Arama sonuçları

1. Hasan Güner

hasanguner.com yeni tasarımı

arkadaşlar bu akşam yaptığım yeni tasarımım eleştirileriniz doğrultusunda düzenlemeye gidebilirim izlemek için tıklayınız
  2. Hasan Güner

Emirgan / Hasan Güner

bu ayki yarışma için yaptığım denemeler : ilk iki çalışmada damlacık ve e harfi, ikinci çalışmada damlacıklardan kalp yapmaya çalıştım herkese başarı dilerim
  3. Hasan Güner

4+1 grafikerler logom

arkadaşlar önce eklediğim çalışmalardan bir tanesinin yerine bu çalışmam ile yarışmaya katılmak istiyorum herkese başarılar dilerim logodaki mantık CMYK'dan oluşan küre sanal dünyayı küreyi saran çizgi bağlantı ve bütünlüğü ifade ediyor aynı zamanda küreyi saran çizgi grafikerler'in baş...
  4. Hasan Güner

Asansör Kataloğu

az önce açtığım konu: :rolleyes: https://www.grafikerler.org/grafikerlerin-yasadiklari-sorunlar/17561-gel-de-deli-olma.html bulabildiğim malzemeler ile çalışmanın oluşan şablonu aşağıdaki gibi ;) eleştiriye açıktır
  5. Hasan Güner

Gel de deli olma

google'dan bulma resimlerle ve bilgilerle katalog yapmamı istediler :D:D mesleği bırakıp sokaklarda limon satacağım artık :o nedir bu yaa :eek:
  6. Hasan Güner

Kendi Kartım (Sizce Hangi Renk Olsun)

yerleşim olarak karar verdim ama renk konusunda kararsız kaldım sizce hangisi güzel olur ??
  7. Hasan Güner

Reklam Ajansına Uygulamacı Usta / Manavgat

Tabela İmalatı - Folyo Kaplama vs. gibi Reklam Uygulamalarında görev almak üzere ELEMANLAR ARANMAKTADIR Stil Reklam / Manavgat / Antalya stilreklam.net@hotmail.com 0 242 742 72 46
  8. Hasan Güner

Grafikerler.ORG / Hasan GÜNER

son denemem üye ve içerik çeşitliliğini tek şemsiye altında toplamayı ifade ediyor
  9. Hasan Güner

Güzel bir font sitesi

http://www.fonts2u.com güzel fontların olduğu bir site göz atın derim ;)
  10. Hasan Güner

bu fonta sahip olan var mı ?

buldum linki paylaşıyorum http://rapidshare.com/files/244066299/Neo_Sans_Pro.rar
  11. Hasan Güner

Sualtı Topluluğu Web Tema

Müşteriye sunduğum ön izleme umarım beğenirler :p
  12. Hasan Güner

Stil Grup Web Template

proje aşamasında olan tasarımdan ön izleme
  13. Hasan Güner

Grafikerler Logo / Hasan GÜNER

birçok deneme yaptım içlerinden benim tarzıma uyan 3 tanesini seçip ekledim herkese başarılar dilerim şimdiden merakla bekliyorum forumun alacağı son hali :p
  14. Hasan Güner

grafik tasarım işi arıyorum / manavgat

MANAVGAT'ta sistemini oturmuş, grafikerine güvenip sorumluluk yükleyebilecek, şablonlar üzerinden çalışmayıp kaliteli ve estetik tasarımlar çıkarmayı ilke edinmiş, çalışanından önce kendine saygısı olup verdiği sözleri eksiksiz yerine getirebilen, ufak beyinlerle ve ufak işlerle zaman öldürmek...
  15. Hasan Güner

Televizyon Logo ( Ders )

cesur bir eskiz oldu umarım anlatmak istediğim anlaşılır saygılar... (Hasan GÜNER)
  16. Hasan Güner

@hotmail.com.tr mail adresleri hizmette

Uzun süredir beklenen .tr uzantılı Hotmail elektronik posta servisi hizmete açıldı. İsminizin sonuna rakamlar eklemedem mail adresi almak istiyorsanız, acele etmeniz gerekiyor. Yapmanız gereken www.hotmail.com.tr adresine girip Kaydol butonuna tıklayarak ilgili alanları doldurmak.
  17. Hasan Güner

Alpay Ekmek / Hasan GÜNER 3

son hakkımı da bu çalışma ile kullanayım :)
  18. Hasan Güner

Ticaret Logo (Ders)

derslerin devamı niteliğinde...
  19. Hasan Güner

Personel Logo Çizimi (Ders)

Derslerin son serisi niteliğinde bir ders hazırladım umarım logo mantığını kavramada fayda sağlar
  20. Hasan Güner

Kişisel Web Tema (PSD)

sabah 7.30 da bilgisayarımın başına oturdum şu saatte projeyi size sunuyorum umarım işinize yarar düzenleyerek kullanabilirsiniz kolay gelsin İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yukarı Alt