Arama sonuçları

1. H

Hyper Liquid Chipset Cooling (Yonga Seti Sogutucu Takimi)

Yeni tasarladigim 2 model. Anakartin kalbi, yonga seti sogutma sistemlerinden 2 gorunus. (Gercekte bu tur modeller icin Solidworks kullaniliyor ama ben 3DS MAX'te denedim, tabii ki o programin kullanilmasi sadece yaygin bir gelenek, neyle modellerseniz modelleyin onemli olan ellerinizin...
  2. H

Bir Aradan Sonra... MAC Render Sureci (+animasyon video) ve Final Gorseller

Merhaba; Uzun zamandir grafik programlarina dokunmuyordum; bu pazar oturup birseyler yapayim dedim ve ortaya bu calisma cikti. Calismadaki animasyonlari After Effect ile modellemeleri 3D MAX ile yaptim; birkac gorseli de PS ile cizdim, hazir herhangi birsey yok tamamen kendi calismam. Bu arada...
  3. H

Grafikerler Org'un Yeni Egitim Videosu `Photoshop Dijital Makyaj`Download Linki Aktif

Uzun zamandir yeni bir seyler hazirlayamadim, bugun ise karar verdim ve sizlere yeni bir egitim videosu ile merhaba demek istedim, video programa yeni baslayanlar dusunulerek hazirlandi fakat icinde programda iyi olanlarin dahi bilmesi gereken puf noktalar olabilir, herkesin indirip izlemesini...
  4. H

2 yüzük 1 Küpe 1 Bilezik

Detaya inmemekle birlikte...
  5. H

Yeni Bayan Yüzük Tasarımım

Merhaba. Yeni bir Bayan yüzük tasarımım ki bu yüzükler pahalı olmalı, öyle gürünüyor. (Sahne bize ilk başta soğuk gelebilir fakat sebebi arka planda kullandığım renk.) Çalışma:
  6. H

Bu Ses Kaydim da Son Olsun O Halde (ZALIMLERE)

Merhaba yeniden. Bu aralar canim boyle nasil desem, damar dedikleri amator sarkilar soyleyip sonra da paylasmak istiyor. Efkar mi takiliyorum yoksa bu kasvetli yagmurlardan mi nedir, bilemiyorum. Bu kaydi da bu aksam aldim. *** Hakikaten de zalimlerle dolu bu dunya. Bunu tum Zalimler icin...
  7. H

Altinnn ve Pirlantaaa

Merhaba; yarim kalmis bir calismam.
  8. H

Yeni Yıl Çalısmalarım Volüm2 (Sergi Niyetine)

Merhaba arkadaslar. Yenı yıl ıçın bazı çalışmalar yaptım, bunları sızlerle de paylasmak ıstedım. Modeller, dag,tepe,kar, yerlesim ve fıkırlerın hepsı bana aıt, referans yok manupule yok! (Maket kardan adamima bayildim.) (Ileride vaktim olursa bastan sona bu tur modellemelerin nasil yapildigina...
  9. H

Günün Kahramanına Dair...

Günün Kahramanına Dair Merhaba Kahraman; Öncelikle bir insanın sevenleri de olabilir sevmeyenleri de ki bu gayet doğal ve kabul edilebilir fakat şahsa karşı yapılan girişimler onu zor durumlara sokma sınırlarına gelince her insan yine en doğal şekilde tepkisini ortaya koyar...
  10. H

Yaratıcı Çalışmalara Devam...

Döküman tamamen kafadan (logo,material, model tasarım vs...)
  11. H

Crea Connection Point!

Masamın üstunden bır öğedir.
  12. H

Zaman Asimi Yeni Tasarim-Beyaz

Sana soylemeye cesaret edebildigim lanet arasi, kurutulmus sovgulerim vardi; ama sen de biliyorsun, sabah oldu...
  13. H

"Bir Arkadaşına Bakıp Çıkmış Çalışmalar"

İşte o orada duruyor git ve al, al ve getir, getir ve kullan, kullan ve yok et." dedi Artemis, Minos'un oğluna. O halde, Atalante'ye elveda.
  14. H

Porselen Aşkına-Baştan Sona Bir Çalışma

Baştan sona şahsıma ait. (Güzel bir fincan oldu kesin yani heralde galiba...)
  15. H

Photoshop'ta Shapelerle Glass Buton- ikon vs Tasarımının Püf Noktaları(Video Ders)

Dersimiz daha çok Photoshop'a yeni başlayanara yönelik olup Shape'lerle pratik olarak çalışma yolarını içermektedir. Ders , ihtiyacı olanlar için hazırlanmıştır. Kapak: Dersi Nasıl izleriz?: Dersimizi aşağıdaki yöntemle aynı şekilde izleyebiliriz. (Aşağıdaki görüntü hukuk eğitim setime ait...
  16. H

Kare Kare Adana (HQ) Objektifime Takılanlar...

Merhaba, bir arkadaşımız benim için manevi değeri yüksek bir memleketimizin görüntülerini paylaşmış, edemedim ben de daha evvel makinamla çektiğim kendi memleketimin fotoğraflarını paylaşayım dedim. Bu arada görüntülerin boyutlarını düşürmek zorunda kaldım, zira her bir fotoğraf 4-5 MB idi. O...
  17. H

Melankolia

Melankolia Çokça artık o vakit Ferruh bir taarruz sonrası Taze pansuman sömürgesiyken bileklerim Terkeden acımasız ukalalığı yaden Saat bilmem kimi bilmem kaç defa geçerken "Git, durma sen de git!" manzaralı Emir kipindeki şairaneliğe nazır Birkaç arabesk şarkı ezberlemeliyim diyorum Sonra...
  18. H

Test Amaçlı V-Ray Çalışma!

Kişisel, test amaçlı bir V-Ray çalışmam idi. (Model bana ait, amaç burada test oduğu için model değerleri düşük.)
  19. H

Eğitim Neden Şart Bir Bakalım.

Çok samimi yazıyorum hiçbir iddiam yok, sadece konu çok hoşuma gitti, o yüzden ben de bir çalışma ile bu güzel konuya destek vereyim dedim. Ben afişte eğitime nazır Analitik Düşünce Sistemi'ni ele aldım. Analitik Düşünce en basit anlamda, parçalaları birleştirerek sonuca varma sistemidir ve...
  20. H

Bir Sahne

Yukarı Alt