Arama sonuçları

1. Hasan Güner

yasemin uyar kişisel kart çalışması

kendisi forum üyelerimizden umarım beğenir :)
  2. Hasan Güner

ses çıkışı ve ses kartları hakkında

merhabalar ben bir konuyu merak ediyorum bilgisayarımda kulaklık ile müzik dinlerken sonda olmasına karşın beni tatmin etmiyor ses yüksekliği bunu artıran yazılımlar var mı? kaliteli bir ses kartı alsam sıkıntı mı çözer mi? bilgili bir arkadaş beni aydınlatır ise çok sevinirim
  3. Hasan Güner

iyi ki doğdun kerim öksüz

iyi ki doğdun kerim öksüz nice mutlu ve ORG'li seneler dilerim :birthday::birthday: :grafikerler:
  4. Hasan Güner

hasan güner'den aşk cümleleri

*Gözümdeki SEN öyle güzel ki; rötuşa gerek duymuyorum *Efektsiz bile güzelsin *Sevgini kalbime vektörel çizdim; korkmadan büyütüyorum *Tüm benliğime kopyalayıp yapıştırıyorum seni *Senle beni grup yaptım; sen nereye ben oraya... *İkimizi dekupe ettim; tüm güzel karelere montajlıyorum...
  5. Hasan Güner

often font | istek

yukarıdaki görselde görünen fontu arıyorum elinde olan varsa paylaşabilir mi? ismi often
  6. Hasan Güner

Hasan Güner Freelance Tasarım

Portfolyomu incelemek için aşağıdaki bağlantıları tıklayın. https://www.grafikerler.org/portfolyo/hasan-guner-25521/album/hasan-guner-6-305/ https://www.grafikerler.org/portfolyo/hasan-guner-25521/album/portfolyo-5-249/...
  7. Hasan Güner

internet sitelerine ilk eklediğim işler :)

3-4 sene önce grafik sitelerine ilk eklediğim işler :D o heyecan başkaydı tabi :)
  8. Hasan Güner

flashta tıklayınca büyüyen nesne | video ders

dersi indirmek için aşağıdaki linki tıklayınız http://rapidshare.com/files/41979765...yapae_mae_.mp4 iyi dersler dilerim :s8:
  9. Hasan Güner

Harika kurumsal kimlik çalışmaları | mutlaka inceleyiniz

hangi aşamada olursanız olun bu tasarımları mutlaka inceleyin :s8:
  10. Hasan Güner

Kişisel Kartvizit

eklenilen bölümden de anlaşıldığı üzere deneme projesidir
  11. Hasan Güner

photoshop'ta fotoğrafları silüet haline dönüştürme | video ders

photoshopun kullanışlı bir özelliğidir resmin cinsine ve yaptığınız ince ayarlara göre sonuç kalitesi değişebilir iyi dersler :grafikerler: ön izleme: DERSİ İNDİR
  12. Hasan Güner

Corel Draw'ın birçok özelliği tek ders içerisinde | video ders

* Bir cümledeki kelimeleri birbirinden ayırma * Harfleri otomatik büyük - küçük yapma * Gölge ve ayarları * Transparanlık ve ayarları * Renk Geçişi ve ayarları * Bir nesneden başka bir nesneyi çıkartma... Hepsi tek derste Ön izleme: 16277246 :grafikerler:
  13. Hasan Güner

photoshop'ta 3D yazı hazırlama | video ders

öz izleme : BURADAN İNDİR
  14. Hasan Güner

photoshop'ta logoları küre şekline dönüştürme | video ders

çok işinize yarayacak bir ders hazırladım basit birkaç uygulama ile aşağıdaki gibi küreler yapabilirsiniz buyrun derse :D ön izleme: VİDEO İNDİR :grafikerler:
  15. Hasan Güner

photoshop'ta renkli bulut yapımı | video ders

2 dakikadan az bir sürede yapabileceğiniz bir uygulama ön izleme : VİDEOYU İNDİR
  16. Hasan Güner

blue wind 3 | hasan güner

seriyi üçledik :)
  17. Hasan Güner

blue wind 2 | hasan güner

deniz yıldızı - rüzgar gülü kombinasyonu herkese başarılar dilerim :clap2: :grafikerler:
  18. Hasan Güner

hayırlı ramazanlar

tüm ORG ailesine hayırlı ramazanlar dilerim :grafikerler:
  19. Hasan Güner

photoshop'ta tek hamlede araba rengi değiştirme | resimli anlatım

olay budur nereden yaptığımız aşarıdaki resimde gösteriliyor :grafikerler:
Yukarı Alt