Arama sonuçları

1. Tayfun ŞENOĞLU

Safran Erkek Kuaförü Kartvizit Çalışması

Yine bir Hasan ÇELİK klasiği :) Emeğinize sağlık gayet güzel bir çalışma..
  2. Tayfun ŞENOĞLU

...Bıdı Bıdı...

Tüm bıdı bıdı heyetine merhaba :) Bu gün sabah 9 da gelen telefonla 1 aydır hazırlığını yaptığım ve evraklar uğruna ordan oraya koşturduğum Biltek Öğrenci Topluluğu kurma isteğim kabul edilmiş :) Bu haberle yerimde durmam ben bugün :) sizinde sevinçli haberler almanız dileklerimle iyi günler :) :D
  3. Tayfun ŞENOĞLU

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Kaçırmasaydık fırsatı iyiydi :)
  4. Tayfun ŞENOĞLU

24 Kasım Öğretmenler Günü

Btün öğretmenlerimin ve benim gibi atama için çalışan öğretmenlerimin de öğretmenler günü kutlu olsun :)
  5. Tayfun ŞENOĞLU

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

bunu daha yeni gördüm :( üye oldum ama bardak şansımı kaçırdım, neyse sağlık olsun :) iyi çalışmalar
  6. Tayfun ŞENOĞLU

Karışık Çizimler

@S.C.K. TASARIM burada profesyonel işler beklenmiyor,aksine profesyonelleşmek için eksiklikler sunuluyor ve bunlar konuşuluyor genelde.Yorumlara açık olmalıyız.Ben de foruma ilk geldiğimde iyi kötü eleştiriler aldım halen de bu devam ediyor ama bu yorumları kendi gelişimim ve eksikliklerimi...
  7. Tayfun ŞENOĞLU

Bunun Adı Sizce Ne Olabilir?

mükemmelll :) tabii kide cevap hepsii..
  8. Tayfun ŞENOĞLU

Karışık Çizimler

@Şerife ERTAŞ Arkadaş sanat için çizseydi dediklerine katılırdım Şerife ama dediği gibi sıkıntıdan çizmiş :) Hakan Hocam a da katılıyorum :) İkinci bir husus edebiyat dersin de kareli defter mi kullanıyosun :)) sevgilerle :) iyi çalışmalar..
  9. Tayfun ŞENOĞLU

Eczane Kartvizit Çalışması

Değerli Yorumlarınıza :grafikerler:
  10. Tayfun ŞENOĞLU

Dövme Çalışması - 1

Hakan Bey e katılıyorum.Çalışma biraz gerçekdışı olmuş.Denemelere devam etmerniz dileklerimle.İyi forumlar...
  11. Tayfun ŞENOĞLU

Aile Hekimi Kartvizit Çalışması

@Hasan ÇELİK Teşekkür ederim Hocam :) ..Saygılar..
  12. Tayfun ŞENOĞLU

Treo Güvenlik Sistemleri Özel Kesim Kartvizit

Çalışma güzel kesim de olmuş olabilir ama bu kartvizit kullanışlı değil gibi geliyor bana :) ayrıntılı bir kesim olduğu için .9: Çalışmaya diyecek yok ama :) Başarılar..
  13. Tayfun ŞENOĞLU

Ekmek Fırını Kartvizit Çalışması

@Hasan Güner Teşekkür Ederim HAsan Bey :)Kinayeli yorumlarınıza alıştık :) Beğenmenize sevindim :)
  14. Tayfun ŞENOĞLU

Avukat Kartvizit Çalışması

@Demet YILDIZ Teşekkürler Demet Hanım ;):)
  15. Tayfun ŞENOĞLU

@Hüseyin ALPALTUN Teşekkür eederim :)
  16. Tayfun ŞENOĞLU

@Demet YILDIZ Demet Hanım,dediklerinize katılıyorum ama tek yönlü bir çalışma istendi..Bnde en uygun şekilde yapmaya çalıştım.Teşekkürler.İyi Forumlar..
  17. Tayfun ŞENOĞLU

@Murat Güler Müşteri ne derse onu uygulamak durumundayız..Tek yönlü olmasını istemişler bende böyle bir çalışma düşündüm.Tc yazılıyor mu yazılmıyor mu bende bilmiyorum ilk defa avukat kartviziti yaptım :)bana bilgiler gelir ben yaparım bukadar :) iyi forumlar.
  18. Tayfun ŞENOĞLU

@Aslı SAYILIR Teşekkür ederim Aslı Hanım :):)
  19. Tayfun ŞENOĞLU

@İsmail ÇOBAN Teşekkürler kardeşim :)
  20. Tayfun ŞENOĞLU

Değerli Yorumlarınıza..
Yukarı Alt