Bundan üç ay önce, BP’nin çevreyi kirleten imajına daha uygun olacak yeni bir logo tasarımı yarışması başlatan Greenpeace, yarışmasına toplam 2000 başvuru oldu, Flickr sayfası 2.000.000’un üzerinde ziyaretçi aldı, 25.000’in üzerinde kişi aday logolara oy verdi. Ve sonunda, BP için en uygun...
daha yeni biten bir işi paylaşmak istedim (00:44) :)
bir kaç yöntem denedim ama sonunda üstesinden geldim :clap2:
(fikir bir haber sitesinden referans alındı)
izlemek için tıklayınız
Just Creative Design’ın ilginç derlemesi
Sevdiği, hoşlanabileceği türden kitaplar, tabii ileri düzey sektörel eserler de olabilir.
Farklı renk ve boylarda eğlenceli kalemler ya da kalem setleri.
Zamanı takip edebileceği iri bir saat.
Wacom ve benzeri yeni bir dijital grafik tablet.
Takip...
Serbest çalışan (Freelance) tasarımcılar, yapacakları tasarım işleri için sözleşme bulmakta hayli zorlanmaktalar.
İsteklerinizin tamamını karşılamasa da üzerinde gerekli değişiklik ve düzenlemeleri yaparak ve elbette bir bilene danışarak bu sözleşmeleri kullanabileceğinizi düşünüyorum.
Örnek...
Bir tasarımcının her zaman motive, yaratıcı ve hazır olması için bir çok ayrıntının bir arada olması gerekir genelde. Buradaki birbiriyle bağlantılı ipuçları, sizin hem güncel hem de profesyonel hayatınızda çok işinize yarayacak…
Öğrenmekten Vazgeçmeyin
Ne kadar profesyonel olursanız...
Bilinen adı ile freelance, yada serbest çalışmaya başlamak isteyenler, bu yolda nelerle karşılacaklar, nelere göğüs gerip dikkat etmek zorundalar birlikte inceleyelim.
Zor iştir, yorulmaya hazır olun.
Bir kaç günde zengin olacağınızı zannetmeyin.
Çoğu kişi serbest çalışarak yaşamını...
Ne kadar profesyonel, anlayışlı ve sakin olursanız olun, hayatınızın mutlaka bir döneminde kâbus gibi müşteriler ile muhatap olmak zorunda kalacaksınız. Bu tip müşterileri ilk görüşte çözebilmeniz için size gereken 7 uyarı işareti bu yazıda!
Modern dünyada tasarım ve geliştirme işlerinde...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.