Arama sonuçları

1. Hasan DİLSİZ

Waffle..

Sağ üstteki logo anlaşılmıyor hocam. Bir kere kullanmanız yeterliydi bence logoyu.
  2. Hasan DİLSİZ

Öğrenme Şenliği Afiş Çalışması

Etkinlikleri yazdığınız balonların simetrik olması göze batıyor.balon yerine başka birşey kullanılabilir yada denge bozulabilir. Birde soluk renklerden kaçınsaydınız iyi olurdu.
  3. Hasan DİLSİZ

Bölüm Pikniği Afişi

Dikkat çekmesi gereken her unsur teker teker göze çarpıyor. Ellerinize sağlık başarılı bir çalışma olmuş.
  4. Hasan DİLSİZ

HmhBET Logo Tasarımı

Teşekkür ederim.
  5. Hasan DİLSİZ

HmhBET Logo Tasarımı

Normalde logoda kullanmayacağım renkler ama bu projede durum farklıydı logo web sitesi için tasarlandı ve sitenin arayüzü bu renkleri gerektirdi. Buyrun yorumlarınız, eleştiri ve önerileriniz kıymetlidir benim için.
  6. Hasan DİLSİZ

Çeyiz Kartvizit

Tayfun bey, isim havada kalmış gibi onun konumuyla ilgili bir düzenleme yapılabilir.Birde Gsm yazısı sol üstündeki çizgiye çok yakın duruyor oda gözüme çarptı biraz uzaklaştırılabilir.Son olarak maddelendirmedeki noktalar kaybolmuş arkaplan sayesinde.belki beyaz yapılabilirdi onlarda...
  7. Hasan DİLSİZ

Fuar Çalışmaları

Tebrikler başarılı çalışmalar çıkarmışsınız.
  8. Hasan DİLSİZ

BLT motor afiş

Slogan biraz pasif kalmış sanki.bunun dışında herşey güzel görünüyor tebrikler.
  9. Hasan DİLSİZ

"ubolt" Spor/Giyim Logosu

logodan sports wear yazısını kaldır sonra düşün bu logo acaba neyin hangi firmanın logosu diye. logonuz konuyla ilgili hiçbir unsur,çağrışım barındırmıyor buna dikkat etmelisiniz.
  10. Hasan DİLSİZ

"Equalizer" logosu

şu gereksiz ayrıntılardan kurtulursa logodaki espri klasik olsada hoş duracak.
  11. Hasan DİLSİZ

kendi kartım

Renk seçimi başarılı sayılabilir, ön yüz arkaplanı da hoş.Ama işin içine farklı fontlar ve sadeliği bozan unsurlar girince biraz göz yormaya başlamış kartvizit.Fontlarda biraz sadeliğe gidilmesini öneririm.Daha okunaklı font seçmelisiniz.
  12. Hasan DİLSİZ

Dernek Kartvizit Çalışması

Elinize sağlık.Amacına uygun başarılı bir çalışma olmuş.
  13. Hasan DİLSİZ

Özbagci Organizasyon

Yeterinde düzenleyememişsin hocam. Çoğu modül çalışmıyor sitede.Sıfırdan tasarlasanız sizin için, hatta ticari açıdan daha iyi olacaktır.
  14. Hasan DİLSİZ

Can Sıkıntısı Devil or angel?

birincisi cümlede bir devriklik var :D "aletlerime emel ettim" ikincisi biraz daha üzerinde durmalısın.şeytan bir ihtimal ama melek nerede ? renkleri biraz daha açmalısın yada ışığı.
  15. Hasan DİLSİZ

Korikos Tantuni / kartvizit

ellerinize sağlık
  16. Hasan DİLSİZ

Logotasarimi.pro | Arayüz Tasarımı

Merhaba, arkadaşlar sitenin grafik ve web tasarımı kodlaması dahil herşeyi bana aittir.Yaklaşık 1-2 haftada tamamlandı. eksikler,hatalar yada tavsiyeleriniz lütfen buyurun. Diğer Sayfalar: www.logotasarimi.pro
  17. Hasan DİLSİZ

Tipografi Çalışmam

Biraz stilizasyonun gelişmesi gerekli. Ellerinize sağlık.
  18. Hasan DİLSİZ

Bu alanda yeni olanlara tavsiyeler

Bunun yanında freehand'i öğrenmen gerekir.Malesef birçok matbaa hala freehand kullanıyor.
  19. Hasan DİLSİZ

Günlük Kiralık İlan Portalı

Tema düzenlemesine benziyor ama eğer öyle değilse tebrikler renkler,yerleşim vs. herşey iyi görünüyor.
  20. Hasan DİLSİZ

Yorum bekliyorum !

Gereksiz efektler kullanmışsınız.ve seçtiğiniz arkaplan rengi ile görseller birbirinden ayırt edilemiyor.Arka planda sıcak renkler tercih etmenizi öneririm.Yada fotoğraflara stoke verebilirsiniz. Font seçiminize dikkat etmelisiniz biraz.Size önerim sade ve serif fontlar tercih etmeniz.
Yukarı Alt