hoş geldin Barış, hoş geldin yüreğime Sevgi başaklarının uğultusunu getirdin günüme Buyur gel hazır başımın üstünde ki yerin Bilirim insanlığın sana ihtiyacı var Koş Barış anlım ayak hareketlerinde titresin düş vadisi kadar engin yüreğin gök yüzünü süsler güneşin rengine çalan...
  8. İlyas ATMACA

Bazen

hiç ummadığın bir şarkı, bazen götürür yüreğini uzaklara... bir otobüs veya cam kenarına, gerek bırakmadan.... İlyas ATMACA
  9. İlyas ATMACA

Bilinçsiz Aşk

İtiraf ediyorum; kusursuz bir katilim ben! Dilekçeleyin beni, yardım ve yataklık ediyorum kendime. Nasıl bir ceza verilir ? Başkalarının yaşama sevincini, öldüren birine...
  10. İlyas ATMACA

Rast Gele

Teşekkür ederim Aslı Hanım
  11. İlyas ATMACA

Rast Gele

rastgele dedikleri için olsa gerek, denize düşüp ! sana sarılmak zorunda kaldı aşk... İlyas ATMACA
  12. İlyas ATMACA

Yorma kendini

rastgele dedikleri için olsa gerek, denize düşüp ! sana sarılmak zorunda kaldı aşk... İlyas ATMACA
  13. İlyas ATMACA

Yorma kendini

Soluksuz bir hayat yaşamak istiyorsun, Martıların göz yaşları kadar esrarengiz, Gerilla taktiği kadar karmaşık kuşatma olsun kalbine, Giriş çıkışların olmadığı bir hayat, Bir tek yangın çıkışı olsun kalbinde Giren ya yanmalı tamamen Ya da kalbini yakmalı elleriyle, Tanışmak...
  14. İlyas ATMACA

Bedhah Dostlar

Bu aralar kaçıp gitmek istiyorum Bedhah dostlarımdan uzaklara Yanıma almak istediğim yalnızlık duygularım,hudutlarıma sürgün kalmakta sınırları çizilmemiş bir ülke kadar uzak kalsam tüm dost ve dostane zırvalıklara kimden bıktım kim bilir tek tek isim versem bir günüm dile kolay...
  15. İlyas ATMACA

Sessiz

ne oluyor bu şehirde herkes eğmiş başını öne kimi yasaklarla aşk halinde kimileri tutuklu şiirleri okuyor kendi iç sesiyle üstat Yahya Kemal ile sessiz bir gemi çıkıyor yola çoğu insan yarınların derdinde geriye kalanlar çocukluğuyla sessiz bir aşk yaşamakta düşünceler ayrı olsa...
  16. İlyas ATMACA

Sevgilim kim ki ?

İtiraf ediyorum; kusursuz bir katilim ben! Dilekçeleyin beni, yardım ve yataklık ediyorum kendime. Nasıl bir ceza verilir ? Başkalarının yaşama sevincini, öldüren birine...
  17. İlyas ATMACA

Bir İstanbul Gecesi

Bu ne güzel bir fizik Gecesi çıplak boğazı serseri sevgili Hiç bir varoş bedeni Benim bedenim kadar yaktın mı geceleri Boğaz trafiğin içimi çizip geçse de Taksim onsekizlik kız göbeği olmuş Bal döküp yalamak kadar zevkli Bebek gecelerin aşk gibi ateşli ve hareketli Yakamozun son...
  18. İlyas ATMACA

Evet hatırlıyorum

Saçlarındaki yıldızların koparılmayacağını Boyunu aşan başakların mayın tarlası koktuğunu Hatırlıyorum Ceketini yağmurlara asan asi devrimciyi Baba olamıyacam deyip ardında milyon evlat bırakan babayı Evet hatırlıyorum Gururla dünyaya bakan birini Aşkın ayaklarına kum gibi serilişini Saz...
  19. İlyas ATMACA

Ahçik

Küçüğüm küçücük kızım Sayende Yüzüme serildi kahkahalar Askıya alındı yürek sızım Kaybolmuş bir mülteciydim Gözlerin sahiplendi bedenime Küçüğüm kızım gecem donmuştu Sıcaklığın yön oldu kutuplaşmış gezegenime Güneş şaşırdı hıçkırıklarınla Ne ara ugradın melekler diyarına...
  20. İlyas ATMACA

Sen

Bir hastalıktan arta kalan, sancı gibisin ... Yavaş yavaş yitiriyorum bendeki seni ... İlyas ATMACA
Yukarı Alt