Arama sonuçları

1. Mira Gabo

Bayan Moda Vektörleri

Oooo harika! Benim de çok işime yarayacak teşekkürler..
  2. Mira Gabo

Elde basit Siluet çizimi..

Arkadaşlar Pazar günü bir iş seyahatine çıkacağım için hazırlık yapmam gerekiyor ve malum ondan sonra da seyahat süreci derken bir hafta kadar buralarda olamayacağım. Yokluğumda dersleri bıraktığımı düşünmeyin, döndüğüm zaman kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sevgiler..
  3. Mira Gabo

Tasarımda Semiyotik Bilimi ve Renkler..

Arkadaşlar Pazar günü bir iş seyahatine çıkacağım için hazırlık yapmam gerekiyor ve malum ondan sonra da seyahat süreci derken bir hafta kadar buralarda olamayacağım. Yokluğumda dersleri bıraktığımı düşünmeyin, döndüğüm zaman kaldığımız yerden devam edeceğiz. Şimdi gitmeden size...
  4. Mira Gabo

Otel üniformalarım...

Neyi mazur göreceğim sevgili Yasemin, bir karşılığı yok bunun!... Sözlerimden ne anladın? Ortaya atılmış fikirler sadece, müsterih ol! Şu ara telaşını bildiğim için katkıda bulunmak istedim ama dediğin sebeplerden dolayı yardımcı olamadım! Ki o sebeplerini çok iyi biliyorum; hakikaten tekstil...
  5. Mira Gabo

Otel üniformalarım...

Yalnız oradaki kapak değil sevgili Yasemin, bak orada ne yazıyor -Peto cep "aplikasyon"- yani oraya kahverengi kumaştan aplik edilecek bir form sadece, cep girişi üstten ama kapak formu aplikasyon. O da şart değil baskı da olabilir.. iş ki aklımızdaki uygulamak istediğimiz formlara en kolay...
  6. Mira Gabo

Porselen Aşkına-Baştan Sona Bir Çalışma

Tek kelimeyle olağanüstü! Ve de kıskandırıcı, insanın içinden beğenmemek geçiyor:D ama mümkün değil tabii ki. Bakalım ben ne zaman tasarım programlarına böylesine vakıf olabileceğim. Ellerinize sağlık Hakan Bey
  7. Mira Gabo

Otel üniformalarım...

Belki bunlar da ilgini çekebilir. Yazıların olduğu yere ne yazılması gerekiyorsa o yazılır ben şimdilik örnek olsun diye Yıldız Tasarım dedim.
  8. Mira Gabo

Otel üniformalarım...

Ben sevdim çalışmalarını bu sadelikte şıklığı yakalamak zordur başarılı olmuş. Ve dediğin gibi bir Executive tasarım beğendirmek zordur. Şöyle bir şeyler karaladım işine yararsa ama çizimin kötülüğüne bakma fikre bak çünkü bir kaç dakikada ancak bu kadar oluyor, bir de ekolinim kalmamış kuru...
  9. Mira Gabo

Corelde Resmi Vektör Yapmak

Ya arkadaşlar mucize gibisiniz! Bir şey yapıyorum olmuyor sonra sitede aratıyorum konuyu ve hooop karşıma çıkıyor mucize gibi:) daha şimdiye kadar aratıp ta bulamadığım ve sorunuma çözüm getiremediğim hiç bir şey olmadı burada. İşte bu başlık ta öyle, el çizimlerimin üzerinden yeniden kopya...
  10. Mira Gabo

Romantik ve Çekici Renk PEMBE Pembe, sabah güneşinin rengi ,dişi duyguların ifadesi.Yaşam dolu, mükemmel ve enerji veren bir renktir. Sağlıklı olmanın ve daima genç kalmanın ifadesi. Pembe enerjisini kırmızıdan alır ancak kırmızıya göre daha yumuşaktır. İlk baharın rengi olarak da tanımlanır...
  11. Mira Gabo

Asıl ben sizlere teşekkür ederim Hakan Bey, ben bu sitede aradığım her konuda cevap bulabiliyor ve sizlerin eklediği derslerle Corel kullanmayı öğreniyorum. Bilgime gelince, malum mesleki eğitimin verdiği bilgiler, istedim ki bu alanda eğitim almak isteyenleri bu derslerle cesaretlendirelim, ki...
  12. Mira Gabo

Bir Enerjik Renk daha; SARI (güneşin rengi): Heyecanlı, teşvik edici, tahrik edici, neşeli, mutlu, hoş, güzel. Parlak, neşeli ve sevecendir sarı. Umut aşılar. Alçak gönüllüğü, bilgiyi ve bilgeliği simgeler. İlham vericidir. Aşırı kullanımında ortaya çıkan olumsuz etkisi; iki yüzlülük...
  13. Mira Gabo

Rica ederim zevkti, ben de size teşekkür ederim eklediğiniz dersleri fırsat buldukça okuyorum dostum.. sevgiler
  14. Mira Gabo

Arkadaşlar bu bazlar üzerinden yüzün dış hattındaki girinti ve çıkıntıları değiştirerek değişik tiplerde yüzler çizebilirsiniz, denedikçe zevkli hale gelmeye başlar. Bu bazlar üzerinde bir sürü tip oluşturma imkanınız vardır. Kolay gelsin..
  15. Mira Gabo

Tutkulu Renk SİYAH Siyah her ne kadar -toplu bilinç alanımızdaki bilinçaltı kalıplarımızda ağırbaşlılığı ve soyluluğu ifade etse de aynı zamanda şaşkınlığı, karışıklığı, üzüntüyü kaybetmeyi ve yas tutmayı temsil eder. Hırslı inatçı ve şartları zorlayan insanlar siyah rengi çok severler. Varolma...
  16. Mira Gabo

Ben teşekkür ederim Tuncer Bey, ben bu siteden çok şey öğreniyorum neredeyse her başlığın altında kendime bir şeyler katıyorum hakkını vermek lazım! Bunca şeyi öğrendiğim bir yerde benim de bir şeyler yapabilmem gerektiğini düşünüyorum. Asıl teşekkürü aslında böyle bir alanı oluşturup bizlere...
  17. Mira Gabo

İlk CorelDRAW denemem..

Fatih Bey çok teşekkür ederim çok işime yarayacak!
Yukarı Alt