Arama sonuçları

1. Murat Güler

Tartı

3D Max + Vray ve Photoshop
  2. Murat Güler

Salon

Referans resme bakılarak 3D max + Vray ve PS'de yapıldı. Umarım beğenirsiniz.
  3. Murat Güler

Mor

3D Max + Vray ve Photoshop
  4. Murat Güler

Ranza

3D Max + Vray + Photoshop
  5. Murat Güler

Gülümse

3D Max + Vray + Corel Draw
  6. Murat Güler

Sahnem için kitap kaplaması

Arkadaşlar merhaba, Max'te hazırlayacağım sahnem için kitap kaplamaları komple ön kapak arka kapak ve sırt dahil elinde olan arkadaşlar paylaşabilirmi?
  7. Murat Güler

Oyun odası

3D Max + Vray + Photoshop Hazır model yoktur. Umarım beğenirsiniz.
  8. Murat Güler

Mahalledeki yabancı

3D Max + Vray + Photoshop Not: Pepsiye gıcığım yok :D
  9. Murat Güler

Genç Odası

Merhaba herkese, Bulduğum bir referans resme kendimde bişeyler katarak modellemeye çalıştım. 3D Max + Vray + Photoshop Hazır Model yoktur.
  10. Murat Güler

Tel kafes render

Evet arkadaşlar önce bu render için 2 yöntemin olduğunu söylemeliyim. Önce kendi yöntemimi anlatayım. Öncelikle çalışmamızı bitirdikten sonra mat. editörü açıyoruz herhangi bir slota vray mat. atıyoruz. Daha sonra atadığımız vray mat difuse kanalına vray edge text mapini atıyoruz. Daha sonra...
  11. Murat Güler

Muayene Odası

3D Max + Vray + Photoshop hazır obje yoktur.
  12. Murat Güler

Nintendo fontu

Modellediğim nintendo cihazının üzerine yazı yazmam lazım ama fontu nedir çıkaramadım. Model olarak makine bir za eski ama fontu bilen varmıdır.
  13. Murat Güler

Modifiye Top

Umarım beğenirsiniz. 3D Max + Vray + Photoshop
  14. Murat Güler

Modellerken PAC zevk aldığım çalışma :)

Referans bir resime kendimde bir şeyler katarak modelledim. Ufak tefek hatalarımız varsa affola. Umarım beğenirsiniz. 3D Max + Vray + Photoshop Hazır model yoktur.
  15. Murat Güler

Proje masası

3Dmax + Photoshop Umarım beğenirsiniz.
  16. Murat Güler

Dijital Sabır

Başka bir sitede de yarışma amaçlı yaptığım çalışma Umarım beğenirsiniz.
  17. Murat Güler

IES Işıkların kullanılması

Merhaba arkadaşlar. Dün duygu hanımın sorduğu ve paylaştığım IES ışıkları yani spot ışıkları kullanmasını dilim döndüğünce anlacağım. Öncelikle aşağıdaki dosyaları indirdiğnizi ve bir adet ies ışığı oluşturduğunuzu var sayıyorum. 1. Dosya IŞIK Oluturmak için kullanılır...
  18. Murat Güler

3D Çalışmaları Hakkında

Merhaba arkadaşlar eklediğiniz çalışmalar artık https://www.grafikerler.org/3dmax-calismalari/ linkinden takip edebilirsiniz. Bütün 3D çalışmalarınız yukarıdaki linke taşınmıştır. Bundan sonra eklemek istediğiniz amatör ya da profesyonel işlerinizi 3D Max çalışmaları altında...
  19. Murat Güler

Ahşap Araba

Umarım beğenirsiniz 3D Max - V-ray - Photoshop
  20. Murat Güler

Zippo Çakmak

3D Max - Vray ve Photoshop Umarım beğenirsiniz.
Yukarı Alt