Arama sonuçları

1. Murat Güler

Desteğinizi bekliyorum (Yarışma)

Arkadaşlar Kingston firmasının düzenlediği USB bellek yarışmasına katıldım. Biraz şans birazda desteğe ihtiyacım var Aşağıdaki linke tıklayıp resimdeki çalışmama oy verirseniz sevinirim. Şayet kazanırsam bütün dünyada benim tasarımım kullanılacak...
  2. Murat Güler

Export sıkıntısı

Öncelikle merhaba İllustratorde export ederken select export seçeneği gibi bir seçenek yok mu? Çünkü exportladığım zaman bütün nesneleri exportluyor daha sonra ben diğerlerini kırpmak yada kesmek zorunda kalıyıorum. Teşekkürler
  3. Murat Güler

Herkese günaydın

Herkese günaydıınnnlar Bol kazançlı, az stresli bir hafta diliyorum. :):)
  4. Murat Güler

Dert dediğimiz şey algımızla orantılıdır

Bir kadın sabah kalkmış, aynaya bakmış ve kafasında yalnız üç kıl saç görmüş. "Hımm, demiş galiba bugün saçımı örgü yapacağım!!." Öyle de yapmış, günü de harika geçmiş!!. Ertesi gün kalkmış, aynaya bakmış, Kafasında iki tel saç kalmışmış.... "H-M-M," demiş, "Bugün saçımı ikiye...
  5. Murat Güler

Corel hakkında ciddi bir sorun!!!

Arkadaşlar merhaba. İnternetten de araştırdım ama bulamadım. Şimdi sorun şu. Corel de bir dosya açınca 10 dakika bekliyorum. Belki daha fazla keza açtığım dosyara 2 mb geçmiyor. Araştırdım biraz makrolarla ilgili bişeyler buldum ama pek faydalı olamdı açıkcası. Bana bu konuda yardımcı olacak...
  6. Murat Güler

Şu hayattan neler öğrendik....

Jackson Brown'in "Su Hayatta Neler Ogrendik Neler" adli kitapcigindan: 1- Kendimi neselendirmek istedigim zaman en iyi yolun baska birini neşelendirmeye çalışmak olduğunu öğrendim. 2 - Bir bebegin evlilik sorunlarini çözemeyecegini ögrendim. 3- Bir tartismayi tatliya baglamadan yataga...
  7. Murat Güler

Fizik tedavi broşürü

Fizik tedavi merkezine yapmış olduğum 2 kırımlı broşür.
  8. Murat Güler

2010 Takvim Çalışmam

Kendime özel olarak indesign'da yaptığım takvim çalışmam, resimlerdeki bütün oyunlar tarafımdan itina ile bitirilmiştir.;);)
  9. Murat Güler

NLP Kartvizit

Arkadaşlar çok sevdiğim bir hocam benden kartvizit istedi özel bir şey benimde aklıma şu an pek bişey gelmiyor. Hocam NLP Trainer. Bir brain storm yapalım dedim. Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. ;)
  10. Murat Güler

çocukluğumuzda...

Bizim çocukluğumuzda annelerimiz çalışmazdı. Okuldan eve geldiğimde boynumdaki anahtarla kapıyı hiç açmadım. Hatta Babanım bile anahtarı yoktu. Annem evimizin bir parçası gibiydi, hep evdeydi. Her yere birlikte giderdik, zaten öyle çok da gidilecek bir yer yoktu ki..... En büyük eğlencemiz...
  11. Murat Güler

Ege üniversitesi tıp fakültesi logo ihtiyacı

Arkadaşlar elinde ege üniversitesi tıp fakültesi logosu olan varsa paylaşabilir mi teşekkürler.
  12. Murat Güler

Tek kupayla kendini İmparator sandı !

Ferguson örneğini verip, “Adam yüz tane kupa aldı, ola ola, anca “Sir” oldu” diyerek Terim’e gönderme yapan Özdil, Magath’ı önerdi. Diğer ünlüler de Terim’in kimseyi dinlemediğini ve kibirli olduğunu savundu. İŞTE SORULAR 1-) Milli Takım’ın başına kim getirilmeli? 2-) Hangi ülkeden olmalı? 3-)...
  13. Murat Güler

23 yıldır tek kelime etmedi

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı bir köyde oturan ve bugün 30 yaşında olan Suat Tek, bisiklet almadıkları için küstüğü ailesi ve yakınlarıyla 23 yıldır konuşmuyor. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, bin 800 nüfuslu köyde çiftçilik yaparak geçimini sağlayan Rıdvan-Medine Tek çiftinin 3...
  14. Murat Güler

Erdil'den inciler :)

Yukarı Alt