Arama sonuçları

1. Murat Güler

Redbull Kanatlandırır

3D max + vray + Photoshop Umarım beğenirsiniz
  2. Murat Güler

Harddisk

3D max + Keyshot ve Photoshop umarım beğenirsiniz
  3. Murat Güler

Mor Çalışma Odası

Herkese merhaba boş zamanlarımda yaptığım bir çalışma. Referans resme bakılarak çizildi 1 kaç günde ara ara işten fırsat buldukça modelledim. Hazır model yoktur. Umarım beğenirsiniz.
  4. Murat Güler

Köşe

Herkese canı yürekten merhaba. 3D Max + Keyshot ve tabi ki ayrılmaz programım Photoshop. Umarım beğenirsiniz.
  5. Murat Güler

Tasarımın gヅlen yüzü…

Yaklaşık 7-8 yıldır Grafik Tasarım üzerine çalışmaktayım. Bunu yanında son 1,5 yıldır 3D imparatorluğu sayesinde 3D Maxe yoğunlaştım. Hazırladığım 2 boyutlu tasarımları 3D maxe entegre ederek müşteriye en iyi sunma çabası içindeyim. Tasarım sürecinde kullandığım Programlar 3D Studio Max Adobe...
  6. Murat Güler

Salon

3D Max + V-ray ve Photoshop
  7. Murat Güler

iPad

3D Max + Vray ve birazcık da Photoshop.
  8. Murat Güler

Adidas (Tango)

Uzan zamandır iş yoğunluğundan çalışma gönderemiyorum. Umarım beğenirsiniz. 3D max + Vray ve Photoshop
  9. Murat Güler

Kırmızı banyo

Merhaba arkadaşlar 3D Max + Vray ve Photoshop umarım beğenirsiniz.
  10. Murat Güler

Salon

3D Max + Vray ve Photoshop. (Çiçek hazır modeldir) Beğenen beğenmeyen herkese teşekkürler.
  11. Murat Güler

Durak

Araç ve ağaç dışında sahne bana ait. 3D Max + Vray ve Photoshop
  12. Murat Güler

2011 Takvim Çalışmam

Selam dostlar her sene yaptığım takvim çalışmamı bu sene öğrendiğim max çalışmalarımı ekliyerek yaptım. Umarım beğenirsiniz. En sonuna da takvimin nasıl kullanıldığını anlattığım Max çizimini koydum. Kullanımı çok basit. Bir boş cd kutusunu ters çevirip takvim haline getirebilirsiniz. Herkese...
  13. Murat Güler

Camarro

Selam dostlar, işlerim yoğun olduğu için pek bir çalışma yapamıyorum bu ara. Hiç yapmadığım bir şey denedim. Araba renderi. Umarım beğenirsiniz. Araç modeli bana ait değildir. Render bana aittir. Teşekkürler.
  14. Murat Güler

Home ofis

3D Max + Vray ve Photoshop Hazır model yoktur. Umarım beğenirsiniz.
  15. Murat Güler

Siyah - Kırmızı Salon

Referans aldığım ve modellerken kendimden bişeyler kattığım salon çalışmam. Umarım beğenirsiniz.
  16. Murat Güler

Salon

3D max + vray ve Photoshop Umarım beğenirsiniz.
  17. Murat Güler

Vray Sahne

Uzun zamandır iş yoğunluğundan bişey yapamıyorum. Umarım beğenirsiniz. İnternetten referans aldığım bir resimdir. 3D Max + Vray ve Photoshop
  18. Murat Güler

Kompak Oda

Herkese merhaba, internette gördügüm bir odayı kendimce modelledim. Umarım beğenirsiniz. 3D max + Vray + Photoshop
  19. Murat Güler

Kırmızı Mutfak

Referans resme bakılarak çizilen mutfak ilk denemem umarım siz dostlarım beğenirsiniz. 3D Max + Vray + Photoshop
  20. Murat Güler

Yatak Odası

3D Max + Vray ve Photoshop Umarım beğenirsiniz.
Yukarı Alt