Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Asıl mesele; neyin, ne olduğu?

Çok geniş anlamıyla dil, düşünce, duygu ve güdüleri, doğrudan doğruya ya da dolaylı olarak bildirmeye yarayan herhangi bir anlatım aracıdır. Bu tanım bütün canlıların kendi aralarındaki bildirişimlerle ilgili işaret sistemlerini olduğu kadar, insanlar tarafından doğanın ve eşyanın ortak kalıplar...
  2. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

.
  3. Murat Vardar

90′lı yıllarda game of thrones karakterleri...

4 sezondur milyonlarca izleyici tarafından soluksuz bir şekilde takip edilen Game of Thrones, ülkemizde de kendi güncel dizilerimizden fazla diyebileceğimiz bir izleyici kitlesine sahip. Hal böyle olunca Game of Thrones‘dan habersiz kalmak da imkansıza yakın. Dizinin hayranları sayesinde...
  4. Murat Vardar

faceden

5. Murat Vardar

10. mosder tasarım yarışması; tasarımı olan el kaldırsın !

Yarışma İlanı: 28 Mart 2014 Son Başvuru Tarihi: 17 Temmuz 2014 1. Aşama Jüri Değerlendirmesi: 22 Temmuz 2014 2. Aşama Jüri Değerlendirmesi ve Ödül Töreni: Kasım-Aralık 2014 10. ULUSAL EV MOBİLYALARI TASARIM YARIŞMASI İLAN EDİLDİ Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Genç...
  6. Murat Vardar

Sony’nin bulanıklaştıran kamera uygulaması yayınlandı...

Fotoğrafçıların hali hazırda kullanıyor olduğu bir terim olan Bokeh yada Boke, yani nesnenin dışında kalan alanın bulanıklaştırılması işlemi şimdi de mobil cihazlara gelmeye başladı. Mobil cihazlar üzerinde arka planı bulanıklaştırma işlemi zaten çeşitli yollar ve geliştirilen uygulamalar...
  7. Murat Vardar

Ortaçağ tipografi çalışması

bir başka güzel örnek, incelemekte fayda var...
  8. Murat Vardar

İlginç Videolar

Acun bunu görse, bırak yetenek sizsiniz i, alır survivor'a götürür ! .
  9. Murat Vardar

Muhteşem bir reklam çalışması!

peki ilgili su firması bununla yetindi mi ? ? ? elbette hayır ! çıtayı daha da yukarı çekti; izleyelim bakalım .
  10. Murat Vardar

Muhteşem bir reklam çalışması!

.
  11. Murat Vardar

Steve mccurry kimdir?

Dünyanın en ünlü belgesel fotoğrafçılarından biri olarak kabul edilen Amerikalı sanatçı Steve McCurry, Türkiye'nin yeni tanıtım kampanyasının fotoğraf çekimi için Türkiye'ye geldi. Turizm ve Kültür Bakanlığı'nın düzenlediği ihaleyi kazanarak Türkiye'nin tüm dünyadaki tanıtım çalışmalarını...
  12. Murat Vardar

Logo tasarıma ihtiyacım var

@Scyllaoww bütçe ve iletişim bilgilerinizi verirseniz bu konuda yardımcı olmak isteyen üyelerimiz size dönüş yapacaktır.
  13. Murat Vardar

...Bıdı Bıdı...

Cep telefonlarının yaşantımızın olmazsa olmaz bir parçası olduğu bu dönemde, postacının gelip kapımıza mektup getirmemesinden şikayetçi olmamalıyız diye düşünmeden edemiyorum !
  14. Murat Vardar

Süreli yayın dergilerin tarihinden ilk kapaklar...

Dergi tanım itibariyle batılı bir yayın türü. Batıdan öğrendiğimiz bu yayın türü ülkemizde de uzun süreli bir geleneğe sahip. Ama ne yazık ki ülkemizde asırlık süreli yayın bulmak zordur. Batı yayın dünyası yüzyılını aşmış bir çok dergiyi barındırır. Alanında uzmanlaşmış, bilimsel ve toplumsal...
  15. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

16. Murat Vardar

Steve mccurry kimdir?

1950’de Philadelphia’da doğdu. 1985’te National Geographic dergisinde kapak olarak yayımlandığı günden bu yana dünya çapında ün kazanmış “Afgan Kızı” fotoğrafıyla tanınan fotoğrafçı, sinema eğitimi aldı ve fotoğraf kariyerine The Daily Collegion gazetesi için fotoğraf çekerek başladı. 1979’da...
  17. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

@ZxxxE yıl 1986 ... " Nikahına beni çağır sevgili, istersen şahidin olurum senin " aslında bir anlam kargaşası var hemde bayağı var da... benim dikkat çekmeye çalıştığım nokta duygu ve yaklaşımdaki samimiyet artı saflık (tertemiz)... eee bu kadar edebiyat yeter değil mi? bir günaydında...
  18. Murat Vardar

...Bıdı Bıdı...

Sorsak size " bıdı bıdı " nedir diye? acaba ne cevaplar gelecek... ilk yaklaşım benden olsun istedim; sabah 7'de uykusunu almış mutlu ve enerjik insanın, enerjisinin dışa vurmuş hali olabilir mi? .
  19. Murat Vardar

tasarımcılara söylenen 10 yalan.

@muratamam Kesin tanı budur ! daha da söylenecek bir söz yok aslında...
  20. Murat Vardar

Sordum, aşk'ın sırrı nedir ?

@muratamam yeni ufuklara yelken açar Sefer bey... memlekette kanalda çok, izdivaç adı altında yapılan şakrabanlıkların sonu da gelmez !
Yukarı Alt