Arama sonuçları

1. Murat Güler

Aman virüs bulaştırmayın kapıda kalırsınız :)

Özgün olarak bir yarışmaya yaptığım çalışma umarım beğenirsiniz.
  2. Murat Güler

Tar 21

Evet silah çalışmamın nadide parçalarından Counter emekçileri bilir 4-4 numaralı silah olması lazım :D Bak oynayasım geldi şimdi yaf. Umarım beğenirsiniz.
  3. Murat Güler

M107 Tüfek

Amatörce modellediğim modelini baya bir aradığım çalışma umarım beğenirsiniz.
  4. Murat Güler

Dürbünlü tüfek

Amatörce modellediğim dürbünlü tüfek çalışmam umarım beğenirsiniz.
  5. Murat Güler

Ofis

Modellediğim deneme amaçlı ofis çalışmam. Umarım beğenirsiniz.
  6. Murat Güler

Fuar Standı

Arkadaşlar modelleyip kapladığım fuar standım. Umarım beğenirsiniz.
  7. Murat Güler

Genç odası

Herkese merhaba üzerinde uzunca bir süre uğraştığım ve herşeyini kendim modellediğil genç odasını paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz.
  8. Murat Güler

Kaykay

Merhaba arkadaşlar uzunca süre üzerinde uğraştığım somunlarını bile elcağızlarımla modellediğim kaykay çalışmam beğeninize sunulmuştur.
  9. Murat Güler

Acemi işi banyo.

Dünya kupası maçından sonra acemice modellediğim banyo çalışmam umarım beğenirsiniz.
  10. Murat Güler

Sıcaklarda İyi Gelir

Umarım beğenirsiniz arkadaşlar.
  11. Murat Güler

CMYK Kutuları

İnternette gördüğüm ve beğendiğim bir çalışmayı modelledim. Umarım beğenirsiniz.
  12. Murat Güler

Mancınık

Bir kaç gündür üzerinde uğraştığım mancınık çalışmamı sizlerle paylaşayım dedim.
  13. Murat Güler

Tabela yapımı ve Vray Light Materyal Dersi

Herkese merhaba duygu hanımın geçen sorduğu soruya istinaden kısa bir ders hazırladım resimlerle takviye ediyorum. Sürçü lisan eylersek affola Ama çalışmaya geçmeden unutmayın. Render ayarlarının Vray Render motoruna göre olmalı 1- Öncelikle tabelanızın ölçüsünde sahneye bir box çiziin...
  14. Murat Güler

Gramafon

Herkese merhaba geçen nostaljik radyomu modellediikten sonra fulya hanım birde gramafon istemişti elimden geldiği kadarıyla modelledim. Umarım beğenirsiniz
  15. Murat Güler

Yuvarlak koltuk

Güzel bir yuvarlak koltuk modelleme çalışmam umarım beğenirsiniz :rolleyes:
  16. Murat Güler

Nostaljik Radyo

İnternette gördüğüm beğendiğim bir radyoyu modelledim. Umarım beğenirsiniz.
  17. Murat Güler

Max için birkaç kısa yol

Hasan hocama söz verdiğim gibi bu makale yeni başlayanlara umarım yol gösterir. Elimden geldiğince yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım. 3ds Max kullanırken çalışmalarınıza hız kazandırması açısından ilk öğrenmeniz gereken şey klavye kısayollarıdır. Bu sayede her defasında fare...
  18. Murat Güler

Yangın Musluğu

Türkiye'de bunlardan yok ama modellemek hoşuma gitti. :cool:
  19. Murat Güler

Küp

Öğrenme aşamasındayım halen herkese kolay gelsin
  20. Murat Güler

Pusula

Pusula çalışmam
Yukarı Alt