Arama sonuçları

1. H

İtsuke Hattori

Hattori (Referans yok, hazır material, keyshot vs yok, zaten tavsiye etmem asla, herşey bireysel olacak illa) Metal üzerindekiler resim değil gerçek işleme, örn: Final.
  2. H

Karakalemden Dijital Renklendirmeye-HIPPOCAMPUS (İllustrator)

Merhaba, çizdiğim karakalemlerden bir tanesinin renklendirmesini sizlerle paylaşmak istedim. Çizim, ışık ve renklendirme teknikleri kendi deneyimlerimden. A) B)
  3. H

Amatör Karalamalar 2. Aşama

Bunların bazıları derslerden öğrendiklerim, bazıları da bakarak çizmeye çalıştıklarım. Rastgele karalama tekniği: Ve diğerleri: Kabak tamamen hayal ürünü bir natürmort denemesi.
  4. H

Amatör Karalamalar

Eski, yeni karışık çizimlerim.
  5. H

Organik Konsept

Cok uzaklarindayim; sana şöz...
  6. H

İlk 3D Çalışmam (Sene 2008)

Vooov, güzel modelleme, güzel font, güzel font puntosu.
  7. H

Material Editor Nizami Olarak Nasıl Kullanılır? (Hazırladığım Eğitim Videosu)

Bu dersteki kazanımlar: 1) 3D's Max Mat Editor, nizami bir şekilde nasıl kullanılır? 2) Mat Editor panelindeki 24 hazır Mat. dan daha fazla material nasıl elde edilir? 3) Birden çok yüzeye sahip bir objede her yüzeye farklı Mat. nasıl atanır, her alandaki Map'ler Detach edilmeden, birbirinden...
  8. H

Beverage!

Fikir,Tasarı,Kurgu,Dizayn: Hakan Yöntem: Poly Mesh Lathe Giydirme: Unwrap UVW Yazılım: 3D's Max/V-Ray/Photoshop CPU: İntel i3 540 Memory: 8GB F Render: 18 dakika Hazırladığım Unwrap Haritaları: (Tüm tasarım,giydirme,modelleme tarafımdan yaratıldı, sadece meyve çizimi dışarıdan...
  9. H

Yarım Pembe (Pink)

Boşluğu boşlukla doldururuz bazen, bazen hiç geçmez, bazen yarım kalırsınız. (Yarım kalan bir çalışma) Fnl:
  10. H

Bayan Kundura Tasarımlarım 3D High Definition

Merhaba; Burada öncelikle 2 renk seçtim: 1. rengim koyu kahveydi ve 2. rengi türkuaz-gri karıştırarak elde ettim. Sonra 2 Malzeme seçtim, Kadife ve Rugan. Daha sonra model ortaya çıktı, renderleri sizlerle paylaşıyorum. Tasarı ve figürler tamamen şahsıma aittir, profili oluşturmak için...
  11. H

Kirli Betty 3D Etiket Giydirme

Birkaç satır aşağıda duyguk isimli arkadaşımız eklemişti sanırım bu tasarımın 2D programda giydirilmiş halini, ben ilk etapta çalışmanın kendisine ait olduğunu zannettim, fakat biraz araştırınca çalışmanın yabancı bir şahsa ait olduğunu öğrendim, büyük ihtimalle de arkadaşımız örnek olması...
  12. H

Üçüncü Boyut+Proje Dosyası (Pazar Çalışması) Aradan Sonra...

Model tamamen kişissel tasarımdır. Yarattığım model dosyasını da konuya ekliyorum, modelde yüksek detay çalıştım, bu nedenle isteyenler onu proje sahnelerinde hazır model olarak kullanabilir. Proje dosyası ancak 9 ve üzeri serilerde açılabilir. Yazılımlar: 3D's Max+Photoshop TEL: SON...
  13. H

ENG->TR Film Ses Dublajcıları Türk Komedisiyle Anlaşırsa(Montaj Değildir,Gerçektir)

Uzun zamandır takip ettiğim genç arkadaşlardır kendileri, birkaç kafadar bir araya gelir,reklam eşliğinde reklamları ,yarışmaları,filimleri Ti'ye alan senaryolar yazıp oynarlar. Bu kısa metrajlar da onların aynı amaçlı senaryolarından biridir ve seri şekilde çekilmiştir. İzlerken keyif aldım...
  14. H

Photoshop+3D's Max (HiS)

Eskilerden...
  15. H

Bir Modelin Hikayesi (Bir Model Nasıl Yaratılır,Video )

Hikaye: Önce saçma sapan ve alakasız bir zaman diliminde, nerden çıktığı belli olmayan, o an için çok alakasız bir obje (örneğin balık yerken canınızın durduk yere yoğurt çekmesi gibi) gelir takılır aklınızdaki ağa, artık çok geçtir ve zaman aleyhinize işlemeye başlar, siz artık çok aç bir avcı...
  16. H

Size Akdenizi Getirdim (Denizden Video Görüntüleri)

Akdenizden birkaç kare ve video. Yalnızlığı ve kafa dinlemeyi sevenler için birebir bir sahil şeridi bura, burada sadece balıkçılar vardı ve çok matrak insanlardı,onlar da kendilerini çekmeme müsade ettiler sağolsunlar. (Görüntü boyutlarını düşürmek zorunda kaldım upload için,bu sebeple üzgünüm)...
  17. H

ReaLizm 2 / Altın Dokunus Gercegın Pesınde

Sahne Tasari/Dizayn: H.D O Sirada Bol Bol Bu... (Aslinda cok eski bir sarki fakat yeri var)
  18. H

T.O Mu Grafik Tasarım MYO mu?

Merhaba; Bana gelmiş Ö.M'lerden birini burada cevaplamak istedim, bu arkadaşımız gibi çelişkide kalanlara belki faydası olur diye böyle bir şey yazıyorum. Merhaba arkadaşım; Öyle İse Memuriyete Nazır; Bana yolladığınız Ö.M'den anladığım kadar siz M.Y.O (Önlisans) düşünüyorsunuz. Öncelikle...
  19. H

Aşkın Depresif İmitasyonu (AŞK Gercekte Var Mıdır?)

Merhaba; az once bir konu okudum, ben de bu konuda -hazir vaktim varken- birseyler yazmak istedim. Bu yazida, surekli bahsedilen 'ask` kavraminin aslinda varolmadigina dair dusuncelerimi size felsefi kanitlarla aktarmaya ve sizi 'ask' denilen seyin simdilik halen dogada da yaratilamadigina dair...
  20. H

ReaLizm Senin Elinde...

Referans: Yok Dizayn: HD Yazilim: 3D's Max , Photoshop Amac: ReaLizm... Model 1: Model2:
Yukarı Alt