Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Dünyadan logo örnekleri | 2

harika eserlerden derlemedir devamı gelecek inşallah :clap2:
  2. Hasan Güner

Casa Dei Bambini | tasarım süreci

alıntıdır...
  3. Hasan Güner

photoshop'ta çalışma esnasında sayfa ebadını büyültme

çalışmaya başladınız ama başlangıçtaki ölçünüz ufak mı geldi hemen gösterdiğim menüden istediğiniz ölçüleri girin ve ok deyin sayfanız hemencik büyüsün iyi dersler dilerim :D
  4. Hasan Güner

Çalışma çok sade ve klasik olmuş (!)

genel manada yaptığım her çalışmaya - böyle sade mi olacak - farklı bir font yok mu - zemini renklendirmeyecek miyiz - resimleri biraz büyültebilir miyiz - çok klasik olmuş ... şeklinde tepkiler alıyorum bu konuda ne yapılmalı fikri olan var mı çünkü bu tepkiler bazen çok can sıkıcı...
  5. Hasan Güner

resimdeki font ve benzerlerini arıyorum

neo sans dax din dinbek... gibi ama bunların dışında yukarıdaki görselde kullanılan font benzeri sade düz şık fontlar arıyorum elinde bu tarz sağlam fontlar olan var ise paylaşabilir mi?
  6. Hasan Güner

telmag bilişim imaj yenileme çalışması

eski imaj imaj yenileme çalışması
  7. Hasan Güner

in4systems | kurumsal kimlik tasarım aşamaları

internette rastladığım bir tasarım
  8. Hasan Güner

Dünyadan logo örnekleri

devamı gelecek... :)
  9. Hasan Güner

corelde link ile resim import etmek / corel hızlandırmada birebir

dosya boyutunu artırmadığı için coreliniz daha hızlı çalışır ama baskıya atarken link olarak verdiğiniz görselleri de ayrıca yollamanız gerekecektir saygılar
  10. Hasan Güner

corel'de yazı convertlemeden baskıya iş gönderme yöntemi

convert etmeden corel dokümanını başka bir yere göndermeniz gerekiyor işte size en kolay yöntem yukarıdaki işaretli menüyü tıklayarak çıkan pencerelerdeki ileri / next sekmesini tıklayınız en son size kaybetmek istediğiniz yeri soracak dilediğiniz yeri seçip tamam / ok diyerek işlemi...
  11. Hasan Güner

corelde kaybolan menü pencerelerini tek tık ile geri getirmek

ben corel ile ilgini anlatılmamış konu almadığını düşünüyorum bu nedenle artık işi fanteziye döküyorum artık corel kullanmaktan öte coreli pratik ve hızlı kullanmakla alakalı dersler hazırlayacağım
  12. Hasan Güner

hotmail'de dosya gönderme kotası 25 mb. olmuş

merhabalar az önce mail atarken fark ettim hotmailde maksimum 10 mb. yazıyordu şimdi 25 mb. yazıyor bu ne zaman arttı bilgisi olan var mı benim dikkatimi yeni çekiyor
  13. Hasan Güner

yüz yılın icadı :)

bizim kaşıklara uygulanabilir mi bilmiyorum ama bence süper icad :clap2: :)
  14. Hasan Güner

küresel ısınma afiş | hasan güner 1

başlangıcı yaptık hadi hayırlısı :cool:
  15. Hasan Güner

Ferrari logosunu yeniliyor!

Lobicilerin, F1 takımının ana sponsoru olan Marlboro’nun biliçaltı reklamını yaptığına dair iddialarla uğraşmak durumunda kalan Ferrari, tartışmalı barkod şeklinin yer almadığı yeni logosounu görücüye çıkardı. Markanın yeni logosu için… Grand Prix lobicileri, markanın eski barkod...
  16. Hasan Güner

2014 Dünya Kupası'nın amblemi belli oldu

Milyonlarca futbolseverin takip edeceği 2014 Dünya Kupası öncesinde Brezilya, turnuvanın resmi amblemini basına tanıttı. Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde Sandton Kongre Merkezi'nde düzenlenen tanıtım gecesine Brezilyalı model Fernanda Lima sunuculuk yaparken; Brezilya Devlet Başbakanı...
Yukarı Alt