aslına bakarsanız ben corel için bu tip birşey aramıştım bir zamanlar ve yuotube epey br faydalı oldu bana..corel lesson yazmıştım istersen freehand lesson yazarak bir arama yaptır..
ama wish arkadaşımızın dediği gibi sorularının cevapları bu sitede zaten var yada olmayanları da cevaplayacak...
:)
kusura bakacak bişi yok bence.Elinden geldiğince anlatmaya paylaşmaya çalışmışsın..
Bir yanlış anlaşılma olmasın hiç bilemeyen arkadaşlar sorun yaşamasın diye ufak bir ekleme oldu bizimki.
Eline sağlık.
Selam arkadaşlar;
Öncelikle , yazacağım konunun nakış deseninde başlangıç aşamalarda olan insanlara da hitap etmesini istediğim için çok basit bir dille ve ayrıntılarıyla anlatacağımı bildirmek isterim.
Accarute Nakış programının bir takım yama sorunları nedeniyle (orajinal olmayanlar için)...
gayet anlaşılabilir anlatmışsınız.teşekkür ederim paylaşım için.
fakat bir yanlışlık olduğundan mı KNTRL + X gibi ifadeler kullanmışsınız yoksa sizin pc, mac falan da orda farklı mı acaba? ..bu KNTRL + X = CTRL + X değil mi?
Saygılar.
bakın arkadaşlar bu bilgileri kafamdan uydurmuyorum..tabiki aksi durumlar kişiye kumaşa makinaya göre değişen haller vardır.bu bilgileri size kitapdan kur notlarımdan yazıoyrum..hiç bilgisi olmayan arkadaşlara bir faydası olsun diye yazıldı bu konu..onu yaparsan bu olur şunu yaparsan şu olur...
ben uzun zamandır eos kullanmama rağmen eos 3 denedim fakat geçiş yapmadım..eos 2 ye alışan birisinin 3 kullanması corel kullanan birinin photoshop kullanması gibi birşeydir..
neyse sorunuzun cevabına gelelim..eos 3 sürekli kendini yenileyen her sürümde başka bir yerini bozan bir versiyondur...
radikal blur kısmında blur centerdaki pozisyonu yakalayamadım..sizce neden olabilir.
yazmıştım ama buldum..sorumu geri alıyorum..çevrevenin içinde elle hareket edebiliyormuşuz..:)
teşekkürler.
saygılar.:)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.