Tüm bıdı bıdı heyetine merhaba :) Bu gün sabah 9 da gelen telefonla 1 aydır hazırlığını yaptığım ve evraklar uğruna ordan oraya koşturduğum Biltek Öğrenci Topluluğu kurma isteğim kabul edilmiş :) Bu haberle yerimde durmam ben bugün :) sizinde sevinçli haberler almanız dileklerimle iyi günler :) :D
@S.C.K. TASARIM
burada profesyonel işler beklenmiyor,aksine profesyonelleşmek için eksiklikler sunuluyor ve bunlar konuşuluyor genelde.Yorumlara açık olmalıyız.Ben de foruma ilk geldiğimde iyi kötü eleştiriler aldım halen de bu devam ediyor ama bu yorumları kendi gelişimim ve eksikliklerimi...
@Şerife ERTAŞ
Arkadaş sanat için çizseydi dediklerine katılırdım Şerife ama dediği gibi sıkıntıdan çizmiş :) Hakan Hocam a da katılıyorum :) İkinci bir husus edebiyat dersin de kareli defter mi kullanıyosun :)) sevgilerle :) iyi çalışmalar..
Çalışma güzel kesim de olmuş olabilir ama bu kartvizit kullanışlı değil gibi geliyor bana :) ayrıntılı bir kesim olduğu için .9: Çalışmaya diyecek yok ama :) Başarılar..
@Demet YILDIZ
Demet Hanım,dediklerinize katılıyorum ama tek yönlü bir çalışma istendi..Bnde en uygun şekilde yapmaya çalıştım.Teşekkürler.İyi Forumlar..
@Murat Güler
Müşteri ne derse onu uygulamak durumundayız..Tek yönlü olmasını istemişler bende böyle bir çalışma düşündüm.Tc yazılıyor mu yazılmıyor mu bende bilmiyorum ilk defa avukat kartviziti yaptım :)bana bilgiler gelir ben yaparım bukadar :) iyi forumlar.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.