O konuda bilgim fazla yok ama yetenek sınavları tercihlerden önce yapılıyor sanırım.yanlış biliyorsam düzeltin.
Yetenek sınavlarında yerleşemezsen farklı alanlarda yada meslek yüksek okullarına tercih yapabilirsin diye düşünüyorum.
Ama daha önünde uzun süre var o vakte kadar çok şey...
Önümüzdeki 4 sene kendini geliştirmek için oldukça uzun bir süre.Bu dört senenin en az yarısını yetenek sınavları için harcasan bence rahatlıkla fakülteyi kazanırsın.
Kardeşim foruma hoş geldin.
Öncelikle etkili anlatımından ve bu yaşta bu kadar bilinçli cümleler kurmandan dolayı seni tebrik ederim.
Bu işe desenden başlamayı tercih etmende çok taktir edilesi, zira günümüzde yaşıtların photoshop'ta yazı yazabiliyorlarsa kendilerini 'grafiker' ilan ediyorlar...
Materyalleri işleme şekliniz güzel ama mesajı karşıya iletme konusunda sıkıntısı olduğunu düşünüyorum afişinizin.
Afişte ilk gözüme çarpan, karakter büyüklüğü ve renklerinden dolayıdır ki "istiyoruz" yazısıydı.
Daha sonra bunlar ne istiyor dedim ve "okumak" istediklerini anladım.
İhtiyaç...
İlginiz için teşekkür ederim.
Tahmin edersiniz kişinin kendine logo,site kurumsal yapması normalden daha zor olabiliyor.Hele ki benim için işkence halini alıyor.
Biraz aceleye gelmiş bir tasarım üzerinden geçilmesi gerekiyor uyarılar doğrultusunda.
İyi çalışmalar.
Alya Concept ve ahşap sanat çalışmalarınızı beğendim tebrikler.
Yalnız bazı logolarınızda stilize etmiş olduğunuz koltuk figürlerinin çizgilerini,
biraz daha kalınlaştırmanızı ve biraz daha yalınlaştırmanızı öneririm.
İyi çalışmalar.
Kastamonu Üniversitesi Tasarım Bölümü öğrencilerinin üstlendiği 23 Mayısta başlayıp 10 gün süren etkinlikte Kastamonu Üniversitesi'nin birçok yüksekokul ve meslek yüksek okulunda Grafik ürünleri sergileri düzenlendi.
Devamında ise tasarım eğitimi alan öğrencilerin katıldığı diğer etkinlikte ise...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.