Arama sonuçları

1. Mira Gabo

Photoshop'ta layerları, objeleri hizalama teknikleri (videolu)

Çok teşekkürler ellerinize sağlık!
  2. Mira Gabo

Photoshop ile 3 boyutlu resimler yapmak ( resimli anlatım )

Bu derste yazılar rakamlardan ibaret okunmuyor, diğer dersler gibi değil! Neden acaba yardımcı olur musunuz?
  3. Mira Gabo

Elmayı küp şekline getirmek ( resimli anlatım )

Çok teşekkürler ellerinize sağlık..
  4. Mira Gabo

Arka plan hazırlamak ( resimli anlatım )

Çok faydalandım ellerinize sağlık teşekkürler..
  5. Mira Gabo

Photoshopta Logo yapmak ( resimli anlatım )

PhotoShop'u çok seviyorum profesyonel değilim amatörce çalışmalar yapıyorum, bana nedense diğer bütün programlardan daha keyifli geliyor. Sitemizde bu konuda da gelişeceğimi, corelin yanısıra PhotoShop'u ilerletmemin de çok faydasını göreceğimi düşünüyorum. Ve hemen her dersi itinayla inceleyip...
  6. Mira Gabo

Objeye kumaş v.s. giydirme

Bakın buradaki ders sizin işinize yarayabilir gibi bir inceleyin isterseniz. https://www.grafikerler.org/corel-draw/22343-corel-de-denim-kumas-kot-goruntusu-nasil-verebilirim.html Kolay gelsin..
  7. Mira Gabo

Corel Draw'da Ajanda yapımı (video)

Elinize sağlık Tuncer Bey bu ders benim çok işime yarayacak teşekkür ederiz.. Ayrıca da ben az önce bu videoyu izlerken aşağıdaki karelerde -bir giysi tasarımı yaparken dikiş efektinin nasıl verilebileceğini de öğrenmiş oldum! Moda çizimleri yapmaya yeni başlamış arkadaşlara da belki faydası...
  8. Mira Gabo

Corel' de çok basit bir duvar saati (Blend Tool aracı) - Video

Harika bu benim çok işime yarayacak, ellerinize sağlık arkadaşım çok teşekkür ederiz..
  9. Mira Gabo

Corelde iç içe geçmiş halka yapımı (video)

Harika bir çalışma! Benim gibi coreli yeni öğrenenler için müthiş. Ellerinize sağlık arkadaşım iyi ki varsınız:clap2:
  10. Mira Gabo

CorelDRAW X5 programı çalışırken kapanıyor!

Burada görüldüğü gibi memory yok
  11. Mira Gabo

Photoshop'ta yapılmış resimler ...

PhotoShop'u çok seviyorum müthiş bir program, tam bilmiyorum ama bildiğim kadarı bile bana yetiyor. Birkaç hamle ile inanılmaz görsel şölenler hazırlanabiliyor, sonuç ortada. Ellerinize sağlık..
  12. Mira Gabo

arka plan çalışması

Kıyamet günü gibi, dalgalar ve dağlar ama korkunç değil huzurlu olmuş.. Böyle bir kıyamet olsa o kıyametin parçası olmak isterdim:) Ellerinize sağlık kolay gelsin..
  13. Mira Gabo

Sitemizin logosundan masa üstü resmi. [ deneme çalışması }

İlkini çok beğendim ellerinize sağlık bize de ilham oluyorlar, kolay gelsin..
  14. Mira Gabo

Amatör grafik çalışmalarım

Hıım öncelikle ellerinize sağlık emek işi ben estetik açıdan bana ne hissetirmişler bir bakayım; Birincisi çekici bir yorum olmuş ama şuh, ikincisi korkunç ama sanki bir de bu ifadeye bir mekan olsaymış bir de biraz sisli bir alan her halde tüylerim diken diken olurdu o zaman, üçüncüsü rüya...
  15. Mira Gabo

Rötuş Çalışmam

Ellerinize sağlık! Bu hangi programla yapılmıştır acaba PhotoPaint'mi, PhotoShop mu?
  16. Mira Gabo

Bugün sabah bitirdiğim amatör bir çalışma daha :)

Vaayyy canına şimdi bu amatörce mi oluyor:abzurt: Peki ya biz o halde biz ne oluyoruz bu durumda, çer çöp falan mı yani:doh: Arkadaşım eğer sizin kat edecek çok yolunuz varsa biz daha şimdiden vazgeçelim bu işten:s20: Ellerinize sağlık ne diyeyim:clap2: Yalnız hangi programla yaptınız bu...
  17. Mira Gabo

CorelDRAW X5 programı çalışırken kapanıyor!

Arkadaşlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır konuyla ilgili önceden açılmış başlık var mıdır diye araştırdım bulamadım ve buraya açtım. Şimdi bilgisayarıma yüklediğim CorelDRAW X5 programı (crackli) çalışırken kapanıyor! ilk yüklediğim günlerde bu tür sorunlar olmuyordu iki gündür çalışmaya...
  18. Mira Gabo

CorelDRAW X4 ile silüetsiz moda çizimi..

Eğer gülmezseniz şöle bir şey yapabildim:utan22: http://www.resimupload.com/ds155516098_tshirt.html Alıştırma sonuçta:s9: Düşünün ki ilk okul bire gidiyorum ve daha alfabedeyim:kiskis:
  19. Mira Gabo

Ah kıyamam canımsın, ondan eminim, kesinlikle çok güzel hazırlayacağınızı düşünüyorum.. bende işte böyle bulduklarımı paylaşmaktan başka şimdilik bir yardımda bulunamıyorum ama söz ilerde geliştikçe bende yardım edeceğim herkese. Hatta belki de yönetim izin verirse bir moda tasarımları köşemiz...
  20. Mira Gabo

Arkadaşlar elime böyle bir eğitim videosu geçti, X4 ile hazırlanmış, ben çok faydalandım umarım sizinde işinize yarar. Türkçe değil ama izlerken yavaşa alıp izlerseniz kolaylıla öğrenebiliyorsunuz. Ben bu sitedeki derslerden baya faydalanıyorum istedim ki benim de bir faydam dokunsun. Bir de...
Yukarı Alt