Arama sonuçları

1. Hasan DİLSİZ

MTR Reklam Logo Çalışması

sol taraftaki şeritler ve renk çeşitliliği müşterileri temsil etmektedir. sağ taraftaki bütünsel şekil firmanın kendisini temsil etmektedir. olması gerekliydi her ikisinede sol taraf yazmışsınız. Logodaki espriyi beğendim renk seçimleride bir o kadar başarılı.Tebrik ederim
  2. Hasan DİLSİZ

Ekhosting | Broşür Çalışması

Elbette. Bu çalışma Adobe Illustrator ile hazırlandı.
  3. Hasan DİLSİZ

Grafik yetenek sınavı hakkında

Bilgisayar grafiklerliği :/ O ne hocam sen elinle çizemez, kafanda hayal edemezken bunu nasıl dijitale aktarmayı düşünüyorsun ? Program bilgisi yetmiyor malesef karakalem,perspektif,tipografi gibi konuları öğrenmen şart. Güzel sanatlar fakültesi Yetenek sınavı olmadan almıyor diye biliyorum...
  4. Hasan DİLSİZ

Temel Sanat Eğitimi - Nevide Gökaydın

Satın aldım kitabı biraz ağır geldi bana örnek görsellerin bir çoğu hemen hemen birbiriyle aynı. Beklediğimi bulamadım açıkçası.
  5. Hasan DİLSİZ

VY logo çalışması

Düşünce güzel ama estetik durmamış sanki. Bence y harfinin soldaki kısmının tamamını silmeyip 1/4lük kısmı kalsaydı göz daha iyi algılayabilirdi belki.
  6. Hasan DİLSİZ

ARC Otomasyon | Kurumsal Kimlik Tasarımı

Hümeyra hanım değerli yorumunuz ve eleştirinizden dolayı teşekkür ederim. Evet zarftaki şerit benimde hoşnut olduğum birşey değil ama müşteri bunu istedi bende üstelemedim. Antetli kağıttada web sitesinin solundaki çizgi yükseklik fazla olduğu için bağlantının kopmaması açısından devamı...
  7. Hasan DİLSİZ

ARC Otomasyon | Kurumsal Kimlik Tasarımı

Son projelerimden ARC Kurumsal kimlik çalışması. Eleştiri istiyorum :)
  8. Hasan DİLSİZ

ilk corel deneme çizimim

Güzel deformasyon denemeleri,biraz oran orantıya dikkat ederseniz daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Kolay gelsin.
  9. Hasan DİLSİZ

2 yillik bolumleri ile ilgili bir sorum olacak

Yerleşirsin kardeşim.GR galiba YGS 5ten alıyordu.Ben 250 civarı bir puanla yerleştim.
  10. Hasan DİLSİZ

pırıltı bayan kuaförü

Tasarım güzel ama soldaki stilizasyon çalışmasının rengini pembe yada mor yapsan daha hoş dururdu diye düşünüyorum.Zira böyle bence seksapalite katmış çalışmanıza.
  11. Hasan DİLSİZ

"KİBİR" konulu AFİŞ Çalışmam

Hocam madem çalışmana bu kadar güveniyorsun neden burada fikir almak için konu açıyorsun ? He eğer eleştri kaldıramıyorsan o ayrı mesele.Unutma burda asla yıkıcı yorum yapılmaz, üyeler belirli tecrübelere sahip insanlar senin tasarımına yorum yaptıysa savunmak yerine tasarımına uygula da iyi bir...
  12. Hasan DİLSİZ

Sadeliğe ve renk uyumuna fazlasıyla dikkat eden bir tasarım mizacım var o yüzden bazı durumlarda dezavantaj olabiliyor benim için. Ama fazla da done verilmemişti elime benden de bu kadar çıktı hocam. Teşekkürler yorumun için.
  13. Hasan DİLSİZ

İlk broşür çalışmam diyebiliriz.Sizce nasıl görünüyor hataları var mı varsa hangi noktalarda ?
  14. Hasan DİLSİZ

rosemix kartvizit

Arka yüzdeki natural cosmetics yazısı kaybolmuş. Ellerinize sağlık.
  15. Hasan DİLSİZ

Doktor Kartvizit

Ellerinize sağlık tasarım güzel görünüyor. Ama aklıma takılan şey 'bir doktor için bu kadar espri fazla değil mi ' :)
  16. Hasan DİLSİZ

Altın Oran Kavramı

Emeğinize sağlık.Fotoğraf ve tasarımda dikkat edilmesi gereken önemli konulardan biridir altın oran.
  17. Hasan DİLSİZ

Kurumsal çalışmam

Ve bence yoğun olarak bir mockupun etkisinde kalınmış.ufak değişiklikler var diyebilirim. yanılıyorsam düzeltin lütfen.
  18. Hasan DİLSİZ

Deneme Logo çalışması *DESIGNroll*

ilk tasarımın üzerine gitmelisin.diğerlerinde renkli uçları ilk bakışta alev gibi görünüyor göze.
  19. Hasan DİLSİZ

hayvan hakları ve korunması ile ilgili çalışmam

yazının yerleşimine anlam veremedim.yada alışılmışın dışında bilemeyeceğim.ama fontun kullanımı oldukça etkili tebrik ederim.
  20. Hasan DİLSİZ

Masterlife Kartvizit | Sedat Gül

Tebrikler sedat hocam yine güzel bir çalışma. Renkler ve yerleşim çok başarılı. Sol sütundaki yazılar kenara fazla yanaşmış sanırım mockuptan dolayı. Ellerinize sağlık.
Yukarı Alt