Arama sonuçları

1. Mira Gabo

İlk CorelDRAW denemem..

Arkadaşlar aslında yukarıda gördüğünüz çizim ilk corel denemem sayılmaz, çünkü ondan bir gün önce de bir siluet çizmeye çalışmıştım Corel ile ama tabi başarılı olamamıştım. Aşağıda da göreceğiniz gibi kesik kesik çizgilerden oluşan oldukça kötü bir siluet çıkmıştı ortaya ve bir başka başlıkta da...
  2. Mira Gabo

Tasarımda Semiyotik Bilimi ve Renkler..

Teşekkür ederim ilginize sevgili Yakan..
  3. Mira Gabo

İştah Arttıran TURUNCU Turuncu (şenliğin, heyecanın rengi): bu rende dair heyecanlı, teşvik edici, neşeli, mutlu duygu yaratımlarını oluşturacak düşüncelerin harekete geçtiği bilinçaltı kalıplarına sahibiz. Diğer renklerin etkisini arttırıcı özelliğe sahiptir güçlü bir renktir çünkü turuncu...
  4. Mira Gabo

Elde basit Siluet çizimi..

Çizim programlarıyla bir fotoğraf üzerinden fotoğrafın çevresinden hat alıp kopyalayarak siluet hazırlamak mümkündür. Ancak elle bir insan silueti hazırlamayı öğrenirsek kendi çizgi tarzımızı yansıtan bir siluet yapabiliriz. Ve bu siluetlerimizi de çizim programlarında şablon olarak...
  5. Mira Gabo

Evet gelelim huzurun rengi Sakinleştirici YEŞİL’e (Doğanın, dinlenmenin rengi); Yeşilin bilinçaltımızdaki kalıpları doğanın hem beslenme hem huzur bulma alanına dayalı kalıplardır, yeşilin insandaki tecrübelerine dayalı edindiği tüm kalıpları yaşama dairdir. Ve yaşam her ne kadar tehditler...
  6. Mira Gabo

Ben teşekkür ederim ilginize sevgili Yasemin, evet Hakan arkadaş bu yazı benim üniversite yıllarımda hocalarımızdan aldığımız ders notlarından hazırladığım bir derlemedir, daha önce başka sitelerde de paylaşmıştım ve oldukça ilgi görmüştü, hatta bazı arkadaşlarıma da verdim onlar da kendi...
  7. Mira Gabo

Asıl konumuza geçmeden önce Semiyotik Bilimi (Gösterge ya da İşaret Bilimi) nedir kısaca ondan bahsedeyim; Konuşma dili de dahil olmak üzere, her türlü işaret işlevi ve işaret sistemini konu edinen genel bir bilimdir Semiyotik Bilimi. Semiyotik bilimi, temel birim olarak "işaret" kavramından...
  8. Mira Gabo

Photoshop türkçe eğitim kitapçığı

Teşekkürler işime yarayacak..
  9. Mira Gabo

Görsel Photoshop İp Uçları

Bu dosyada bir kurulum dosyası çıkıyor bu bir program mı? Ben öğreti videosu sanıp indirdim ama bir exe dosyası çıktı içinden. Bunu kurarsak ne tür bir program kurmuş olacağız?
  10. Mira Gabo

Aynı renkte olan nesnelerin renklerini toplu olarak değiştirme

Çok teşekkürler benim için faydalı oldu!
  11. Mira Gabo

İlk CorelDRAW denemem..

Haklısın arkadaşım her geçen gün daha da iyi olacak, bir de şu gölgelendirmeleri öğreneyim sanırım asıl o zaman çizim hayat kazanmış olacak. Hacimlendikçe daha gerçekçi bir görüntü ortaya çıkar ama şimdilik gördüğünüz gibi çizgilerim bile akıcı değil kesik kesik, yine de ilk deneme için beni...
  12. Mira Gabo

İlk CorelDRAW denemem..

Arkadaşlar nihayet corelde bir amatör çalışma yapabildim ama henüz bir şeyleri bilerek ve corelin mantığını çözmüş şekilde yapmadım bunu ve bu programın mantığını çözmek de pek öyle kısa süreceğe benzemiyor ama aranızda en iyi şekilde öğreneceğimi düşünüyorum. Sitemizde varolan video...
  13. Mira Gabo

Corel Draw'da Ajanda yapımı (video)

Çok teşekkür ederim Hakan Bey bu bilgiler çok işime yarayacak, sanırım K-Lite buna sebebiyet veriyordu.
  14. Mira Gabo

Bugün sabah bitirdiğim amatör bir çalışma daha :)

Teşekkür ederim arkadaşım ellerinize sağlık, bize de ilham oldu.
  15. Mira Gabo

Dijital duvar kağıdı efekti ( resimli anlatım )

Ders için teşekkürler..
  16. Mira Gabo

Birinin yüzüyle oynama ( resimli anlatım )

Kadına şiddete hayır diyorum ama PhotoShop’u bu derece öğrenenince bende bir erkeği PhotoShopla döveceğim size misilleme olsun:D iyi bir ders ama keşke döve döve öğretmeseydiniz hocam:p Şaka bir yana müthiş bir ders, ellerinize emeğinize sağlık, benim çok işime yarayacak. Kolay gelsin..
  17. Mira Gabo

Photoshop ile 3 boyutlu resimler yapmak ( resimli anlatım )

Çok teşekkür ederiz.. Ayrıca dersi hazırlayan arkadaşa da çok teşekkür ederiz, müthiş bir çalışma büyük emek ellerine sağlık..
  18. Mira Gabo

Objeye kumaş v.s. giydirme

Bende teşekkür ederim sevgili Yasemin bu benim de işime yarayacak!
  19. Mira Gabo

Corel Draw'da Ajanda yapımı (video)

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için sevgili dostum ancak onu denedim başarılı olamadım. "Print screen" ile kopyaladığım resimde görüntü simsiyah bir alan olarak kaydedildi, bende video olduğu için böyle olduğunu düşündüm ve makine ile halletmeye karar verdim. Sair zamanlarda bir görüntü...
Yukarı Alt