Arama sonuçları

1. Gökçe Coşkun

Resim İstek

Bina aslen 11 katlı olup kaçak kat çıkma süretiyle benim tarafımdan derme çatma şekilde inşa edildi.:P Mor salkımlı Sokak?
  2. Gökçe Coşkun

Resim İstek

çilingirin kendi resmini istedim koymamışsın ama mehmet resimi koy sonra 52 katlı bir bina yapar ekleriz resmi:)
  3. Gökçe Coşkun

Resim İstek

İlla da balık olsun dersin falan diye balığıda kendim koydum sofraya:) çilingirin kendisi ?
  4. Gökçe Coşkun

Resim İstek

Birde kalabalık içindeki yalnızlık vardır................ Sevdanın resmi.:)abartık mı ne:)
  5. Gökçe Coşkun

Hazır Emprime psd - cdr dosyaları

paylaşımlar içi her iki arkadaşa da teşekkürler.Çok yararlı bir arşiv
  6. Gökçe Coşkun

Resim İstek

uzun ince bir yol resmi :) :P
  7. Gökçe Coşkun

freehand için

aslına bakarsanız ben corel için bu tip birşey aramıştım bir zamanlar ve yuotube epey br faydalı oldu bana..corel lesson yazmıştım istersen freehand lesson yazarak bir arama yaptır.. ama wish arkadaşımızın dediği gibi sorularının cevapları bu sitede zaten var yada olmayanları da cevaplayacak...
  8. Gökçe Coşkun

Emprime Baski Farkli Desenler

güzel çizimler.Eline sağlık.
  9. Gökçe Coşkun

Freehand de resmi Çerçeveye Gömme

:) kusura bakacak bişi yok bence.Elinden geldiğince anlatmaya paylaşmaya çalışmışsın.. Bir yanlış anlaşılma olmasın hiç bilemeyen arkadaşlar sorun yaşamasın diye ufak bir ekleme oldu bizimki. Eline sağlık.
  10. Gökçe Coşkun

PUL Desenindeki küçük sorunlar ve pratik çözümleri

Selam arkadaşlar; Öncelikle , yazacağım konunun nakış deseninde başlangıç aşamalarda olan insanlara da hitap etmesini istediğim için çok basit bir dille ve ayrıntılarıyla anlatacağımı bildirmek isterim. Accarute Nakış programının bir takım yama sorunları nedeniyle (orajinal olmayanlar için)...
  11. Gökçe Coşkun

Freehand MX başlangıç

Sağol Mehmet yeni gördüm.:)
  12. Gökçe Coşkun

Resim İstek

Gerçek kaplumbağa resmi..çizgi animasyon değil.
  13. Gökçe Coşkun

ben de öyle tahmin ettim ama yine de sormak istedim emin olmak için.. Teşekkürler Saygılar.
  14. Gökçe Coşkun

gayet anlaşılabilir anlatmışsınız.teşekkür ederim paylaşım için. fakat bir yanlışlık olduğundan mı KNTRL + X gibi ifadeler kullanmışsınız yoksa sizin pc, mac falan da orda farklı mı acaba? ..bu KNTRL + X = CTRL + X değil mi? Saygılar.
  15. Gökçe Coşkun

Standart Sıklık Parametreleri

teşekkür ederim Mehmet.
  16. Gökçe Coşkun

bakın arkadaşlar bu bilgileri kafamdan uydurmuyorum..tabiki aksi durumlar kişiye kumaşa makinaya göre değişen haller vardır.bu bilgileri size kitapdan kur notlarımdan yazıoyrum..hiç bilgisi olmayan arkadaşlara bir faydası olsun diye yazıldı bu konu..onu yaparsan bu olur şunu yaparsan şu olur...
  17. Gökçe Coşkun

maalesef bu programı okulda değil alayda öğreneceksin:)
  18. Gökçe Coşkun

eos 3 versiyon 3015

ben uzun zamandır eos kullanmama rağmen eos 3 denedim fakat geçiş yapmadım..eos 2 ye alışan birisinin 3 kullanması corel kullanan birinin photoshop kullanması gibi birşeydir.. neyse sorunuzun cevabına gelelim..eos 3 sürekli kendini yenileyen her sürümde başka bir yerini bozan bir versiyondur...
  19. Gökçe Coşkun

BuLutun Arasından Sızan Güneş Efekti Vermek

radikal blur kısmında blur centerdaki pozisyonu yakalayamadım..sizce neden olabilir. yazmıştım ama buldum..sorumu geri alıyorum..çevrevenin içinde elle hareket edebiliyormuşuz..:) teşekkürler. saygılar.:)
  20. Gökçe Coşkun

Emprime Soru - cevap

@damage hangi programı kullandığını söylersen daha kolay cevap bulabilirsin arkadaşım.
Yukarı Alt