Eos Compucon 2 ve 3
Dosya MenüsüYeni : Yeni bir resim açar.
Aç : Daha önce nakışı yapılmış bir deseni açar.
Kapat: Ekrandaki deseni kapatır.
Kaydet : Deseni Kayıt Eder.
Farklı Kaydet : Desenin üzerine değil de farklı br isimle farklı bir formatla kayıt etmeği sağlar.
E-posta gönder ...
evet sağol aslında onların hepsini okudum ve geldiğim aşamaya kadar o bilgilerle geldim ama bir yerde tıkandım..belki o arkadaş online olunca halledebilir..sağol:)
evet herkes bu kadar paylaşımcı olmuyor maalesef..bir sürü site ve forum var ama bilgi paylaşmak yerine kavgalar dönüyor.ben bu sitede yeniyim ama aradaki farkı çok iyi gösteren arkadaşlar var sağolsunlar..
bugün başka bir sitede yaşadığım tatsız bir olay üzerine bu site için bunu yazmak...
kızmadım ki..sağolun bana çok yardımınız oldu..yanlış anlamışsınız kızarak yazmadım..sağolun ilgilenip cevap yazıyorsunuz ne güzel..ben de alıştım sizlere..
ben cdr konusunda gayet samimiydim..göndereyim ordan bakın daha iyi yorum yaparsınız diye düşündüm..:)
bu cdr linki (corelx3 için)...
kumaşa plastik baskı yapıyoruz..logel ahtapot baskı makinamız var..ben burda nakış desencisiyim.ama kendimi geliştirip emprime baskı deseni de yapmak istiyorum..
sorunumun kaynağı şu..yaptığım desende verdiğim renk geçişi hani böyle birbirine gölge yapar gibi oluyor ya..bunu corelda yapıyorum...
çok özür dileyerek soruyorum artık bıktınız benden ama tracenin tam açıklaması nedir.
ben o soldaki resmin üzerinden bizde panch denilen teknikle (nakışda) yaptım..yani orda gördüğüm çizgileri tek tek çizdim boyadım çevreve kalınlıklarını ayarladım..hangisi altta hangisi üstte (objelerin) onları...
hıım..
şimdi durum şu bizim kendi bünyemizde baskı makinalarımız var ve deseni ben yapmaya başlarsam kalıbında burda çıkması yani renk ayrımının burda yapılması gerekiyor..empirme baskı matbaa işlerinden biraz farklı galiba..anlaşamadımız nokta burdan kaynaklanıyor olabilir..emprime de asetata...
yorumlarınız için teşekkür ederim..var olan resimin üzerinden yeniden çizim oluşturduğumu söylememe gerek yoktur herhalde dimi..yani clipart falan yapmadım..bezier tool gibi araç çubukları ile çizdim..
acemi arkadaşınız bu acemi çalışmasına bulunduğunuz katkı için ayrıca teşekkür ederim..
saygılar.
tasarımı bana ait değil..ama benim bunu buraya sunmaktaki amacım coreli sayenizde az biraz öğrendim denedim bişey çıakrdım orataya..paylaşmak istedim..zaten benim işimde tasarım değil..gelen desenin aynısını yapmak üzerine kurulu bizim işimiz..
bu arada part 1den 4 ekadar indirmelisin ki dosya tamamlansın yoksa açamazsın..dosya boyutu büyük olduğu için arkadaş bölerek göndermiş...mantıklı olan budur..
bende part 3 e kadar indirdim geçen gün 4.cüyü yarına bıraktım linkler değişti..dolayısıyla dosyalarda değişti..şimdi hepsini yeniden...
dosya indirdikten sonra rapid limitin dolmuş oluyor fakat bunu geçmenin bir yolu var..ben bunu kullanıyorum...dosya iindirdikjten sonra modem,inin fişini çek 5 saniye sonra tak..rapide bağlan işlem tamamdır...seni yeni geldin sanıcak..limit derdin olmaz..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.