Arama sonuçları

1. Hasan DİLSİZ

Günbey Mühendislik | Kartvizit Tasarımı

@Aslı SAYILIR @ugur_413 Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
  2. Hasan DİLSİZ

Teşekkür ederim Emre Bey.
  3. Hasan DİLSİZ

Teşekkür ederim Sarp Bey.
  4. Hasan DİLSİZ

14 Yaşındayım Grafiker Olmak istiyorum. Bana Yol gösterebilir misiniz?

O konuda bilgim fazla yok ama yetenek sınavları tercihlerden önce yapılıyor sanırım.yanlış biliyorsam düzeltin. Yetenek sınavlarında yerleşemezsen farklı alanlarda yada meslek yüksek okullarına tercih yapabilirsin diye düşünüyorum. Ama daha önünde uzun süre var o vakte kadar çok şey...
  5. Hasan DİLSİZ

Önümüzdeki 4 sene kendini geliştirmek için oldukça uzun bir süre.Bu dört senenin en az yarısını yetenek sınavları için harcasan bence rahatlıkla fakülteyi kazanırsın.
  6. Hasan DİLSİZ

Kardeşim foruma hoş geldin. Öncelikle etkili anlatımından ve bu yaşta bu kadar bilinçli cümleler kurmandan dolayı seni tebrik ederim. Bu işe desenden başlamayı tercih etmende çok taktir edilesi, zira günümüzde yaşıtların photoshop'ta yazı yazabiliyorlarsa kendilerini 'grafiker' ilan ediyorlar...
  7. Hasan DİLSİZ

Günbey Mühendislik kurumsal kimlik projesinden bir parça. Yorumlarınıza...
  8. Hasan DİLSİZ

Fotoğrafik Alfabe - Burcu Çeliksarp

İşte yaratıcılık :)
  9. Hasan DİLSİZ

Her afiş bir hikaye :)

Materyalleri işleme şekliniz güzel ama mesajı karşıya iletme konusunda sıkıntısı olduğunu düşünüyorum afişinizin. Afişte ilk gözüme çarpan, karakter büyüklüğü ve renklerinden dolayıdır ki "istiyoruz" yazısıydı. Daha sonra bunlar ne istiyor dedim ve "okumak" istediklerini anladım. İhtiyaç...
  10. Hasan DİLSİZ

Dergi Çalışmalarım.

Tipografinde birkaç eksiğin var tipografini geliştirdikten sonra çok güzel işler çıkacaktır. Açıkçası ben beğendim.
  11. Hasan DİLSİZ

Logotasarimi.pro | Arayüz Tasarımı

Teşekkür ederim Sarp Bey.
  12. Hasan DİLSİZ

İlginiz ve yorumunuz için teşekkür ederim Furkan Bey.
  13. Hasan DİLSİZ

Teşekkür ederim Hüseyin Bey. İyi günler.
  14. Hasan DİLSİZ

İlginiz için teşekkür ederim. Tahmin edersiniz kişinin kendine logo,site kurumsal yapması normalden daha zor olabiliyor.Hele ki benim için işkence halini alıyor. Biraz aceleye gelmiş bir tasarım üzerinden geçilmesi gerekiyor uyarılar doğrultusunda. İyi çalışmalar.
  15. Hasan DİLSİZ

Mehmet Akif Ersoy ' İstiklâl Marşı 90. Yılı - Logo Çalışması

Ellerinize sağlık.Yalnız istiklal marşı yazısının fontu biraz daha sadeleşse daha iyi olacak kanısındayım.
  16. Hasan DİLSİZ

Mobilya Firmalarına Yaptığım Logo Çalışmaları

Alya Concept ve ahşap sanat çalışmalarınızı beğendim tebrikler. Yalnız bazı logolarınızda stilize etmiş olduğunuz koltuk figürlerinin çizgilerini, biraz daha kalınlaştırmanızı ve biraz daha yalınlaştırmanızı öneririm. İyi çalışmalar.
  17. Hasan DİLSİZ

bilgisayar zararlı mıdır sorusundan doğan tasarımım

Klasik ama doğru mesaj. İnşallah daha iyi işler çıkacaktır.
  18. Hasan DİLSİZ

Kastamonu Üniversitesi'nde "Tasarım Şenliği" Yaşandı

Kastamonu Üniversitesi Tasarım Bölümü öğrencilerinin üstlendiği 23 Mayısta başlayıp 10 gün süren etkinlikte Kastamonu Üniversitesi'nin birçok yüksekokul ve meslek yüksek okulunda Grafik ürünleri sergileri düzenlendi. Devamında ise tasarım eğitimi alan öğrencilerin katıldığı diğer etkinlikte ise...
  19. Hasan DİLSİZ

anka kartvizit tasarımları

Arka yüzlere koyduğun renkli kuş anlaşılmıyor.arkadaki kuşları sade renkte kullanmalısın. Tasarımlar göze hoş görünüyor tebrikler.
Yukarı Alt