Arama sonuçları

1. H

Yarışmacılara Renk Uyumları İçin Yardımcı Tablo

Gördüğüm kadar renk uyumlarında sıkıntılar var ve herkes G üzerinde yoğunlaşmış. Aşalım G yi bence. G ile sınırlamayalım kendimizi. Ve lütfen renk uyumlarına çok dikkat edelim, alakasız renkler kullanmamaya özen gösterelim. Ben sizler için renk uyumlarına istinaden bir tablo hazırladım...
  2. H

İddialı Yeni Bir Çalışmam (Gerçeğinden Daha Gerçek Daha Harika)

Modelleme: 2.30 dk Yazılım: 3D Max -VRay-PS Açıklama: Bu defa farklı birşeyler çizmek istedim.Şu dönemler aklım aşırı trajediye kayıyordu, bu meyillilik haliyle çalışmaya da yansıdı.Bu defaki sahnemiz PC yi hakikaten kastı, hatta yapmak istediklerimi yapamadım(Namlunun ucuna sarılmış kanlı bir...
  3. H

Caprizen Bayan Parfüm Tanıtım

Amaç: Boş Vakit Değerlendirme,modelleme,montaj,reklam,fikir geliştirme vs... Malumunuz Manken dışındaki objeler modelleme.(Aslında daha yaratıcı bir cam modelleyecektim fakat ansızın misafirim geldi böyle bırakmak zorunda kaldım) Yazılımlar: 3DMax- V-Ray- PS ışık: Ç/A Marka: Hayali İlan: Serbest
  4. H

600 TL Ödüllü Yarışma Hakkında Yeni Kural ÖNEMLİ!

Merhaba değerli arkadaşlar. Bildiğiniz üzere forumumuzda 600TL ödüllü Ocak ayı yarışmamız halen devam etmektedir. Bu yarışmanın seyri süresince gözümüze çarpan birtakım olumsuzlukları değerlendirmiş, bu olumsuzlukların çalışmalara zarar vermekten ve polemikten başka hiçbirşeye yaramadığı...
  5. H

Hattori Hanzo Katana Volum2 Kill Bill (Dijital Sanatlar)

Geçen pazar yine arşivimdeki Kill Bill serilerini bilmem kaçıncı kez izledim. Kill Bill Volum1 ve Volum2 gerek senaryosu gerekse oyuncuları açısından bence unutulmaz bir yapıt. Şiddetle Tavsiye! *** İlgimi Çeken Muhteşem Kılıcın Hikayesi: Kılıç Ustası Hattori esasen bırakmıştır artık kılıç...
  6. H

Bugün Ne Dinledik ?

Herkes ogün ne dinlediğini yazsın ki grafikerler hangi türleri beğeniyor kimleri dinliyor bilelim. Ben hatrımdakileri yazayım hemen. Ben bugün genelde çok klasik takıldım. Dinlediklerim: Adagio: New World Symphony Albinoni: Gallipoli Bach: Runaway Bride Beethoven: Immortal Beloved Chopin...
  7. H

Beyaz Duru Sakin Sessiz Bir Çalışmam Adı : 16:9

Tenhaya çekil -> Gözlerini Kapa -> Hayal et! Bazen Beyaz Sessizlik Bize Çok Şey Anlatır.(Max-Vray-PS)
  8. H

Bir Fikir Hırsızının Gözünden Ve Kaleminden Dünyadan Ayı Çizmek(Önemli)

Bir Fikir Hırsızının Gözünden Ve Kaleminden Dünyadan Ayı Çizmek. Ben şu zamanlarda bazı grafikerleri ya da grafiker adaylarını hiç anlayamıyorum. Takdir edilir yönleri yok değil, özellikle şu zamanda merak etmeyi ve sorgulamayı becerebilmeleri dahi takdir edilmeleri için yeterli. Tabi bununla...
  9. H

Seni Terkediyorum+Tektaş Pırlanta+Sahne Test Renderleri+Sunum

Merhaba. V-Ray ile rutin bir çalışma öncesi sahne test sonuçları ve çalışmaya uygulanışını paylaşmak istedim.Değerleri kullanabilirsiniz, sağlıklı neticeler alacağınızdan şüpheniz olmasın... Öncelikle sahnelerimiz için aldığım render testlerini paylaşacağım. Işık->Gölge-> Metal test renderim...
  10. H

Yeni Çalışmam İncelemenizi Öneririm (Transparan Wire Denemem)Max+PS

Fikir Tasarım Çizimler Sıfırdan bana ait. Buradaki amacım Transparan Wire ve normal Wire'yi özlediğim için tekrar denemek istememdi. Çalışmanın başka bir amacı yok.Yalnız yalın kalmaması için ilan gibi birşeyler denedim. Grafik: Dağdeviren. Çalışma Adı: Wire Aşkı. Yazılımlar:Max+PS...
  11. H

Gerçeğinden Farksız Bir Elektro Gitar Modellemem. Şiddetle Bakınız Diyorum.

