Arama sonuçları

1. Ömer YILDIZ

1-2 Kaynak Kitap Adı

Güzel bi kaynak olmuş teşekkürler arkadaşım.
  2. Ömer YILDIZ

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Emprime desenlerini hazırlamak için sadece corel yetmez bütün desenler corelde hazırlanmıyo, photoshopada gerek duyuyorsun.. bi an önce photoshopu öğren derim
  3. Ömer YILDIZ

HerKeSE SLM :)

Aramızdasın, hoşgeldin
  4. Ömer YILDIZ

Bilgisayar Ve Kadın

Hocam hocam yazar bayan:) güzel bi makale olmuş teşekkürler:)
  5. Ömer YILDIZ

Birinin yüzüyle oynama ( resimli anlatım )

Bugün size birinin yüzüyle oynamayla ilgili basit bi metot göstereceğim. Angelina Jolie’nin bir fotoğrafını kullanacağız. Bu fotoğrafın üstünde çalışacağız çünkü çok hoş ve onu yapabildiğimiz kadar çirkinleştirmeyi deneyeceğiz. Layerı çoğaltmak için Photoshoptan imajı açtıktan sonra CTRL+J...
  6. Ömer YILDIZ

Bir kızı robota dönüştürmek ( resimli anlatim )

teşekkürler arkadaşlar, kaliteli dersleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.
  7. Ömer YILDIZ

Bir kızı robota dönüştürmek ( resimli anlatim )

Hadi başlayalım İhtiyacımız olan fotoğraflardan ilki Maggie Grace’e (ki kendisi çok hoş bi bayan) ait, ikincisini baldır üçüncüsünü kol için kullanacağız. Yeni bir layer yaratın ( Shift+Ctrl+N ile) Pencil Tool(kalem aracı) nı seçin we benimki gibi bir seçim yapın.bu sonraki adımlar için...
  8. Ömer YILDIZ

Eos Compucon Program Menüleri Açıklamaları

Çok güzel açıklamışsın, ellerine sağlık. teşekkürler.
  9. Ömer YILDIZ

Emprime desen psd dosyaları

rar da şifre var konuya ekledim. umarım işinize yarar.
  10. Ömer YILDIZ

Emprime desen psd dosyaları

7 adet desen çalışmaları (13 MB) BURADAN indirin rar şifresi : grafikerler.org
  11. Ömer YILDIZ

ps efekti ile yapılabilecek basit avatarlar

güzel avatarlar, admin ve ay yıldız avatarını çok beğendim:) ellerine sağlık.
  12. Ömer YILDIZ

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Daha önce Renk ayırımı ve tram değerleri ile ilgili verilen bilgilere aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.. O bölümle ilgilenen arkadaşlarımız online olunca size daha detaylı bilgi vereceklerdir. https://www.grafikerler.org/emprime-soru-cevap-t534/index.html
  13. Ömer YILDIZ

Corel Draw 12 Görsel Eğitim Seti 2 CD

Ben teşekkür ederim arkdaşlar:)
  14. Ömer YILDIZ

İlk çalışmam

var Olan bir resme biraz canlılık vermişsin. bunun eleştirilecek bi yönü yok. renklere canlılık gelmiş, yazı karakteri daha okunaklı olmuş.
  15. Ömer YILDIZ

Gold Üyeliklerimiz

Merhabalar, teşekkür ederim, sitemize hoşgeldiniz.
  16. Ömer YILDIZ

Emprime, hazır desen cdr dosyaları 30 Adet

@GreenEyes En kısa sürede istediğiniz dosyaları burada sizinle paylaşacağım.
  17. Ömer YILDIZ

Emprime

https://www.grafikerler.org/emprime-haz-305-r-desen-crd-dosyalar-305-30-adet-t855/index.html adresinden bakabilirsiniz 30 a yakın desen var.
  18. Ömer YILDIZ

slm arkadaşlar

Selam arkadaşım aramıza hoşgeldin.
Yukarı Alt