Arama sonuçları

1. Tayfun ŞENOĞLU

Kiraz Festivali Afiş Çalışması

Emre Beye katılıyorum.Güzel sade bir tasarım ama stroke kullanımı fazla..İyi çalışmalar :)
  2. Tayfun ŞENOĞLU

Veteriner Kartvizit Çalışması

@eratasarim2012 Teşekkürler. :) İyi forumlar.
  3. Tayfun ŞENOĞLU

@Hasan DİLSİZ Teşekkür ederim.İyi Forumlar..
  4. Tayfun ŞENOĞLU

Emin • Kartvizit

Sizi biryerdn tanıyorum.Bulut Bey , Konya da nerede çalışıyorsunuz?
  5. Tayfun ŞENOĞLU

Kurumsal Kartvizit Tasarım

Güzel tasarım :) Kesimde çerçeve biraz sıkıntı yaratabilir.onun haricinde gayet hoş olmuş.Başarılar... Farklı çalışmalarınızı da bekliyoruz :) iyi forumlar
  6. Tayfun ŞENOĞLU

Tutku Yazılım Kartvizit Çalışması

bana kalırsa transparan hiç kullanılmasa daha iyi olurdu.Çalışma güzel,şahsen böyle bi kartvizitim olmasını isterdim :) Emeğinize sağlık.Renkler de gayet uyumlu Aslı Hanım :) iyi çalışmalar..İlham olacakbir çalışma..
  7. Tayfun ŞENOĞLU

@Hasan ÇELİK Tşekkür ederim Hasan Hocam :) Sizin beğeninizi almak güzel birşey:) İyi forumlar.sevgiler..
  8. Tayfun ŞENOĞLU

@Murat Güler Tavsiyenize teşekkür ederim Murat Bey.Bir dahaki çalışmam da mutlaka değerlendireceğim :) İyi Forumlar..
  9. Tayfun ŞENOĞLU

2 haftalıık uzun bir aradan sonra (sınavlarım ve iş yoğunluğu nedeniyle) tekrar geldim :) herkese merhaba :) Yorumlarınızı bekliyorum :)
  10. Tayfun ŞENOĞLU

Bir Kaç 3D Logo Çalışmalarım

Emeğinize sağlık :) favorim ziraatbankası logosu :) iyi çalışmalar.
  11. Tayfun ŞENOĞLU

kartvizit çalışmam

Bence; -Tasarımınız sade olmuş emeğinize sağlık,logo küçük kalmış. -Arka yüzdeki logo biraz daha büyütülebilir. -İsmin yanına yerleştirdiğiniz üçgen gereksiz sanki. -Sunumda iletişim bilgilerini bulanıklaştırıp foruma öyle atmalısınız :) Başarılar ve iyi çalışmalar.
  12. Tayfun ŞENOĞLU

Brandday-2 / Aslı SAYILIR

@Aslı SAYILIR Sınavlarım başladı Ablacım.Şimdi tasarıma başlasam dersi bırakırım.Birdahaki sefere dinç kafayla katılırım inşallah :)
  13. Tayfun ŞENOĞLU

Brand Day 1 / Demet YILDIZ

Başarılar Demet :)
  14. Tayfun ŞENOĞLU

Avukat Kartvizit Çalışması

@Hasan Güner O hata mockup tan kaynaklandı Hasan Bey,Artık kesim için pay veriyorum çalışmalarıma :)
  15. Tayfun ŞENOĞLU

boyama kitabı çizimlerim

Emeğinize sağlık :) güzel çalışmalar..
  16. Tayfun ŞENOĞLU

Siyah giyen adamlar filmi hakkında

:D bu film yabancı zaten :) Man In Black (M.I.B) :)
  17. Tayfun ŞENOĞLU

Brandday-2 / Aslı SAYILIR

Yapılan tüm çalışmalara baktım :) Bence buuuuu :))
  18. Tayfun ŞENOĞLU

gny dergi reklamı

Yorumları okumadan aynı yorumu yaptım :) transparan alandaki yazı okunmuyor :) onun haricinde sakin bir tasarım..Emeğine sağlık.
Yukarı Alt