Ayaküstü ekleyeyim dedim... Bu modelimde Maxın ve V-Rayın sınırlarını zorladım adeta. Kendim de eski bir gitarist olarak bir gitarın anatomisinde olabilecek bütün detaylara indim. İstediğim gerçekçi etkiyi az çok yakalayabildim fikrimce. Umarım birgün böyle bir gitarım olur...
  12. H

Yeni Tasarımlarım Fikir Almak İçin Mutlaka Bakınız (Musul Günlüğüm)

Merhabalar. Bunlar adından da anlayabileceğiniz gibi Musul Günlerimden kalma hatıra. Akşamları boş kaldıkça bişeyler tasarladım. Tasarım tamamen bana ait. Adres, logo ,fikir vs hepsi hayal ürünü. Kafamda anlık beliren bir fikirdi. Grafik Tasarım: Dağdeviren. Model:Steteskop Yazılım:Max+Vray+PS...
  13. H

Farklı Yuvarlak Çikolata Westly! Çizim Ve Reklam.

Merhabalar arkadaşlar :) Bu aralar çikolata dedik durduk. Bu çalışmada daha değişik bir fikir gelmişti aklıma onu denemek istedim. Aldığım sonuç hoşuma gitti diyebilirim. Grafik dünyanın en zevkli şeyi. Sıfırdan yaratmak daha daha zevkli. Fazla söze gerek yok sanırım :) Max+Vray+PS Çıktı...
  14. H

Esmer-Beyaz-Kumral.Sizin Westly Çikolatanız Hangisi?

Bu aralar çikolatadan gidiyoruz. Aslında artık gidemiyoruz.Burada noktalıyoruz çalışmalarımızı sanırım. Gönül ister daha çok çalışmalar yapıp paylaşabilelim sizlerle. Kader Kısmet.Bakalım nolacak netice :) Detay yazmama gerek yok.Sıfırdan Max. Basit bir deneme. Final:
  15. H

Çikolata Sever Misiniz?Krem Çikolata Çalışma Ve Sunum.(MAX+PS)

Tekrar Merhaba. Bu defa çok farklı bir tarz denedim. Bir çikolatayı canlandırmaya çalıştım. Eh işte canlılık ve gerçeklik biraz yakın gibi. Çikolata, bardak vs sıfırdan Max'de modelledim. Umarım biraz benzetebilmişimdir. Yazılım:Max-Vray-PS Render:40-45m Işık:Ç.A MAVSIM'a istinaden. Buradaki...
  16. H

Boya Aşkı Adlı Yeni Çalışmam. Boyalarla Oynamayı Sever misiniz?

Düşündüm de genelimizin burada bulunma sebebi, derinlere inersek ,boyaya olan aşktan doğuyor. Ve dedim kendime, neden bunu grafiğe dökmüyorsun? Ve başladım düşünmeye, çizmeye, birkaç kalem ve yerde , kullanılmış boya birikintileri,vakit sıkıntım sebebiyle bukadar uğrşabildim, boyayı yerlere...
  17. H

Yeni Çalışmam "İpod Klasik" Çizim-Tanıtım(Max-Vray-PS)

Bugün benim İpodu elime aldım ve ona bakarak çizmeye çalıştım. Ekran kaplamasını PS de yaptım. Yine sıfırdan bir reklam, seviyorum bu işi kahretsin :) Ortalama benzetebildim. Type: Max-Vray PS Render:0h 20m 44s Işık:Ç.A Ekran: Wire: Final:
  18. H

Lastik Ve Jant Ferrari Adlı Çalışmam.

Bu defa da böyle birşeyler denedim... Fikir ve çizimler bana ait tabiki. Yazılımlar:Max-V-Ray- PS Render: 10-15Dk Ort. Işık.Ç.A
  19. H

Yazım ve Telaffuz hataları

Gerçekten de gerek grafikerler için gerekse grafiker olmayan fakat konuşma ve yazma dili Türkçe olanlar için çok önemli ve hassas bir konudur dil bilgimiz. Ben şöyle birşeyler hazırlamıştım eskiden, tamamen bana aitdir.Burada da kullanmak istedim.(DİLİMİZ önemli bir husus olduğu için tümü...
  20. H

Bir Teleskop Modelleme Ve 2 Sunum

Bir teleskop modelledim ve 2 ayrı şekilde kaplama attım. Birden aklıma geldi işte, nasıl olurdu falan filan :rolleyes: 1 nikelaj 1 siyah. Tasarım tabiki sıfırdan bana ait, sunuma fazla özenmedim. Type:Max V-Ray PS Modelleme:1 saat Render:Ortalama 10 Dakika Işık:Çevresel A. Orjinal...
Yukarı Alt