Anlıyorum.Bende programların meraklısıyımdır.Kullanmadığım programalrı bile şöyle bir nedir diye illa incelerim.:)
Eğer sende bulursan bu tip kaynaklar Bizimle paylaşırsan Seviniriz.
Merhaba arkadaşlar,
Şayet bu programın eğitimini alıp bir desinatör olarak piyasada çalışmak ve iş sahibi olmak isterseniz, size tam donanımlı bir eğitim almak isterseniz linkini bırakacağım kurum ile irtibata geçebilirsiniz; GSA Nakış Desinatörlük Kursu
Ayrıca Accurate hakkında sorularınızı...
evet aynen bundan bahsediyorum.evet h tuşu ile var.ama freehand ve psd de space basıp sayfayı çektikten sonra space bırakınca eski moda dönüyor bu da hız kazandırıyor.tuş kombinasyonu yok..
bir de benim elim alıştığı için arıyorum hep.
Sıfatlar görecelidir..
Üstelik ben de belki başka bir konuda uyanıklık yapmışımdır.(karşıdan karşıya geçme konusunda değil.zaten korkarım)
ama hiç kameraya çekilmedim.Öküzlük burdadır belki ne dersin..
Üstelik bu uyanıklık dediğimiz şey kendinin ve başkalaırnın hayatını tehlikeye sokmaktır ki...
ayrıca super turkishman arkadaşımız Öküz diyenleri kınamak yerine sürekli ve de sürekli olarak bu uyanıklığı yapan insaları kınasan bence tam süper olurdu
bence 3 ÖKÜZ çobanını kaybetmiş 1 otobüs bekleyen insan olabilme ihtimali yüksek biri, 2 tane de inek yada öküz, ama tabiatı gerçekten o olan insanlık dersi verecek kadar anlamlı , ÖKÜZ olamamış canlı var.
accurtae 4 var elimde 6 yı bulamadım.ama bununla da yapabiliyorum sorunsuz..yani en azından artık sorunsuz.
Bahsettiğin konuyu yapan başka bir arkadaşım daha var.o da bir yöntem tabi.ama ne kadar verim aldığı hakkında bilgim yok.ben bulduğum yöntemi tercih ettiğim için onu denemedim hiç..boş bir...
ben açıkcası corel diyorum, ama ilk göz ağrım freehandi söylemek isterdim..aslında kullanımı daha kolay coreldan yani sayfa tutup çekme özelliği var mesela ama corel kadar detaylı olmadığı için çoğu zaman coreli tercih etmek zorunda kalıyorum..Kullanım olarak freehand ama detay olarak corel...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.