Arama sonuçları

1. Mira Gabo

şekil birleştirme

Of süper bir konu tam da benim derdime derman olmuş, valla ne diyeyim bilemedim.. siz melek misiniz yahu arkadaşlar ne arasam buluyorum burada, çok şanslıyım aranızda olmaktan! Ellerinize yüreğinize sağlık..
  2. Mira Gabo

Corel Draw'ın birçok özelliği tek ders içerisinde | video ders

Hasan Bey müthişsiniz nereye baksam sizin öğretilerinizle karşılaşıyorum ve özellikle bu tür videolu öğretiler benim gibi acemi bir corelci için ideal. Umarım en yakın zamanda ben de sizin gibi çevreme faydalı olabilirim ancak henüz bu konuda kendime bile faydam yok sayenizde olacak sanırım:)...
  3. Mira Gabo

sitemize nasıl ulaştınız ?

Google da corelle ilgili bilgi ararken:)
  4. Mira Gabo

Grafikerler.org'u destekleyen üyelerimizin web siteleri

www.elsanatlaricarsisi.com online satış merkezine eklenmiştir umarım akış olur.
  5. Mira Gabo

Corel drawda giysi tasarımı

Bir de sevgili dostlar, iyi bir giysi tasarımı yapmak için X5 kullanmanın daha doğru olduğu söylediler, sizce de doğru mu? Yani benim şimdi X3'ü silip X5 yükleyip acaba onunla mı öğrenmem gerekir giysi tasarımını. Birde X5 gerekliyse nerden temin edebilirim yardımcı olur musunuz acaba?
  6. Mira Gabo

zoom, navigator, hand kullanımı

Teşekkürler bilgi için..
  7. Mira Gabo

@Yasemin Uyar Sevgili Yasemin çok teşekkür ediyorum, bu benim için çok değerli bir paylaşım olacak, çabuk kavrıyorum çok zorlanmayacağımı düşünüyorum ama bir an önce iş bulabilmem için de biraz hızlı hareket etmem gerekiyor o yüzden de sizlerden yardım almaya karar verdim. Ve benim de eğer...
  8. Mira Gabo

Değerli yönetici arkadaşlar https://www.grafikerler.org/corel-draw/656-coreldraw-da-soru-ve-sorunlarinizi-burada-cevaplayalim-69.html başlığına sorumu yazmak istedim ama konu kilitli görünüyor oraya yazamıyorum. Ve ardından bu konuda başka bir başlık var mıdır diye tarattım sadece burayı buldum...
  9. Mira Gabo

Corel Draw X4 Domates Çizimi Videolu Ders

Selam arkadaşlar ben yeni üyeyim ve sizin bu güzel arşivllerinizden fazlasıyla faydalanacağımı düşünüyorum. Her paylaşım için ellerinize sağlık! Ancak bu videoyu indirmek istediğimde EROR veriyor silinmiş görünüyor dolayısıyla bu dersten faydalanamadım ekleyen arkadaşın bilgisine! Herkese...
Yukarı Alt