Arama sonuçları

1. H

O'na Leyenda

O'na Leyenda İbrahime ibo diyebilecek kadar krolaşmış olmamın Artık mizanımda hiç bir anlamı yoksa Beyli bayanlı akşam yemeklerinde Çatal ve bıçağa hangi elimle abandığım kimin umrunda Ben yine de ellerimi şapırdatmadan yazmak isterim Sonra silerim cümlelerimin ağzını usulca Bu kadar çok el...
  2. H

Biraz Degistirilmis Bir Sahne (Vray Brochure)

Sahneyi biraz degistirdim ve yeniden ekliyorum, beyaz boyanin rengini tam yakalayamadim farkindayim ama bu da en azindan idare eder sanirim, maksat paylasim olsun.
  3. H

Vray Psikal Psikoloji ( Ordan Burdan)

Merhaba; yeni cizim ve tanitimlarimi ekliyorum buraya, simdi bu cihaz benim desem ne olacak? Ben genelde gunluk yasantimi modelliyorum ya da ciziyorum, adina ne derseniz artik, misal cihazlarimi suyumu buyumu ciziyorum yani, kesinlikle hoslanmiyorum herkes gibi gidip orda burda verilen...
  4. H

Damble

Bunlar benim her sabah akşam çalıştığım dambıllar, modelledim çok önceden de şimdi de paylaştım, çok basit bir çalışma işte maksat paylaşım olsun.
  5. H

İbretlik Yazı...

Bugün hukuk çalışıyordum; Fiil Ehliyeti, Ölüm Karinesi, Gaiplik, Butlan derken kitabımın bir köşesinde kısa bir yazı ilişti gözüme. Yazıyı okudum ve çok hoşuma gitti, buraya alıyorum onu. Adam, bir haftanın yorgunluğundan sonra, pazar sabahı kalktığında keyifle eline gazetesini aldı ve bütün...
  6. H

Balloon Happy Day...

Ne güzel balonlaaar, envai renkte; mat, parlak vs... Şimdi şuraya oturup en sevdiğinle birlikte şunlarla -hiç konuşmadan- oynayacaksın. Bu gün cumartesi, en azından bu hafta benim için mutlu bir gün olmalı. Logomu da tutum bu arada. Mutlu sonu olan bir de rüya görme ümidiyle. Gittim!...
  7. H

Aşk Bazen( Saçmalıktır)

Aşk bana göre 2 kişilik saçmalıktan ibarettir, keza evlilik, bu saçmalıklar herkese nasip olmaz, değerini bilmek gerekir. Aşık olun, evlenin falan filan... (Sakın polemik yaratmasın kimse, fikirler benim, kime ne?) Siz şimdi buna bakadurun, ben de bu sabah derse nasıl kalkacağımın hesabını...
  8. H

MCRSFT Zune (Pazar, Fırsat Bu Fırsat)

Saf Dokunuş: Hiçbirşey yazmıyorum işte, sonra şımarık diyenler oluyor.
  9. H

Dokun Bana (Derlendi Ve Tamamlandı)

Nihayet aklımda ve elimde sürüm sürüm sürünen, tamamlamasam cennette(Nerdeee? Laf!) peşimden koşacak olan -belki bitirmesem (Yani bu üst komşunun oğlu da her gece var ya, bu nasıl bir müzik usta, insan evladıyım diyen dinleyemez bu cıngırtıları, sözleri aynen şöyle bakın "hoplat beni, zıplat...
  10. H

Dokun Bana...

