Arama sonuçları

1. Hasan Güner

logolardaki gizli espriler

2. Hasan Güner

işte hayal gücü ve yaratıcılık

NE GÖRÜYORSUNUZ? bu logoda içi dolu tepeden görünüş bir bardak var
  3. Hasan Güner

ülke logoları

4. Hasan Güner

Tüsiad a yeni logo

TÜSİAD YENİ LOGOSUNU BELİRLEDİ TÜSİAD�ın logosunu yenilemek için açtığı yarışma sonucu, yeni kurumsal logo belirlendi. Seçici Kurul tarafından yapılan değerlendirme sonucu Yetkin Başarır�ın eseri birinciliğe layık görülerek, 20.000 TL tutarındaki ödülün sahibi oldu. Yeni TÜSİAD logosu kurumsal...
  5. Hasan Güner

Bilecik11 banner çalışmaları

sitenin belli alanlarındaki boşlukları değerlendirmek amacı yapılmış çalışmalar aynı konsept yarım sayfa gazete reklamı olarak da uyarlandı bakalım baskısı nasıl olacak :)
  6. Hasan Güner

çukurova logo tasarımı

Çukurova Medikal Gıda Temizlik İnşaat İthalat İhracat San. Tic. Ltd. Şti. için yapılmış çalışmalar arasından seçilen logo
  7. Hasan Güner

ergün evleri

az önce yaptım :) birkaç da alternatif karaladım
  8. Hasan Güner

butterfly logo - kartvizit

:grafikerler:
  9. Hasan Güner

Web Arayüzleri

10. Hasan Güner

anadolu jet yazı fontu var mı ?

reklam metinlerinin olduğu kurumsal yazı fontuna sahip olan var mı acaba ya da benzeri olabilir
  11. Hasan Güner

Erk logo | hasan güner

Bilgisayar + telefon satışı yapan bir firma için hazırladığım logo çalışması
  12. Hasan Güner

onur reklam afiş çalışması | hasan güner

az önce eklediğim logosu ile eşdeğer afiş çalışması :)
  13. Hasan Güner

onur reklam logo çalışması | hasan güner

düşünce - sonsuzluk - gökyüzü - bulut - renk... sonuç renkli hayaller :clap2:
  14. Hasan Güner

kaan spor merkezi reklam

yüksek tempo, yüksek vücut sıcaklığı, yüksek yaşam kalitesi, yüksek özgüven... hayatı yükseklerde yaşa... (zaten logonun anlattığı şey)
  15. Hasan Güner

kaan spor merkezi

eskizlerini bu sabah rüyamda yaptığım bir deneme çalışması :rolleyes:
  16. Hasan Güner

kurban bayramınız mübarek olsun

tüm forumdaşların kurban bayramını kutluyorum umarım hayırlısıyla geçer :grafikerler:
  17. Hasan Güner

corel draw'da renk paletine yeni renkler eklemek

corel x 5 ' e kadar yaşanan renk sorununun çözümünde çok işe yarayan bir yöntemdir elinizdeki cmyk görsellerden renkleri kopyalayabilir bu sayede baskı sonrası sürpriz ile karşılaşmazsınız kolay gelsin
  18. Hasan Güner

corel draw'da pratik büyüteç etkisi

daha önce de verilmiş ders şimdi fark ettim ama hatırlatma niteliği taşısın :)
Yukarı Alt