Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Greenpeace’in BP logosu çok konuşulacak!

Bundan üç ay önce, BP’nin çevreyi kirleten imajına daha uygun olacak yeni bir logo tasarımı yarışması başlatan Greenpeace, yarışmasına toplam 2000 başvuru oldu, Flickr sayfası 2.000.000’un üzerinde ziyaretçi aldı, 25.000’in üzerinde kişi aday logolara oy verdi. Ve sonunda, BP için en uygun...
  2. Hasan Güner

Bilecik11.com

Bilecik'e özgü haber sitesi :clap2:
  3. Hasan Güner

yeşim taşı | hasan güner 4

son hakkımı da kullandım :cool:
  4. Hasan Güner

yeşim yaşı | hasan güner 3

gözlerimden uyku akıyor :gleam:
  5. Hasan Güner

flash antalya haritası çalışmam

daha yeni biten bir işi paylaşmak istedim (00:44) :) bir kaç yöntem denedim ama sonunda üstesinden geldim :clap2: (fikir bir haber sitesinden referans alındı) izlemek için tıklayınız
  6. Hasan Güner

yeşim taşı | hasan güner 1

7. Hasan Güner

katalog iç sayfaları

henüz tasarımı sürüyor
  8. Hasan Güner

eğitim şart | hasan güner (2)

:grafikerler:
  9. Hasan Güner

eğitim şart | hasan güner (1)

:grafikerler:
  10. Hasan Güner

tasarımcıya ne hediye alınır ?

Just Creative Design’ın ilginç derlemesi Sevdiği, hoşlanabileceği türden kitaplar, tabii ileri düzey sektörel eserler de olabilir. Farklı renk ve boylarda eğlenceli kalemler ya da kalem setleri. Zamanı takip edebileceği iri bir saat. Wacom ve benzeri yeni bir dijital grafik tablet. Takip...
  11. Hasan Güner

70 adet kurumsal maskot

tasarıma başlamadan önce mutlaka benzer çalışmalar incelenmelidir buyurun size 70 adet maskotun bir arada olduğu bir kaynak tıklayın
  12. Hasan Güner

freelance çalışacaklar için sözleşme örneği

Serbest çalışan (Freelance) tasarımcılar, yapacakları tasarım işleri için sözleşme bulmakta hayli zorlanmaktalar. İsteklerinizin tamamını karşılamasa da üzerinde gerekli değişiklik ve düzenlemeleri yaparak ve elbette bir bilene danışarak bu sözleşmeleri kullanabileceğinizi düşünüyorum. Örnek...
  13. Hasan Güner

her tasarımcı için 11 ipucu

Bir tasarımcının her zaman motive, yaratıcı ve hazır olması için bir çok ayrıntının bir arada olması gerekir genelde. Buradaki birbiriyle bağlantılı ipuçları, sizin hem güncel hem de profesyonel hayatınızda çok işinize yarayacak… Öğrenmekten Vazgeçmeyin Ne kadar profesyonel olursanız...
  14. Hasan Güner

serbest (freelance) çalışacaklar için ipuçları

Bilinen adı ile freelance, yada serbest çalışmaya başlamak isteyenler, bu yolda nelerle karşılacaklar, nelere göğüs gerip dikkat etmek zorundalar birlikte inceleyelim. Zor iştir, yorulmaya hazır olun. Bir kaç günde zengin olacağınızı zannetmeyin. Çoğu kişi serbest çalışarak yaşamını...
  15. Hasan Güner

kabus müşterinin 7 işareti

Ne kadar profesyonel, anlayışlı ve sakin olursanız olun, hayatınızın mutlaka bir döneminde kâbus gibi müşteriler ile muhatap olmak zorunda kalacaksınız. Bu tip müşterileri ilk görüşte çözebilmeniz için size gereken 7 uyarı işareti bu yazıda! Modern dünyada tasarım ve geliştirme işlerinde...
Yukarı Alt