Dershane, sınavlar, KPSS derken kaç aydır kendime hiçbir şey çizemez oldum. Bu gün kısa bir araya sıkıştırdığım bir çizimim. Kendi cihazımı çizdim, tabi 1-2 referansda da göz gezdirdim. Vakit bana hiç yetmediği için çizime fazla zaman ayıramadım, yarım bıraktım. Başlıktaki illizyona takılmayın...
  11. H

Hazırlamış Olduğum 100 Adet KPSS Tarzı Soru Ve Çözümü Sesli+Görüntülü

Merhaba arkadaşlar. 2010 KPSS'ye gireceklere sesleniyorum. 2010 KPSS sınavına benim gibi girecekler için geçmiş deneyimlerimden yola çıkarak 100 adet KPSS tarzı soru hazırladım ve daha sonra görüntülü+sesli bir şekilde 100'ünü de çözdüm ki sizlerin de öğrenmesi için. Sorularım büyük kaynak...
  12. H

Yurdum İnsanı...

Türkiye'mizde bir lisemizin iç binasından düşündürücü bir kesit. Yorumsuz...
  13. H

Gün Sana Yetmiyorsa Yaslan Arkana. (İşlemci)

Merhaba. Bu defa da bu işlemciyi boş bir araya sıkıştırdım. Bilirsiniz, hep günlük yaşantılarımdan esinlenirim ve çizimlerim böyle çıkar ortaya. Bu da böyle çıktı. Matematik çalışırken bir soruda çok zorlanmıştım, gözlerim daldı gitti birden, kafamda farklı düşünceler, koptum dersten, dedim ki...
  14. H

Site Tanıtım Yapacaklar Mutlaka Okumalı

Bu bölüme site tanıtım amaçlı konu açarken dikkat edilmesi gerekenler: 1: Site içeriği siyasi, dini, ideolojik herhangi bir görüş belirtmemeli. 2: Site içeriği Türk Aile Gelenek Görenek ve Kültürüne uygun bir yapıda olmalı. 3: Sitede birçok farklı kategori tanıtılacaksa hepsi yine tek...
  15. H

Siyah-Beyaz Aşk - Transparan Vurgun - Hayallerin Ötesinde

Bu çalışmamda tamamen saflığın simgesi olan Beyazdan ve yine Şeffafa olan aşkımdan esinlendim. Referans tabii ki Apple'ye ait, tüm çizimler ise elbette ki bana ait. Stand modellemesi tamamen bana ait. Sonra şu DP logosu da bana ait. Slogan bana ait. Mankenin dekupesine fazla özenemedim çünkü...
  16. H

500 GB Taşınılabilir HDD Transcend 3D Max

Max+VR+PS+ Selam. Basit bir HDD çizimim.
  17. H

Hiçbir şey Ve Her şey Üzerine

Geçmişteki Özel Birine... Hiçbirşey Ve Herşey Üzerine Beklerdim elbette kirpiklerinin yıkılışını Bana evet demeliyken sen gözlerinle Beklerdim elbette, beklemem gerektiğine inanırsın diye Dişlerinin arasına sıkışmış birkaç hece Sordun sahte bir heyecan ile Büyürken uykusuzluğun sözlerinde...
  18. H

Zune- HD İçindeki Aşkı Şimdi Keşfet...

Bu defa fazla ayrıntıya girmeden ünlü Zune HD'yi modellemeye çalıştım. Ref: Google Sahne1: Sahne 2:
  19. H

Rengini Seç Tarzını Belirle (Birebir ipod nano Model Sunum)

Model 3 olunca çok sancılı bir render oldu hakikaten, renderde beklerken bana refakat eden arkadaşıma teşekkürlerimi sunarım. Ref:Kendi İpod'um Model: Nano Işık: Ç-A Grafik: H.D Logo: "Color" logosu eskiler hatırlar ki bana aittir.
  20. H

Logo Tasarım Sergim

Herkese Merhaba. Gündemimiz her nasıl logo yarışmalarıysa , ben de gerek paylaşım, gerek esin kaynağı olması ve gerekirse incelenip birtakım fikirler edinilmesi amacıyla logolarımı paylaşma kararı aldım ki buradaki logoların bazıları benim çocuğum gibidir. *** Buradaki logolar ve logotype'ler ...
Yukarı Alt