Arama sonuçları

1. Hasan Güner

D&P | hasan güner 2

ikinci denemem :clap2:
  2. Hasan Güner

D&P | hasan güner

ilk denemem :clap2:
  3. Hasan Güner

corelde daire etrafına yuvarlak yazı yazma ve ayarları

istek üzerine hazırlandı umarım faydalı olur anlaşılmayan yerleri bildirebilirsiniz
  4. Hasan Güner

insider fashion kartvizit tasarımları | hasan güner

müşteriye sunduğum kartlar bakalım hangisi seçilecek :confused:
  5. Hasan Güner

şamata club menü | hasan güner

corelde yapılmış ön ve arka kapak çalışmaları (resimleri facebook grubundan aldım maalesef)
  6. Hasan Güner

akıl dolu logo çalışmaları

logo sade olmalıdır akıl dolu olmalıdır bir mesajı olmalıdır... peki bu saydıklarımız nasıl olacak işte ders niteliğinde birkaç logo çalışması: devamı gelecek...
  7. Hasan Güner

vektörel broşür tasarımı | indir

Görseldeki çalışmamın resimleri çıkarılmış şablonunu paylaşıyorum umarım işe yarar corel 10 ve pdf formatlıdır boyut a5'dir BURADAN İNDİR | şifre: grafikerler.org Alternatif Link
  8. Hasan Güner

birkaç yenilemeden sonra sayfaya girebiliyorum :(

son haftalarda bir sıkıntım var arkadaşlar genel olarak mozilladan giriyorum web sitelerine ancak sayfa görüntülenemiyor hatası alıyorum sonra birkaç kez yeniliyorum sayfayı ondan sonra açılıyor sorun ne olabilir dns ayarları otomatik olarak ayarlı yine açması gereken siteleri açmıyor birkaç...
  9. Hasan Güner

A'laila broşür-menü-kartvizit

günlük işlerden...
  10. Hasan Güner

Troy Menü ve Kartvizit

günlük işlerden...
  11. Hasan Güner

uygun fiyata satılık roland vp 540 baskes 4 kafa

satılık 2. el roland vp 540 baskes 4 kafa 1 yıl garantisi devam ediyor mücaat: 0 544 211 54 61 - manavgat/antalya
  12. Hasan Güner

vektörel 2 kırım broşür tasarımı | indir

müşterime hazırladığım çalışmanın resimleri çıkartılmış vektörel halini paylaşıyorum kenar payları, kırım yerleri ayarlanmıştır a4 ebadındadır dileyen mantığını kavramak için, dileyen kullanmak için indirebilir umarım işe yarar (pdf ve corel 10 versiyonları vardır) BURADAN İNDİR | şifre...
  13. Hasan Güner

vektörel kapaklı dosya tasarımları | indir

sizler için hazırladım ;) umarım işe yarar corel 10 ve pdf formatları mevcuttur şablonlar a4 ebadından hazırlanmıştır beyaz alanlar resim alanları olarak düşünülmüştür BURADAN İNDİR | Şifre: grafikerler.org
  14. Hasan Güner

Acil | Fiat Doblo ve Ducato Taksi Fotoğrafları Lazım

arkadaşlar kartvizitte kullanmak üzere orta kalite Doblo ve Ducato Taksiler lazım :eek:
  15. Hasan Güner

iphone'a rakip çıktı

A-1018s Boyut: 130*49*27 Agirlik: 163 gram Standby: 100 saat Konusma suresi: 2.5-4 saat Ozellikleri: *Dual band *3 satir ekran *Degisebilir on panel *Saat,alarm,tarih *Tek tus ile zil sesini kapama :clap2::clap2::clap2::D:D
  16. Hasan Güner

3D Max'daki İlk Denemelerim

zevkli bir öğrenme süreci geçiriyorum bunlar ilk mahsuller :p
  17. Hasan Güner

Yönetim Panelli Siteler İçin Çözüm Ortağı Arıyorum (Acil)

Genel olarak * katagorilenmiş ürünlerin tanıtımının yapılacağı (birkaç resim ve teknik özellikler ile) * yönetim panelli (sıfırdan kodlanmasına gerek yok hazır sistemlerin düzenlenmesi de iş görür) emlak - inşaat ya da bilgisayar malzemeleri vs. web sitelerini yaptırabileceğim birisini...
  18. Hasan Güner

Ankara'nın logosu çakma mı?

logoyu görenler 'Bu logo, Cats müzikalinin benzeri hatta aynısı ' diyerek logonun Cats'in görselinin çakması olup olmadığını tartışmaya başladı siz ne diyorsunuz?
Yukarı Alt