Arama sonuçları

1. Ömer YILDIZ

Menü tasarımı için yüksek kalitede resimler

Özellikle menü tasarımlarında kullanabileceğiniz birbirinden güzel yüksek kalitede resimler.. 386 mb boyutunda. rar şifresi: grafikerler.org http://rapidshare.com/files/120258918/Menu.part1.rar.html http://rapidshare.com/files/120273630/Menu.part2.rar.html...
  2. Ömer YILDIZ

Yüksek kalitede gıda resimleri

Yüksek kalitede gıda resimleri http://rapidshare.com/files/118419135/Food-grafikerler.org.part5.rar.html http://rapidshare.com/files/118419137/Food-grafikerler.org.part4.rar.html http://rapidshare.com/files/118419139/Food-grafikerler.org.part3.rar.html...
  3. Ömer YILDIZ

rapidshare'den yenilik.

En büyük dosya paylaşım sitesi olan rapidshare’den dosya indirmek için 4 karakter yerine karşımıza 5, 6 yada 7 karakter çıkıyor. Dosyayı download edebilmemiz için karakterler arasından sadece 4'ünü secip girmemiz gerekmektedir. aşağıdaki resmi inceleyiniz.
  4. Ömer YILDIZ

Grafik Tasarımcının Egitimi İcin Bazı Öneriler

Grafik Tasarımcının Egitimi İcin Bazı Öneriler * Reklam sektörünün önemli beklentilerinden biri yetişmiş, hem de iyi yetişmiş piyasa elemanıdır. Bu elemanların egitim öncesi seçimlerine bakıldıgında ciddi bir sorun görülür. Daha ortaögretim kurumlarındayken "Ben grafik tasarımcı olacagım" diye...
  5. Ömer YILDIZ

1. buluşma resimleri

katılım az olsada hep beraber eğlenceli saatler geçirdik. amacımız grafikerler.org platformunu bizim evimiz gören arkadaşları daha samimi bir şekilde tanıştırmak ve kaynaştırmaktı. Buluşmaya gelen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, Superturkishman , aytaç , burak...
  6. Ömer YILDIZ

Font istek

Merhaba arkadaşlar, arayıpta bulamadığınız ya da ismini bilmediğiniz font isteklerinizi bu başlık altında toplayalım. font isterken; arkadaşların size yardımcı olabilmesi için varsa elinizde mesajınızla beraber fontun resmini ve ismini de yazın.
  7. Ömer YILDIZ

EPS çicekler

dosya boyutu 1.5 mb DOWNLOAD
  8. Ömer YILDIZ

Türkçe anlatımlı Photoshop dersi

Photoshop dersleri
  9. Ömer YILDIZ

Photoshop hakkında herşey. menü, araç ve açıklamaları. ( resimli anlatım)

Photoshop'u Kullanan bütün arkadaşlarımızın yararlanacağı bir bir anlatım. Özellikle photoshop'a yeni başlayan arkadaşlarımıza ışık tutacak bir arşiv. Devamı gelecek..
  10. Ömer YILDIZ

Photoshop & Imageready gif yapımı Bar yükleme dersi (resimli anlatım)

Merhabalar Bu dersimiz hem eğlenip hem öğreneceğinizi umduğum küçük animasyonlardan oluşuyor. Önemli: Aynı renk,şekil vs. kullanmak zorunda değilsiniz. Ders sadece yolunu gösterir size. Birebir olmak zorunda değil. yeni bir layer oluşturun ve Rectangle tool aracını kullanın. Deseni sağ üst...
  11. Ömer YILDIZ

Reputation (puanlama sistemi) kullanımı

Reputation bir puanlama sistemidir. Kısaca buna Rep denir Bazı yerlerde karma olarak bilinir. Bir üyenin mesajına olumlu ya da olumsuz puan verebilirsiniz. Olumlu verilen her rep ile kullanıcının reputation puanı artacaktır. Negatifte ise tam tersi olacak ve eksi yönde puanı düşecektir. 100...
  12. Ömer YILDIZ

14 Ocak- 03 Şubat Tasarım Yarışması Sonucu

14 Ocak Tarihinde üyelerimiz arasında düzenlendiğimiz Su ve Suya olan ihtiyacımız konulu Yarışmamız Sonuçlanmıştır. Yönetimden Yapılan değerlendirme sonucunda Tuğba Kocak'a ait aşağıdaki çalışma birinciliğe layık görülmüştür.. Kendisini Kutlar başarılarının Devamını dileriz.. Sayın...
  13. Ömer YILDIZ

1. Istanbul Buluşması

Site Buluşması Üyelerimizin isteği üzerine İstanbul da ilk site buluşmasını düzenlemek istedik. Değerli üyelerimizle 23 mart pazar günü saat 13:00 te İstanbulda toplanacağız. Bütün Üyelerimizin katılımlarını bekliyoruz. Buluşmaya Katılmak isteyen Üyelerimize duyurulur.. Katılmak...
  14. Ömer YILDIZ

Duyuru

Merhaba Arkadaşlar, Sitemizden Daha Verimli Yararlanabilmeniz İçin Başlattığımız "Yeniden Yapılandırma Çalışmaları" Çerçevesinde, Bakım ve Onarım Çalışmalarımız Devam Etmektedir. Bu çalışma sürecinde bağlantı kesilmeleri ara ara olacaktır. Üyelerimizin Bunu Anlayışla Karşılayacağını Ümid Eder...
  15. Ömer YILDIZ

Birbirinden Güzel corel clipart ları (parti 1)

Yine Biribirinden güzel clipart ların 2. partisi burada indir şifresi: www.grafikerler.org
  16. Ömer YILDIZ

Photoshopta Logo yapmak ( resimli anlatım )

Elliptical shape tool(eliptik şekil aracı) ‘nda bir daire oluşturarak başlayalım. Layer style window ‘u açmak için layer üzerinde çift tıklayın. Ayarları aşağıda gösterildiği gibi yapın. Rounded rectangle shape tool aracı ile rounded rectangle yani yuwarlatılabilir bir...
  17. Ömer YILDIZ

Birbirinden Güzel corel clipart ları

BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ rar şifresi: www.grafikerler.org
  18. Ömer YILDIZ

Photoshop ile 3 boyutlu resimler yapmak ( resimli anlatım )

Merhabalar, bu gün göstereceğim ders photoshop ile 3 boyutlu görüntü hazırlamak olacak, evet başlıyoruz, Herkes ilizyonları görmek için mavi kırmızı gözlüklerle izlenen 3 boyutlu filmleri duymuştur. Bu basit ders ile sizde normal bir resmi photoshop ile 3 boyutlu hale getirmeyi öğreneceksiniz...
  19. Ömer YILDIZ

60 Adet Birbirinden Güzel Gradients

001 002 003 004 005 006 007 008 009 010 011 012 013 014 015 016 017 018 019 020 021 022 023 024 025 026 027 028 029 030 DOWNLOAD
  20. Ömer YILDIZ

İki metni layer içinde birleştirme ( resimli anlatım )

Bugün sizlere güzel bir metin efekti göstereceğim. Photoshop’ta yeni bir belge açarak başlayalım Ölçü: 900 x 400 ( metninize göre ayarlayabilirsiniz) Arka plan rengi: siyah Type Tool seçin ve belgenize bir şeyler yazın Aşağıdaki layer stillerini ekleyin ( Aşağıdaki menüye ulaşmak için >...
Yukarı Alt