sol taraftaki şeritler ve renk çeşitliliği müşterileri temsil etmektedir. sağ taraftaki bütünsel şekil firmanın kendisini temsil etmektedir. olması gerekliydi her ikisinede sol taraf yazmışsınız.
Logodaki espriyi beğendim renk seçimleride bir o kadar başarılı.Tebrik ederim
Bilgisayar grafiklerliği :/ O ne hocam sen elinle çizemez, kafanda hayal edemezken bunu nasıl dijitale aktarmayı düşünüyorsun ? Program bilgisi yetmiyor malesef karakalem,perspektif,tipografi gibi konuları öğrenmen şart.
Güzel sanatlar fakültesi Yetenek sınavı olmadan almıyor diye biliyorum...
Düşünce güzel ama estetik durmamış sanki.
Bence y harfinin soldaki kısmının tamamını silmeyip 1/4lük kısmı kalsaydı göz daha iyi algılayabilirdi belki.
Hümeyra hanım değerli yorumunuz ve eleştirinizden dolayı teşekkür ederim.
Evet zarftaki şerit benimde hoşnut olduğum birşey değil ama müşteri bunu istedi bende üstelemedim.
Antetli kağıttada web sitesinin solundaki çizgi yükseklik fazla olduğu için bağlantının kopmaması açısından devamı...
Tasarım güzel ama soldaki stilizasyon çalışmasının rengini pembe yada mor yapsan daha hoş dururdu diye düşünüyorum.Zira böyle bence seksapalite katmış çalışmanıza.
Hocam madem çalışmana bu kadar güveniyorsun neden burada fikir almak için konu açıyorsun ? He eğer eleştri kaldıramıyorsan o ayrı mesele.Unutma burda asla yıkıcı yorum yapılmaz, üyeler belirli tecrübelere sahip insanlar senin tasarımına yorum yaptıysa savunmak yerine tasarımına uygula da iyi bir...
Sadeliğe ve renk uyumuna fazlasıyla dikkat eden bir tasarım mizacım var o yüzden bazı durumlarda dezavantaj olabiliyor benim için.
Ama fazla da done verilmemişti elime benden de bu kadar çıktı hocam.
Teşekkürler yorumun için.
Tebrikler sedat hocam yine güzel bir çalışma.
Renkler ve yerleşim çok başarılı. Sol sütundaki yazılar kenara fazla yanaşmış sanırım mockuptan dolayı.
Ellerinize sağlık.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.