Arama sonuçları

1. Gökçe Coşkun

Eos Compucon Program Menüleri Açıklamaları

@trafo7500 Aslında kendini bilen ticaret ahlakına sahip biri dediğinizi yapar..kişiye veya firmaya özel desenler vardır..kendi tasarlamış ve yaptırmıştır..bunu başkasına vermez ve de göstermeyiz..ama ne yazık ki heryerde olduğu gibi bu sektörde de ahlak dışı durumlar mevcut olduğundan ötürü...
  2. Gökçe Coşkun

Standart Sıklık Parametreleri

@sehirlim84 bunlar eos için verdiğim parametrelerdir aslında ama diğer nakış progrmaları için de durum değişmez...sadece bazı nakış programları 5 yerine 50 yi kullanılır o kadar..fark bu dur..genel olarak bütün nakış programları için geçerlidir.. Kumaşa ve ipliğe göre değişkenlik gösterir...
  3. Gökçe Coşkun

Forumumuza hoşgeldiniz.Sizi sürekli aramızda görmek bahsettiğiniz yıllanmış tecrübelerinizden istifade etmek isteriz.biz programı ile ilgili bilgili olsak da işin aslı nakışı bilmektir değil mi?. şu an nakış makinalarınızla faaliyette misiniz.? Şuan için forumda nakış bölümü ile aktif konular...
  4. Gökçe Coşkun

Sarmaşık desenleri kullanıyorum dediğiniz için çiçek örnekleri gönderiyorum..NAkış şeklini gösterdiği için işinize yarayacağını halâ düşünmüyorum ama işinize de yararsa yardımcı olurum. iyi günler . saygılar
  5. Gökçe Coşkun

fazla olmadınız tabi ki. programın içindeki resimler için programı almanız bence gereksiz..zaten başka hiçbir işinize yaramayacak muhtemelen..ben size resimlerin birkaçını burdan göstereyim..resim yükleyip bu başlığa atarım şimdi..eğer aradığın gibi birşeyse nakış resim klasörü olarak burdan...
  6. Gökçe Coşkun

Nakış Programları ile ilgili soru ve sorunlarınız

sizde bildiklerinizi paylaşın lütfen..daha geniş anlatımlarda bulunun..zira ben katagoriler açıldığında boş kalmasın istediğim için bir iki bilgi paylaşabildim..çünkü kendi işlerim şu sıralar yoğun..daha geniş zamanda daha fazla ilgileneceğim zaten.. saygılar.
  7. Gökçe Coşkun

var..nakış formatlı desenlerdir..onları wmf formatı ile kayıt verip vektör bir programda yeniden çizim yapmalısınız.. eos da ders için hazırlanmış kalıplar vardır..sayısını bilmiyorum ama 10-15 i geçmez.. accuratede sanırım 30 kadar hazır desen kalıbı vardır..
  8. Gökçe Coşkun

üzgünüm ama programın kendine ait kayıt formatları var bunlar vektör programların hiçbirinde işe yaramıyor..ben programda yaptığım nakış desenin resmini almak istediğimde bile programın kayıt için uygun gördüğü tek format olan wmf ' yi kullanıyorum... ki bu da vektör programda yaptığınız şekli...
  9. Gökçe Coşkun

ben teşekkür ederim arkadaşlar..umarım ihtiyacın olanın işine yarar.. şu aralar photoshopa yoğunlaştığım için fırsat bulamıyorum..en kısa zamanda çalışmlarııma devam edicem.. saygılar.
  10. Gökçe Coşkun

Nakış Programları ile ilgili soru ve sorunlarınız

evet arkadaşım zaten ben de aynı şeyi belirtmişim..ama başlangıç için bilinmesi gereken bilgilerdir..Tşörte de şapkaya da aynı parametreleri uygularsın..imalatçı beğenmezse sıklık yada seyreklik vermek elinde..NAkış programları firmalarının standart olarak sunduğu parametrelerdir bunlar..benim...
  11. Gökçe Coşkun

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

önerini dikkate alacağım aslında daha önce de söylemiştin x3 konusunu ama tam olarak başlamadığım için erteliyorum sürekli.. desinatörlükte zorlanırsın derken emprime baskıyı düşünerek mi söyledin acaba..çünkü ben sadece emprime baskı için öğrenemeye çalışıyorum..bana corel yetmez mi emprime...
  12. Gökçe Coşkun

tamam..artık yakanızı bırakmam o zaman:);)
  13. Gökçe Coşkun

tamam sağol deneyeceğim.;)
  14. Gökçe Coşkun

Emprime Soru - cevap

evet maalesef öldükten sonra sevmek, meşhur etmek gibi bir yapımız var toplum olarak.. Bunun aşılması konusunda hemfikirm..değerlerimizi hattırlattığınız için teşekkür ederim
  15. Gökçe Coşkun

Emprime Soru - cevap

:o özür dilerim..aslında neşet ertaşı tanıyorum ama yüzünü çok iyi bilmiyormuşum demek kii.cahilliğimi bağışlayın lütfen..:(
  16. Gökçe Coşkun

Emprime Soru - cevap

tama arkadaşım sağol anladım..elimdeki işi bitirince hemen deneyeceğim..sonucu o zaman söylerimm. herşeyi anladım da resimdeki saz çalan amca kim.:)
  17. Gökçe Coşkun

tamam arkadaşım çok iyi anladım..elimizde film makinası şuan yok..zaten benim merak ettiğim iş yazıcı da bitiyor acabaydı..photoshop bilmediğim için ordan tram verme işini de sanırım yapamam..ama başlangıç olarak yaptığım desende sorun olmadığını öğrenmek güzel oldu..tram işini daha sonraya...
  18. Gökçe Coşkun

Standart Sıklık Parametreleri

Arkadaşlar nakış deseninde aksi istenmedikçe genel ayarlar vardır.. bunlar standarttır diyemeyiz ama genel ayarlar bunlardır.. müşteri ya da nakışçı, desen için daha sıkı olsun yada daha seyrek olsun demediği sürece bu ayarlar kullanılır.. Standart Sıklık ParametreleriSargı Genişliği...
  19. Gökçe Coşkun

cerceveden fırlayan resim

çok güzel bir ders olmuş gerçekten..teşekkürler.. bir gün ben de yapıcam :P
  20. Gökçe Coşkun

BuLutun Arasından Sızan Güneş Efekti Vermek

güzel çalışma gerçektenn.şu diğer işlerimden fırsat bulunca ilk işim photoshopda sitemizde verilen dersleri denemek çalışmak olucak..
Yukarı Alt