Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Çeşitli Ambalaj Bıçak İzleri

Yani link İndir..
  2. Erkal COŞKUN

Allah akıl versin ne diyelim :)

Hiç olmazsa bir bedel ödemeyi göze almış :)
  3. Erkal COŞKUN

Gazete için mockup

Psd mockup dosyasını açtığınız zaman en üstteki layer'a çift tıklayın, başka bir sayfada tam ekran açılacak, o sayfada en üste yeni bir layer açıp kendi gazetenizi yerleştirin sayfaya, diğer layerleri kapatın ve kaydedin (save)... mockup içinde otomatik olarak yerleşecek gazeteniz...
  4. Erkal COŞKUN

Pıt pıt naylon patlatma

Ben de çok severdim, hatta geçen denk geldiğimde dayanamayıp oynamıştım ve kaydetmiştim hatta :) Banzer başka bir site... Alternatif (Tıkla)...
  5. Erkal COŞKUN

Merhaba!

Grafikerler.org sakinleri olaraktan bayanlar gün yapsa, bizde eşlik etsek, hem ağzımız tatlansa, hem kaynaşsak, tanışsak madem öyle :) - Şekerim ben photoshop'ta çikolatalı pasta yaptım, sen napcan? - Valla ben de corel'de fındıklı kurabiye yapayım dedim ama beceremedim. internetten indirdim...
  6. Erkal COŞKUN

Vurun Kahpeye

Son cümle çok çarpıcı. Artık bu tür olaylar o kadar çok ki, gazetede, internet te, tv'de rastladığımızda neredeyse tepkisizce, artık bunlar normalmişçesine üstünde durmadan diğer haberlere geçiyoruz. Alıştık. ALIŞTIRILDIK... Y. Özdil'inde kalemine sağlık, hep iyi yazar...
  7. Erkal COŞKUN

Piktogram Nedir / Sık Kullanılan Ambalaj Piktogramları

Yeni, link Sembol ve Piktogramlar...
  8. Erkal COŞKUN

Masanıza yağmur yağsın...

@Aslı SAYILIR Her derde deva.. :)
  9. Erkal COŞKUN

Klavika yazı ailesi

@danisman Tahmin edebiliyorum :) Neyse mesai bitiyor, rapid de dinlensin biraz sen de :) Sonra yine bi el atarız....
  10. Erkal COŞKUN

Klavika yazı ailesi

@danisman Olmamış :)
  11. Erkal COŞKUN

@Hümeyra Can Ben yeni kefettim ama gerçekten çok hoşuma gitti. Sanki gerçekten yağmur yağıyor dışarda, o hissi veriyor...
  12. Erkal COŞKUN

Klavika yazı ailesi

Klasörlerim kısmından yeni bir klasör oluşturduktan sonra (sadece isim vererek başka işlem yapmadan) sağdaki dosyalarım altında o klasör belirecek yine (klasörlerim altındaki küçük ikonlard eğil, sağdakiler). Oradan sağ klikle bu işlemi ortadaki kutuya çek koyarak yapınca kaydet seçeneği...
  13. Erkal COŞKUN

Klavika yazı ailesi

@danisman Orada açık erişim kısmında ortaya klik yaptığınızda, iptal et yanında bir de kaydet çıkacak... Bende öyle oluyor...
  14. Erkal COŞKUN

Klavika yazı ailesi

@danisman Bende önce bulamadım ama, sol menüden değil de klasör oluşturduktan sonra üstteki dosyalarım menüsüne tıkladığımızda ortada açılan kısımda klasöre sağ klik yapıp o işlemi tekrarlayınca oluyor...
  15. Erkal COŞKUN

O site senin bu site benim dolaşırken ilginç bir siteye denk geldim. Site yarım saat boyunca harika bir yağmur sesi dinletiyor bize, görsel olarakta desteklemiş tabi.. Resmen ıslandığımı hissettim dinlerken... Ruhunuz dinlensin... tıkla... Rainy Mood
  16. Erkal COŞKUN

Logoyu vektörel yapmak

Renk tonlarında bir şey yok, eğer çizimi yaptınız ise, her parçaya ayrı ayrı gradient dolgu vereceksiniz, ve elinizdeki örneği cmyk'ya çevirin, oradan istdeğiniz renkleri pipetle her bölgeden kolayca alabilir ve gradient ayarlarıyla biraz oynayarak bu sonuca varabilirsiniz. Üstteki top ve dış...
  17. Erkal COŞKUN

Klavika yazı ailesi

@Aslı SAYILIR Hallettim, link aktif, teşekkür ederim yardımınız için Aslı Hanım... :)
  18. Erkal COŞKUN

Klavika yazı ailesi

@Cengiz Duhan Evet anlamadığım bir sorun var, hesabım indirmeye izin vermiyor sanırım, halletmeye çalışıyorum...
  19. Erkal COŞKUN

Klavika yazı ailesi

Rapid linkide olsun :) İndir...
  20. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Herkese iyi akşamlar :)
Yukarı Alt