Arama sonuçları

1. Gökçe Coşkun

freehand için

Anlıyorum.Bende programların meraklısıyımdır.Kullanmadığım programalrı bile şöyle bir nedir diye illa incelerim.:) Eğer sende bulursan bu tip kaynaklar Bizimle paylaşırsan Seviniriz.
  2. Gökçe Coşkun

Eos Compucon Hakkında Soru ve Sorunlarınız

Merhaba arkadaşlar, Eos Compucon hakkında sorularınızı, takıldığınız noktaları bu başlıkta sorabilirsiniz. Saygılar.
  3. Gökçe Coşkun

Accurate Hakkında Soru ve Sorunlarınız

Merhaba arkadaşlar, Şayet bu programın eğitimini alıp bir desinatör olarak piyasada çalışmak ve iş sahibi olmak isterseniz, size tam donanımlı bir eğitim almak isterseniz linkini bırakacağım kurum ile irtibata geçebilirsiniz; GSA Nakış Desinatörlük Kursu Ayrıca Accurate hakkında sorularınızı...
  4. Gökçe Coşkun

eos 3 versiyon 3015

merhaba aramıza hoşgeldin. Paylaşmak istediğin bilgileri başlıklar halinde sunabilirsin. Soruların için açılmış başlıklara yazman yeterli. Saygılar.
  5. Gökçe Coşkun

tasarım yorumlarını bekliyorum

walla canım çekti ne diyim çok güzel olmuş.
  6. Gökçe Coşkun

Resimlerinize plastik görünümü verme

eline sağlık arkadaşım. Bilgi bilgidir ne olsa kapmaya çalışmak lazım.
  7. Gökçe Coşkun

coreldraw tiles

hemmen indiriyorum..Teşekkürler Mehmet
  8. Gökçe Coşkun

Hangi Vektör Programı?

evet aynen bundan bahsediyorum.evet h tuşu ile var.ama freehand ve psd de space basıp sayfayı çektikten sonra space bırakınca eski moda dönüyor bu da hız kazandırıyor.tuş kombinasyonu yok.. bir de benim elim alıştığı için arıyorum hep.
  9. Gökçe Coşkun

eski reklamlar

parizien çoraplarını eklemeyi unuttuğun görümden kaçmadı ama gerçekten güzel olmuş teşekkürler.:)
  10. Gökçe Coşkun

Resimde kaç öküz var ??????

Sıfatlar görecelidir.. Üstelik ben de belki başka bir konuda uyanıklık yapmışımdır.(karşıdan karşıya geçme konusunda değil.zaten korkarım) ama hiç kameraya çekilmedim.Öküzlük burdadır belki ne dersin.. Üstelik bu uyanıklık dediğimiz şey kendinin ve başkalaırnın hayatını tehlikeye sokmaktır ki...
  11. Gökçe Coşkun

ayrıca super turkishman arkadaşımız Öküz diyenleri kınamak yerine sürekli ve de sürekli olarak bu uyanıklığı yapan insaları kınasan bence tam süper olurdu
  12. Gökçe Coşkun

bence 3 ÖKÜZ çobanını kaybetmiş 1 otobüs bekleyen insan olabilme ihtimali yüksek biri, 2 tane de inek yada öküz, ama tabiatı gerçekten o olan insanlık dersi verecek kadar anlamlı , ÖKÜZ olamamış canlı var.
  13. Gökçe Coşkun

Resim İstek

Mısır piramitleri istiyorum
  14. Gökçe Coşkun

Standart Sıklık Parametreleri

arkadaş sorularını sorabilir ben gördüm kendisini.. Zaten bana özelden yazdığı için tekrar buraya yazmadım.Burdan sorusu olunca yazacak..
  15. Gökçe Coşkun

PUL Desenindeki küçük sorunlar ve pratik çözümleri

accurtae 4 var elimde 6 yı bulamadım.ama bununla da yapabiliyorum sorunsuz..yani en azından artık sorunsuz. Bahsettiğin konuyu yapan başka bir arkadaşım daha var.o da bir yöntem tabi.ama ne kadar verim aldığı hakkında bilgim yok.ben bulduğum yöntemi tercih ettiğim için onu denemedim hiç..boş bir...
  16. Gökçe Coşkun

arkadaşıma yaptığım logo

mehmet arkadaşımızın söylediği font farklılıkları da bilerek yapılmışsa gayet güzel..eline sağlık
  17. Gökçe Coşkun

Resim İstek

sokak değil burası bahçe park ama neyse.. Sol Anahtarı?
  18. Gökçe Coşkun

arkadaşıma yaptığım logo

GÜZEL OLMUŞ BENCE DE .ama kısa helvada bir sorun var gibi.görüntü kırıklığı sandım dün ama bugünde bakıyorum aynı..
  19. Gökçe Coşkun

Merhaba

hoşgeldiniz.Kahveler senden mi:?:)
  20. Gökçe Coşkun

Hangi Vektör Programı?

ben açıkcası corel diyorum, ama ilk göz ağrım freehandi söylemek isterdim..aslında kullanımı daha kolay coreldan yani sayfa tutup çekme özelliği var mesela ama corel kadar detaylı olmadığı için çoğu zaman coreli tercih etmek zorunda kalıyorum..Kullanım olarak freehand ama detay olarak corel...
Yukarı Alt